Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

Clau.TERO 21-05-13 22:48

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

7 Attachment(s)
baieti am terminat in sfarsit proiectul meu cu choperul... nu a iesit cine stie ce dar imi place.. uitati cv poze cum era inainte si cum e acum (e cadrul ala de i-am dat foc).. astept pareri

CraZzy_K1D 22-05-13 15:33

7 Attachment(s)
Clau.TERO - arata super bine , nu ma asteptam sa iasa chear asa de bine :) bravo :)
Eu am vrut sa imi fac un tubeless si nu mi-a iesit.. deloc...
Am facut bicicleta cu o singura viteza.. dar intampin probleme cand merg cu ea..
daca pun pe al doilea pinion de jos.. e prea slab.. si cand sar pe al treilea de jos e prea strans...si se aude ca si cum ar atinge ceva... ce pot sa ii fac ?X_X
Am saboti de la frana facuti praf X_X ...
Simt ciudat ghidonu asa gol :)
Cum fac si eu sa tai cablu de frana fara sa se desfaca ?

Clau.TERO 22-05-13 19:23

mersi :) ... trebuie sa il tai cu un cleste pentru sarma si sa il prinzi in capat unde l-ai taiat o bucata de tabla si o strangi cu patentu... eu asa am facut ca sa nu se mai desfaca :)

CyPz 22-05-13 21:43

Cu sudura...

cretu_bs 29-05-13 21:06

1 Attachment(s)
Azi am achizitionat un ghidon de la Fatboy de 75 (cm) :D :
Attachment 2786620

(!8Y_M 29-05-13 21:33

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5485798)
Azi am achizitionat un ghidon de la Fatboy de 75 (cm) :D :
Attachment 2786620

75? nu mi se pare asa mare.. ori de unde m-am obisnuit eu cu 80-85:P

cretu_bs 31-05-13 09:56

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5485841)
75? nu mi se pare asa mare.. ori de unde m-am obisnuit eu cu 80-85:P

Cel original de la Specialized avea 58..e o schimbare zic eu..

(!8Y_M 31-05-13 20:29

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5487146)
Cel original de la Specialized avea 58..e o schimbare zic eu..

logic ca e diferenta:P eu ma refeream ca nu sesizez in poza ghidonul atat de lat.. dar probabil pt ca m-am obisnuit cu deastea mari si deaia:P nu am zis ca nu e diferenta sau ca nu ai:P

ce sa zic.. sa-l stapanesti sanatos si sa tragi de el cu placere!

cretu_bs 01-06-13 15:53

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5487630)
logic ca e diferenta:P eu ma refeream ca nu sesizez in poza ghidonul atat de lat.. dar probabil pt ca m-am obisnuit cu deastea mari si deaia:P nu am zis ca nu e diferenta sau ca nu ai:P

ce sa zic.. sa-l stapanesti sanatos si sa tragi de el cu placere!

Trag, trag cu mare placere:))

CraZzy_K1D 03-06-13 23:45

10 Attachment(s)
Salut baieti :D . Cum vi se pare chopperul meu ?:S e aproape gata .. urmeaza vopseaua :D
Si am gasit un motor prin magazie.. as vrea sa vad daca poate imi iese ceva din el :D
Furca aia fixa sau aia cu suspensie pentru chopper ?:S
Si niste closeup-uri cu bicicleta mea :)

zoca 04-06-13 13:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5490788)
Salut baieti :D . Cum vi se pare chopperul meu ?:S e aproape gata .. urmeaza vopseaua :D
Si am gasit un motor prin magazie.. as vrea sa vad daca poate imi iese ceva din el :D
Furca aia fixa sau aia cu suspensie pentru chopper ?:S
Si niste closeup-uri cu bicicleta mea :)

Cauta furca cu suspensie dubla si atunci chiar ca o sa fie chopper iti pun o poza sa vezi cum arata,eu am pus din curiozitate pe bitza mea
Eu zic ca asta ar fi cel mai bun ca sa fie chopper
Attachment 2790732

CraZzy_K1D 04-06-13 17:57

nu e double crown aia .. si modul asta de bicicleta are un nume... cu furca super inalta.. dar sa sti ca unele cadre nu rezista.. se rup

(!8Y_M 11-06-13 21:34

6 Attachment(s)
cam inceata activitatea pe aici...

bag si eu niste poze cu a mea.. care sufera... sufera rau de tot.. sufera o transformare:))

din cursiera trece direct in... fixa:P

cadru giant.. (pe sub galben+albastru se vad culorile originale alb+rosu... bicla a fost vopsita acum multi ani de mantuiala) CrMo 54 prinderi fixe pe spate...actual ovale:P si curatat toate clemele de cabluri/camasi/schimbatoare....

CraZzy_K1D 12-06-13 09:36

(!8Y_M - pai daca e numai ploaie ce activitate sa fie ?:)) imi place cadrul cum arata alb.. ii mai dai vreo culoare ceva?
Are cineva vreo furca double crown de first bike / rich / dhs pe acasa si o da?:S ma intereseaza dar sa fie daia cu gat subtire nu cum sunt astea noi de 1/8:)

(!8Y_M 12-06-13 15:03

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5498657)
(!8Y_M - pai daca e numai ploaie ce activitate sa fie ?:)) imi place cadrul cum arata alb.. ii mai dai vreo culoare ceva?
Are cineva vreo furca double crown de first bike / rich / dhs pe acasa si o da?:S ma intereseaza dar sa fie daia cu gat subtire nu cum sunt astea noi de 1/8:)

ce dak e numai ploaie nene? ce? dak ploua voi nu mancati?

eu am terminat first-ul, am facut alte 3 bicle pt rude (restaurari totale) si acum m-am apucat de cursiera....

nu e vopsea... ala e fuller... bicla e deja vopsita dar aseara nu aveam poze sa urc....

ce vrei de la furca? ca si eu caut o furca de m-am saturat de cautat.. eu vroiam doar jugurile si tot nu gasesc:)))

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning