![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
7 Attachment(s)
baieti am terminat in sfarsit proiectul meu cu choperul... nu a iesit cine stie ce dar imi place.. uitati cv poze cum era inainte si cum e acum (e cadrul ala de i-am dat foc).. astept pareri
|
7 Attachment(s)
Clau.TERO - arata super bine , nu ma asteptam sa iasa chear asa de bine :) bravo :)
Eu am vrut sa imi fac un tubeless si nu mi-a iesit.. deloc... Am facut bicicleta cu o singura viteza.. dar intampin probleme cand merg cu ea.. daca pun pe al doilea pinion de jos.. e prea slab.. si cand sar pe al treilea de jos e prea strans...si se aude ca si cum ar atinge ceva... ce pot sa ii fac ?X_X Am saboti de la frana facuti praf X_X ... Simt ciudat ghidonu asa gol :) Cum fac si eu sa tai cablu de frana fara sa se desfaca ? |
mersi :) ... trebuie sa il tai cu un cleste pentru sarma si sa il prinzi in capat unde l-ai taiat o bucata de tabla si o strangi cu patentu... eu asa am facut ca sa nu se mai desfaca :)
|
Cu sudura...
|
1 Attachment(s)
Azi am achizitionat un ghidon de la Fatboy de 75 (cm) :D :
Attachment 2786620 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ce sa zic.. sa-l stapanesti sanatos si sa tragi de el cu placere! |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Salut baieti :D . Cum vi se pare chopperul meu ?:S e aproape gata .. urmeaza vopseaua :D
Si am gasit un motor prin magazie.. as vrea sa vad daca poate imi iese ceva din el :D Furca aia fixa sau aia cu suspensie pentru chopper ?:S Si niste closeup-uri cu bicicleta mea :) |
1 Attachment(s)
Quote:
Eu zic ca asta ar fi cel mai bun ca sa fie chopper Attachment 2790732 |
nu e double crown aia .. si modul asta de bicicleta are un nume... cu furca super inalta.. dar sa sti ca unele cadre nu rezista.. se rup
|
6 Attachment(s)
cam inceata activitatea pe aici...
bag si eu niste poze cu a mea.. care sufera... sufera rau de tot.. sufera o transformare:)) din cursiera trece direct in... fixa:P cadru giant.. (pe sub galben+albastru se vad culorile originale alb+rosu... bicla a fost vopsita acum multi ani de mantuiala) CrMo 54 prinderi fixe pe spate...actual ovale:P si curatat toate clemele de cabluri/camasi/schimbatoare.... |
(!8Y_M - pai daca e numai ploaie ce activitate sa fie ?:)) imi place cadrul cum arata alb.. ii mai dai vreo culoare ceva?
Are cineva vreo furca double crown de first bike / rich / dhs pe acasa si o da?:S ma intereseaza dar sa fie daia cu gat subtire nu cum sunt astea noi de 1/8:) |
Quote:
eu am terminat first-ul, am facut alte 3 bicle pt rude (restaurari totale) si acum m-am apucat de cursiera.... nu e vopsea... ala e fuller... bicla e deja vopsita dar aseara nu aveam poze sa urc.... ce vrei de la furca? ca si eu caut o furca de m-am saturat de cautat.. eu vroiam doar jugurile si tot nu gasesc:))) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning