![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
sper sa va placa lacetti asta
p.s. brush 100% |
2 Attachment(s)
:lol: Golf 2 - comentati...............:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
brand new stuff! e de curse!
|
1 Attachment(s)
Quote:
doar stopurile:cry: dar am incercat sa le modific sa nu fie la fel!(stiu ca nu aveam voie, da am zis ca nu se observa:cry: ) ...........gata le-am schimbat... Nu se vai intapla |
*Panacota - multe selectii strambe ... multa umbra in locurile unde nu era cazul ... aerisiri laterale ireala ... carbonu prea mare ...
*Reme - frumos ... mi se pare mie sau ai cateva selectii nasoala la emblema .... in rest e bene ... bv ... |
mersi frumos!
|
1 Attachment(s)
la mine de ce nu comentati doar ca am luat niste stopuri.:sad: ........leam schimabat.......ia cine crede ca si caucicul a fost luat de masina lui TNG se inseala amarning:evil:
cauciu spate a fost luat din poza de mai jos si am lucrat de-am inebunit ca sa iasa bine |
frate,tu ori nu stii romaneste calumea,ori te prea grabesti cand scrii...chill out :) Caucic-Cauciuc
Amarning-Amarnic Schimabat-Schimbat,si faza cu Nu se vai intapla...:) Sorry de off-topic da` nu ma puteam abtine...am si ras bine :) Sorry again.Peace |
stiu romaneste foarte bine......ma-m grabit prea tare!!
:woowoo: asta e ......nush de ce am putut sa scriu atat de infect!!:rolleyes2 scz de off-topic:lol: (apropo si yo am ras cand am vaz ce am putut sa scriu:lol: ) |
2 Attachment(s)
BROOOM BROOOM! care vreti comentati care vreti radeti!
|
De ce sa radem este mijto Matiz Euro Style ... O singura buba majora a disparut umbra din lateral :?
|
2 Attachment(s)
re fratilor astept si eu nsite comentari
masina are spate de aston martin in rest totul este brush in afara de jentzi |
2 Attachment(s)
Superba, P.I.M.P !!! :shock: Pur si simplu superba !
Un Beetle simplu --> |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning