![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
bani n`am da pot ajuta cu niste haine. da`mi un buzz pe messenger;)
|
Quote:
|
aseara am fost si eu cu adytzu si ionut gbp in parcarea subterana de la mall., inca de la intrare am intalnit probleme, pentru a intra in parcare a fost nevoie sa fac 2 manevre, era prea ingust, aleea la fel e prea ingusta + ca la iesire tre sa ai jeepan, am atins de am crezut ca am lasat toba acolo, erau unii saracii cu un seria 7 si un audi a6 au stat 10 min sa iasa, e prea abrupt..deci de cacao
|
|
Quote:
|
Ma Indoiesc Sa Nu Fi Vazut Eu Bine !!!!!!
|
da...:lol::lol::lol::lol: trafy sa le povestesti si lor cu intalnirea noastra de gradu 0 cu Garcea , caruia ii trebuia ochelarii mei sa vada intersectia...
|
Quote:
|
Quote:
|
va rog si eu ceva....imi trebuie niste dimensiuni de parbrize la urmatoarele masini pt parasolare:
Corrado vr6 Mitsubishi Evo Passatu lu TT Peugeot 206 Opel Corsa Subaru WRX Care stiti pe unde sa cautati pls ca sa dam drumu la club ma repede. |
Quote:
p.s. revin cu dimensiunile indata ce se opreste ploaia :P |
pai despre corsa ta e vb nu te`ai prins? :))
|
ati auzit ceva despre un sediu asemanator cu "Expertdetailing" , care IONIZEAZA geamuri ? in valcea ?
|
incearca la centru de parbrize, cum treci acia jos la halta pe sub ala imediat pe dreapta prima curte
|
nu le ioniza mai bine pune folie... am inteles ca acuma pun si la vl autorizata nu numai la expert... cica si cei de la vip :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning