![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
La expozitie vor fii stric DACII 1300,restul sunt bine venite ca spectatoare! Bravo Bogdane retusurile erau asteptate de mult,a iesit bine ! |
inscrierile pentru acest eveniment unde se pot depune?
|
Un sfat:da radiatorul jos si da-i un spray negru lucios.O sa-i schimbe aspectul;).Bafta
|
Quote:
|
nu se incinge asa tare, totusi treaba lui e sa raceasca
|
dacia remat :)
|
Quote:
|
nu mai sosesc odata jantele alea???:D
|
Quote:
|
Quote:
Bolidule,crede-ma ca mie mi s-au lungit urechile de atata asteptare..sunt 3 saptamani deja..si cica luni sau marti saptamana viitoare le vin jantele:rolleyes2..daca am vrut model care nu era pe stoc ce sa fac..astept noul lot. Oricum,semipuntile fata apar in week-end8) Nici cu electroventilatorul nu am avut noroc,abia azi sper sa am noroc si sa se potriveasca pe masina modelul achizitionat(tot azi);)..incet si cu rabdare..important e sa fie toate gata pana pe 7 Mai:-) |
Ce intepaturi da Andreea13. Si la Logan putem sa spunem Dacia BRD CREDIT.
Bafta in continuare cu masina ! |
Quote:
off,deabia astept sa le vad pe masina(jantele) |
3 Attachment(s)
Se pare ca am tras lozul castigator si in sfarsit am gasit un electroventilator suficient de compact incat sa intre intre radiator si motor:D..sa nu mai zic ca e mult mai eficient, fiind unul de A.C de pe un VW Passat 2003:rolleyes2
Cu cateva mici modificari la carcasa se va aseza perfect pe radiator. Si daca tot trec la electroventilator am sa pun fulie de Nova la pompa de apa;) Maine ne vedem pe la 4 Tuning Days iar de luni ma apuc iar de treaba:-) |
Quote:
ala de passat n u era bun, si era si carcasa sparta. asta e de ford mondeo cred!:D |
Cred ca incapea si unu de berlina, nu trebuia sa o dai in modernisme de astea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning