Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

kidu2006 23-02-10 19:08

Re: Diverse (topic de offtopic)

Daca faceai vreo aluzie la mine sa stii ca eu nu am nimic cu nimeni la voi ma,eu doar glumesc si imi sunteti simpatici!
Si daca voi nu ma vreti o sa ma vreti cu japca pana la urma :)))

RoByNeT 23-02-10 19:09

kidule stai flexat :)) se referea la noi :)

Bobby_hnt 23-02-10 19:16

CIRCUIT de DRAG in Bucuresti

Salutare tuturor!As vrea sa stiu daca se poate cam cata lume ar fi interesata de un circuit de DRAG???

RoByNeT 23-02-10 19:19

circuit de drag ? pai ... ori circuit ... ori drag ? sunt doua lucruri total diferite.

Si ATENTIE ... aici te afli pe un thread al unui club auto. Exista sectiuni speciale pentru astfel de intrebari. Ai un search acolo sus pe banda albastra. O seara buna.

Bobby_hnt 23-02-10 19:28

[QUOTE=RoByNeT;3116827]circuit de drag ? pai ... ori circuit ... ori drag ? sunt doua lucruri total diferite.

Scuza-ma probabil k nu sunt obisnuit cu termenii dar cand am spus circuit stiu bine la ce m-am referit.Un loc special amenajat pentru DRAG si nu numai.

bogdy.ghetto 23-02-10 20:21

Tataie respect! Lasa fetele sa faca atmosfera aici ca daca nu iei atunci cine ? Daffy e inca copilaros si Robynet este ofticos si orice ii spui se aprinde ca benzina :))

Bobby_hnt 23-02-10 20:27

Salut!Am postat mai sus o intrebare daca ii pot spune asa ai putea sa imi spui o parere sau daca nu am nimerit bine aici,unde ar trebui sa intru pentru a afla pareri referitoare la problema mea?Mersi

87MTX 23-02-10 20:28

eu unu sunt de acord
si banuiesc ca toata lumea ar fi de acord, ca toti zic ca vor

kimi 23-02-10 20:34

Quote:

Originally Posted by Bobby_hnt (Post 3117078)
Salut!Am postat mai sus o intrebare daca ii pot spune asa ai putea sa imi spui o parere sau daca nu am nimerit bine aici,unde ar trebui sa intru pentru a afla pareri referitoare la problema mea?Mersi

BUN...Toata lumea iti va raspunde ca da..
Care e faza? Construiesti tu pista ??

Bobby_hnt 23-02-10 20:44

Suntem pe drumul cel bun doar k inainte de a incepe pregatirile vroiam sa afla parerile celor care indragesc LINIUTELE!!!:-)

kimi 23-02-10 20:48

Quote:

Originally Posted by Bobby_hnt (Post 3117145)
Suntem pe drumul cel bun doar k inainte de a incepe pregatirile vroiam sa afla parerile celor care indragesc LINIUTELE!!!:-)

Eu nu vorbesc in numele altora, dar iti zic sigur ca toti adevaratii pasionati vor fi de acord cu aceasta initiativa ;)

Bobby_hnt 23-02-10 20:58

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3117153)
Eu nu vorbesc in numele altora, dar iti zic sigur ca toti adevaratii pasionati vor fi de acord cu aceasta initiativa ;)

Am vrea sa stim cam care ar fi doleantele voastre, a celor care ar participa?Care ar fi tariful pe care l-ati platii pt o cursa sau pt o ora, cum preferati?

thanks

kidu2006 23-02-10 21:22

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3117107)
BUN...Toata lumea iti va raspunde ca da..
Care e faza? Construiesti tu pista ??

good joke :-j...el al nush catelea care vine cu faza asta :-j

Evo-Jr 24-02-10 08:52

singura doleanta este sa ne dam intr un cadru legal,nu cu politia dupa fundu nostru.
si eu abia astept o pista de drag...dar vb lu kidu...multi au zis ca fac..:???:
[vorbesc in numele meu]altii poate au alte doleante :D

Lucian_GXZ 24-02-10 09:01

Daca chiar se va face treaba asta, desi sunt sceptic, cred ca va avea un real succes.... Poti cauta poze de pe la evenimente organizate prin tara, ca sa-ti faci o idee cam cata lume ar fi interesata..

...ba mai mult... Cuiva, acolo sus, i se va implinii un vis...

All times are GMT +2. The time now is 06:54.

- Copyright 2026 4Tuning