Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

marian92 02-02-11 20:46

re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

Deci asta e sectiunea Kitsch tuning.
Pentru Kitsch sticking exista alta sectiune.
https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...g/page-53.html

seru 02-02-11 20:50

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 4046838)
Deci asta e sectiunea Kitsch tuning.
Pentru Kitsch sticking exista alta sectiune.
https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...g/page-53.html

Ce crezi tu ca se incadreaza acolo de aici ? :shock: ( poate Passat'u ala ... dar nu cred)

marian92 02-02-11 20:58

Pai crezi tu ca Passatul se incadreaza la Kitsch tuning?,daca ii da toate stikerele jos e chiar ok,deci nu vad unde e tuningul,
Si nici Toyota nu are ce cauta aici

seru 02-02-11 21:00

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 4046885)
Pai crezi tu ca Passatul se incadreaza la Kitsch tuning?,daca ii da toate stikerele jos e chiar ok,deci nu vad unde e tuningul,
Si nici Toyota nu are ce cauta aici

Dupa parerea mea nu se incadreaza nici unde :) nici Passat'u nici Toyota :shock:

Brian 02-02-11 21:12

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 4046758)
Hai sa pun si eu ceva ... daca au mai fost imi cer scuze ...deci avem un BMWu , un passat full crom , un audi-alfa , iar ultima nu este kitch ,mi-a placut nr de inmatriculare :)) 3,14 ZDA

Numai audi ala isi are locul aici.. care a mai fost postat daca nu ma insel.
BMW-ul este exagerat, intr-adevar.. un seria 8 nu ar trebui sa arate asa.. dar nu e kitsch... iar comentariile sunt cam de om frustrat.. mai ales ala cu "spalatorie ecologica" .. sa stiti ca unora dintre noi ne face placere sa ne spalam singuri masinile... si treaba asta nu are legatura cu banii.

just my 2 cents.

aleks 02-02-11 22:59

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 4038072)
Mare pacat....

Mare mizerie... cātă muncă de calitate, şi ce prost gāndită per ansamblu...

kinderu 02-02-11 23:11

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4014843)
Calibra...

hmmm sunt si alte combinatii dastea prin bucuresti cu forme trapezoidale .....
urata,asimetrica,si iar urata

b01uxd 03-02-11 13:22

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 4046929)
Numai audi ala isi are locul aici.. care a mai fost postat daca nu ma insel.
BMW-ul este exagerat, intr-adevar.. un seria 8 nu ar trebui sa arate asa.. dar nu e kitsch... iar comentariile sunt cam de om frustrat.. mai ales ala cu "spalatorie ecologica" .. sa stiti ca unora dintre noi ne face placere sa ne spalam singuri masinile... si treaba asta nu are legatura cu banii.

just my 2 cents.

daca nu ai jet cu carpa o matuiesti.....

Brian 03-02-11 14:19

Pai iti dai seama ca nu o sa o speli cu orice carpa/burete.. daca te 'pasioneaza' asa ceva iti achizitionezi si tu tot ce iti trebuie si ce e mai bun pentru masina ta :-)

dogy_10 04-02-11 16:39

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 4046774)
crede-ma ca nu am bmw-urile la suflet. dar nu prea e de pus masina aia aici. si comentariile erau pur si simplu rautacioase si atata tot.
pasatul .. nu stiu. eu zic ca nu, altii nu stiu.

cum sa-ti bati joc de asa o masina......masina aia arata senzatie si fara 50 de kg de fibra aruncate aiurea pe ea....si cum sa pui replici de m6??? roti concepute in 2003 pe o masina de la inceputul anilor 90, se vede clar ca nu se incadreaza in designul masinii.....

iar passatul......pe unele masini putin crom arata bine, si ma refer strict la cromul pus din fabrica....restul deja e prea mult si e tiganie pe fata

Spark 04-02-11 18:06

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 4052646)
cum sa-ti bati joc de asa o masina......masina aia arata senzatie si fara 50 de kg de fibra aruncate aiurea pe ea....si cum sa pui replici de m6??? roti concepute in 2003 pe o masina de la inceputul anilor 90, se vede clar ca nu se incadreaza in designul masinii.....

iar passatul......pe unele masini putin crom arata bine, si ma refer strict la cromul pus din fabrica....restul deja e prea mult si e tiganie pe fata

uita-te si aici
https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuni...ml#post4020684
nu ti se pare ca oarecum seamana ? ba da. si cum zicea si acolo. era un kit care mai demult era la moda si frumos sit rebuie tratat ca atare.
jantele vin ok pe masina. nu consider asta blasfemie ca pui jante model 2003 pe o masina de conceptia anilor 80-90. hai sa nu fim asa drastici. in general sunt multe masini vechi cu jante noi. daca vin bine sau ok pe masina ... de ce nu ? sau tot ce nu e un tipar la bmw e aiurea. gen trebuie sa fie kit M si borbet nu stiu de care etc.

dogy_10 04-02-11 20:10

1 Attachment(s)
nu trebuie sa fie tipar, dar prefer oricand o masina incadrata in tipar dar de bun gust si bine intretinuta, decat o masina in criza de personalitate care nu stie daca e f 117 nighthawk sau testarossa

uite ce linie frumoasa are masina asta, dc sa o strici investind multi bani in fibra si roti replica

madicioco 04-02-11 20:49

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 4046758)
Hai sa pun si eu ceva ... daca au mai fost imi cer scuze ...deci avem un BMWu , un passat full crom , un audi-alfa , iar ultima nu este kitch ,mi-a placut nr de inmatriculare :)) 3,14 ZDA

acum cativa ani daca stau bine si ma gandesc la 4tuning days masina a fost prezentata in stadiul de under contruction era toata in fibra ,ce se mai uita toata lumea si o admira asa n fibra ,acum nu mai e la moda domne ce sa zic ,mie unul imi place numai pt faptul cat a muncit la ea si cat a frecat la fibra aia,omu a vrut ceva mai extravagant dar ce sa i faci aici nu prea se face diferenta intre extrem si kitch e bagat totul la un loc
numa bine la toata lumea ;)

dogy_10 04-02-11 21:00

nu inteleg ce tot o dati cu extrem, in momentul cand e proiectata o masina, niste baieti cu creioane in mana si cu ceva ani de scoala de design in spate isi forteaza neuronu sa o faca cat mai frumoasa, cu personalitate, dupa vine unu si o umple de fibra si hopa ce mare realizare de design a facut el, inteleg ca poate o masina de rand poate sa aibe anumite "scapari" in design datorita costurilor de productie, a practicalitatii, acolo inteleg ca e posibil sa fie multe de schimbat, dar la o masina gen bmw seria 8 la care performanta si designul sunt tot ce a contat pentru designeri, parerea mea e ca e bine sa o lasi cat mai stock la aspectul exterior, eventual cu mici modificari care sa nu altereze linia generala a masinii....... Sincer m-am saturat sa tot aud scuza asta cu "lasa bah ca a muncit omu, si a bagat multi bani" chiar nu mai conteaza cati bani si cate ore de munca au fost investite in realizarea ei, daca rezultatul final zgarie retina...... nu judec pe nimeni, fiecare face ce vrea, dar sa nu planga daca apare pe la sectiunea asa nu

dogy_10 04-02-11 21:15

4 Attachment(s)
ca sa nu fiu off topic.....

se ia una bucata passat, se incepe binisor......dupa care, probabil omu a vazut the fast and the furios sau a descoperit nfs-ul, si se "umbla" umpic pe la spoilere, rezultatul.......no coment

si probabil o sa vina cineva sa zica ca e lucrat feumos si a investit omu bani, nu e kitsch

madicioco 04-02-11 21:25

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 4053502)
nu inteleg ce tot o dati cu extrem, in momentul cand e proiectata o masina, niste baieti cu creioane in mana si cu ceva ani de scoala de design in spate isi forteaza neuronu sa o faca cat mai frumoasa, cu personalitate, dupa vine unu si o umple de fibra si hopa ce mare realizare de design a facut el, inteleg ca poate o masina de rand poate sa aibe anumite "scapari" in design datorita costurilor de productie, a practicalitatii, acolo inteleg ca e posibil sa fie multe de schimbat, dar la o masina gen bmw seria 8 la care performanta si designul sunt tot ce a contat pentru designeri, parerea mea e ca e bine sa o lasi cat mai stock la aspectul exterior, eventual cu mici modificari care sa nu altereze linia generala a masinii....... Sincer m-am saturat sa tot aud scuza asta cu "lasa bah ca a muncit omu, si a bagat multi bani" chiar nu mai conteaza cati bani si cate ore de munca au fost investite in realizarea ei, daca rezultatul final zgarie retina...... nu judec pe nimeni, fiecare face ce vrea, dar sa nu planga daca apare pe la sectiunea asa nu

bai fratilor pai eu nu inteleg ce cautati pe situl asta ca nu se numeste 4SERIE se numeste 4TUNING (nu o lua personal ca n am nimic cu tine) tuning parca insemna customizarea masini dupa propriul gust etc etc (intradevar sunt unele care se merita sa fie) poate omul ala a vrut sa aibe o imitatie de la rieger pe masina na avut bani sa si ia un kit complet ,pt uniii si chiturile astea de la rieger sunt tot kitch nu i asa?? bleah ce fraieri sunt aia nu ?? si sa inteleg ca scirocco de mai jos facut tot kitch e nu?ca are grila de la R8

dogy_10 04-02-11 21:43

1 Attachment(s)
chiar eram curios cat osa dureze pana zice cineva de rieger.... dupa cum poti observa la scirocco designul spoilerului se integreaza perfect in linia generala a masinii....in fine daca voua va place e ok....merita un premiu bmw-ul ala

PS: uite ce a facut rieger pt seria 8, nimic care sa incarce prea mult masina, oare dc? oare dc nu a facut si un kit gen testarossa?

razvy_91 05-02-11 01:19

1 Attachment(s)
Imi cer scuze daca a mai fost pus ...

seru 05-02-11 01:33

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4054236)
Imi cer scuze daca a mai fost pus ...

URAAT!! cu spume :| :shock:

DrifterGT 05-02-11 01:54

Superb acest bodykit de pe maşină. Se potriveşte perfect. Totul vine linie, parcă e o mănuşă. Felicitări! (vw alb)

dogy_10 05-02-11 02:51

pfai.....de plm.........eu nu pot sa ii inteleg.......

CyberCSX 05-02-11 13:29

1 Attachment(s)
Adevarul e, chit ca multe "podoabe" de pe aici cam provoaca..... cancer ocular, trebuie tinut cont de modele de tuning, anul cīnd au fost tunate, ce era "IN" pe vremea aceea (ce se purta) si tarile de provenienta.
Americanul ce-si cocoata masina pe big rims cu garda de 1 metru, nu va īntelege europeanul cu air ride si garda de 5 cm, si invers.

Nu stiu daca s-ar īncumeta careva īn europa sa apara cu asa ceva pe strada:

CyberCSX 05-02-11 13:38

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 4053667)
PS: uite ce a facut rieger pt seria 8, nimic care sa incarce prea mult masina, oare dc? oare dc nu a facut si un kit gen testarossa?

Ia cauta, īn ce perioada a facut Rieger kitul.
La finela anilor 70 pīna spre finele anilor 80, bodykiturile īn stil testarosa erau nebunie de ultima ora asa cum acum īn anii 2000 + e nebunie cu design-ul enzo si usile lambo care l-e gasesti īntr-e timp pe fiecare gioasa.

Botul ala tipic de enzo este copiat si restilizat pīna si de firme de renume darmite īn sectorul tuning.

Stiling-ul "capac de WC / gura cascata" preluat de la audi, grila aia de radiator imensa si oribila a predominat sectorul tuning aproape 10 ani. Acum s-au mai potolit ca-i "enzo" la putere.

donz 05-02-11 14:16

si-a schimbat topicul denumirea, frumos, acuma nu poti sa zici ca e kitsch la orice, doar ca "zgarie retina" frumos

all the best

darck_angel64 05-02-11 17:29

1 Attachment(s)
un filmulet
http://www.************/noutati-auto...2/videoclipuri

dar de fiatul asta ce spuneti?

CyberCSX 05-02-11 19:10

4 Attachment(s)
Nu stiu daca a mai fost pus pe forumul asta dar sper sa nu va dea lacrimile, sa nu vomitati pe monitor si sper sa nu va stricati īntregul sfīrsit de saptamīna.

ENZO DE CHINA facut pe baza unui GELLY BL.
Sursa pozelor Bild.de

Cred ca nu mai are rost sa mai adaug nici un fel de comentarii.
Singurele cuvinte adaugabile ar fi eventual īnjuraturi de scīrba.

du0n 05-02-11 19:25

Sincer,nu cred ca se poate incadra in sectiunea asta.Nu toata lumea isi permite un Enzo,mai ales ca s-au produs putine.Da omului i-a placut Enzo,a incercat sa isi face si el unul.Ca nu a reusit sa produca o replica exacta e partea a 2a.
Au mai fost topicuri pe aici de genul asta cu un Rolls si inca ceva din cate imi amintesc.

CyberCSX 05-02-11 19:56

Da. Corect. Nu toata lumea īsi permite o masina rara si scumpa.
De aceea s-au si creat replicantele, acele strutz-o-camile cu bodykit din fibra de sticla īn design-ul masinii respectiva avīnd īnsa la baza un VW sau Fiero.

La chinez īnsa, ceea ce a facut el este o ciopīrtire / ciobanire departe de enzo, de o proasta calitate indiscutabila.

Nici macar botul nu seamana 100% cu enzo.
Nu mai vorbesc de faruri si multe alte elemente caracteristice, motivul de ce l-am postat aici.

Compara de ex. ce gasesti aici pe http://www.kitcar.com/lamboreplicasforsale.html cu magaria ce a facut chinezul. Ai sa vezi diferentele.

Bogdan_mb 05-02-11 21:41

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4056495)
Nu stiu daca a mai fost pus pe forumul asta dar sper sa nu va dea lacrimile, sa nu vomitati pe monitor si sper sa nu va stricati īntregul sfīrsit de saptamīna.

ENZO DE CHINA facut pe baza unui GELLY BL.
Sursa pozelor Bild.de

Cred ca nu mai are rost sa mai adaug nici un fel de comentarii.
Singurele cuvinte adaugabile ar fi eventual īnjuraturi de scīrba.

Bataie de joc, asa ceva nici macar nu ai putea omologa in Germania :-)

CyberCSX 05-02-11 21:47

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 4056976)
Bataie de joc, asa ceva nici macar nu ai putea omologa in Germania :-)

De faptul ca te-ar rīde si curcile cu asa ceva pe strada, nici nu mai vorbesc.

Asta ar fi 100% Selbstverarschung de īnalta clasa :D

dogy_10 05-02-11 22:24

Quote:

Originally Posted by du0n (Post 4056542)
Sincer,nu cred ca se poate incadra in sectiunea asta.Nu toata lumea isi permite un Enzo,mai ales ca s-au produs putine.Da omului i-a placut Enzo,a incercat sa isi face si el unul.Ca nu a reusit sa produca o replica exacta e partea a 2a.
Au mai fost topicuri pe aici de genul asta cu un Rolls si inca ceva din cate imi amintesc.

asta e, nu toata lumea trebuie sa-si permita enzo, asta e si ideea masinii, sa fie exclusivista......daca nu iti permiti enzo nu iti ei, si NU iti faci unu acasa, pt ca o sa te alegi cu o copie proasta, daca nu iti permiti enzo iti iei ce iti permiti, logan etc

CyberCSX 05-02-11 22:34

Asta asa e dar acuma mi-a mai trecut ceva prin cap:

Exista īn RO o groaza de "mioritice" din astea vechi de 30 - 40 de ani cu faruri de golf, bot de audi, bot de bmw si cīte dealea.
Oare cīt o sa dureze pīna īi trece la careva prin cap sa-si faca una cu bot de enzo ? :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy:

dogy_10 06-02-11 00:57

n-au aspiratii asa inalte romanasii.....se multumesc cu golf, bmw

dreaq 06-02-11 10:56

Urat sau nu omul ala a facut ceva . Voi astia care comentati ce bijuterii ati lucrat ? Aaa...am uitat...asa e romanul..e expert in orice dar nu face nimic bun.

CyberCSX 06-02-11 12:06

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 4058084)
Urat sau nu omul ala a facut ceva . Voi astia care comentati ce bijuterii ati lucrat ? Aaa...am uitat...asa e romanul..e expert in orice dar nu face nimic bun.

Da. A facut. A facut rahatul praf si decīt sa faci rahatul praf, mai bine stai īn banca ta si nu mai fa nimic. ;)

aleks 06-02-11 13:05

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4058319)
Da. A facut. A facut rahatul praf si decīt sa faci rahatul praf, mai bine stai īn banca ta si nu mai fa nimic. ;)

Cu alte cuvinte, dar cam asta mă gāndeam şi eu să scriu...

Quote:

Originally Posted by donz (Post 4055548)
si-a schimbat topicul denumirea, frumos, acuma nu poti sa zici ca e kitsch la orice, doar ca "zgarie retina" frumos

all the best

E de rău?
Sper să reduc din conflictele veşnice de aici īn felul ăsta.
Am modificat şi primul post, poate-poate...

donz 06-02-11 14:09

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4058516)

E de rău?
Sper să reduc din conflictele veşnice de aici īn felul ăsta.
Am modificat şi primul post, poate-poate...

e foarte bine , asa poti evita orice neintelegere (conflict) prin faptul ca pana la urma fiecare retina e diferita , ca si gusturile fiecaruia

all the best

D3m0N 06-02-11 14:49

1 Attachment(s)
ghici ciuperca ce-i :))))

dreaq 06-02-11 15:06

Seamana cu o omida ...

aleks 06-02-11 16:44

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 4058950)
ghici ciuperca ce-i :))))

Maşină de show, nimic altceva.

All times are GMT +2. The time now is 01:55.

- Copyright 2026 4Tuning