![]() |
|
Re: Live for Speed
4tuning
|
aia nu era de admin?
|
nu :P
|
nu e :D
|
Ba am invatat si io azi mai bine sa joc lfs ... si e pi**a rau jocu !!! E prea belea ... la inceput mi s-a parut greu de jucat ca revenea greu volanu la starea initiala , am mai setat io cate ceva prin joc .. si am mai setat si aerodinamica masini de formula bmw si acum nu imi mai ia de cur , si iau curbele bine ... e prea mijto jocu :D ....
|
Quote:
|
:) cam asa ceva.
|
Io am luat lsf s2 ... si am vazut ca acolo sunt 8 curse , si ma lasa decat pe prima sa o joc , inrest imi zice sa unlock s1 sau s2 .... cum deblochez io s1 sau s2 ?? Ce sunt alea s1 si s2??:-??
|
Cumperi licenta;)
|
Nu e adevarat...sunt 3 trasee !
1. Blackwood ; 2. Ala de raliu...am uitat cum ii zice ; 3. Parcarea. Parcarea nu poate fi considerata traseu,dar totusi e acolo :) In rest...sunt 2 trasee :D |
ma scuzati daca sa mai vorbit nu am avut timp sa citesc toate paginile...am si eu o intrebare se pot schimba masinile din LFS ?? ca mie mi sa luat de ele si as vrea ceva mai european un BMW un Opel Renault etc:D
|
Eu stiam ca nu merge...
Sper ca gresesc,pentru ca atunci as mai schimba si eu masinile :) Dar totusi cred ca nu merg schimbate masinile. |
merg schimbate, sunt baieti care le baga, numai ca nu fac nimic public.
|
Salut ... imi da si mie cieneva setupurile cele mai bune ??:D De drift , drag ... circuit ??:D Plz ... ca aia de pe servere au soriciu gros :D
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning