![]() |
Re: Discutii despre orice!
trebuie sa dai niste teste si sa indeplinesti niste conditii
|
cristi da un stiker cu www.mobila-proximus.ro nu vrei?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: 0-100 km/h si top speed !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo, nu-ti trebuie V8 pentru a participa la competitii ci doar niste boase si un miez de coloana vertebrala de a accepta ideea ca poti sa ocupi si alt loc decat locul 1. Asta inseamna sa fii sofer, concurent nu soarec ... Ideea e sa concurezi cu altii unde ai ocazia sa-ti demonstrezi ce poti, nu sa calci masina inconstient curmand vieti pe drumurile publice... Oricine poate pati multe pe drumul public ca accidente sunt si vor fi intotdeauna ca suntem oameni si gresim dar sa ne laudam ca am ucis un animal din dorinta de a brava e cu totul altceva... Tot ceea ce ai demonstrat este ca nu ai simtul responsabilitatii. Bine ca nu a fost in locul cainelui un om ca deja erai "rezolvat" cu toata stiinta ta de sofer! |
Quote:
eu nu prea am inteles ideea....cu debimetrul defect abia ajungi la 200 in Satulung? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum stiu ceva va anunt !
|
Quote:
Ps. bujule sincer eu daca prindeam la 180 un caine..... :)) nujtiu cum era.... 1 nu bruscam volanu.... 2 incercam sa`l evit daca era posibilitate, si daca apucam 3 nu sar cu masina de pe drum pt un animal 4 daca`l luam in plin imi spargeam bara. poate chiar si mai mult :) Bafta la viteza baieti, Ne vedem pe Strazi |
Nu bagati de seama, credeti ca domnul szambi (zombi banuiesc) nu a probat niciodata mai mult de 90km/h? Eu unul nu-l cred! szambi, daca e vorba de omorat animale/pietoni te asigur eu ca nimeni nu-si distruge masina pentru a face asa ceva cu intentie, de aceea accidentul se numeste intocmai ACCIDENT. Si tin sa te anunt ca un pieton il omori tot la fel si cu 60 ca si cu 180, chiar daca sunt mai multe bucati de cules de pe jos... Desigur nu incurajam a se merge des cu viteze exorbitante dar nu-mi spune ca tu nu ai fost curios niciodata de limitele tale ca sofer si ale masinii si sa probezi macar 80% din limita masinii tale...
Dupa calcule matematice si probele anterioare masina mea atinge viteza maxima teoretica de 351km/h, insa eu personal n-am avut curajul sa testez in practica cat de tare se apropie de aceasta viteza in special din lipsa unei zone amenajate cu trafic inchis si asfalt calumea... |
Quote:
|
Quote:
|
trebuie sa aveti mai putin de 70 de kg ca sa nu fie greutate pt masina =))
|
Quote:
Nu stiu daca m-am facut inteles ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am mers o data cu 400km/h dar apoi m-am trezit:)) ,fara aluzii si fara suparari,ca suntem oameni seriosi:)).
|
Quote:
|
Quote:
|
as vrea sa vad si eu un golf disel ca merge cu 235 pe drum drept si fara vant din spate, si m3 cu 350. asa sa mi mai imbogatesc cultura generala. va rog sa ma anuntati cand faceti experimentul ca as vrea sa fiu prezent (nu in masinile respective bineinteles :lol:)
Copilasi care trag pe opeluri si golfuri de astea pana le pusca motoarele, isi dau seama oare ca masinile facute sa mearga tare si au motoare tari au si frane mult mai serioase decat un 1.9 tdi sau in 1.6 si suspensia e altfel? adica masina ca un tot e facuta sa poata merge cu viteza mare si sa stea pe drum la viteza mare si sa franeze de la viteza respectiva in siguranta si pe distanta scurta. Desi poti impinge un jaf pana in panzele albe si sa mergi cu el prin sate cu 120 sau 160 sau 200, nu o sa poti frana sa opresti sau sa incetinesti pe distante scurte si asa mor caini si vaci pe drumuri prin sate. si nu cred o sa stea nici pe drum calumea un golf cu cauciucuri de 195, cu toate ca ii pui aripi supersport. oricat de mari piloti s ar credea respectivii, orice faci tot nu poti frana daca masina nu are frane bune, la fel cum nu merge masina daca nu are motor calumea. eleroanele si kituri super megasport facute la comanda la fibra de sticla nu fac masinile sa mearga mai tare, nici atitudinea soferului. Detalii tehnice indubitabile din astea oricat de jmeker si periculos te crezi tot nu poti trece peste ele. este nevoie de cp si Nm :lol: Daca nu credeti se pot verifica matematic chestiile astea, teoretic, sau va explic practic daca ne intalnim la semafor :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning