Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 01-04-08 17:23

Re: Discutii Diverse Intre Useri

bani n`am da pot ajuta cu niste haine. da`mi un buzz pe messenger;)

cosmin_cosmin_1 01-04-08 23:39

Quote:

Originally Posted by 11tun (Post 1457103)
doar janta fara cauciug pe 17'' vreo 12 KG!

Mersi, i-am oferit 70 ron taxe postale pentru 4 jante pe 15 cu cauciucuri. Cred ca e un pret corect. Astept raspunsul lui acum

trafy-vr6 06-04-08 10:06

aseara am fost si eu cu adytzu si ionut gbp in parcarea subterana de la mall., inca de la intrare am intalnit probleme, pentru a intra in parcare a fost nevoie sa fac 2 manevre, era prea ingust, aleea la fel e prea ingusta + ca la iesire tre sa ai jeepan, am atins de am crezut ca am lasat toba acolo, erau unii saracii cu un seria 7 si un audi a6 au stat 10 min sa iasa, e prea abrupt..deci de cacao

trafy-vr6 06-04-08 11:57

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1

uitati-va la nr

Adytzu_JerrY 06-04-08 15:15

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1468401)
aseara am fost si eu cu adytzu si ionut gbp in parcarea subterana de la mall., inca de la intrare am intalnit probleme, pentru a intra in parcare a fost nevoie sa fac 2 manevre, era prea ingust, aleea la fel e prea ingusta + ca la iesire tre sa ai jeepan, am atins de am crezut ca am lasat toba acolo, erau unii saracii cu un seria 7 si un audi a6 au stat 10 min sa iasa, e prea abrupt..deci de cacao

Deci Geo ...sa nu indraznesti sa intri in parcare ca la iesire ramai suspendat cu corrado :sad: ...:!:

trafy-vr6 06-04-08 16:40

Ma Indoiesc Sa Nu Fi Vazut Eu Bine !!!!!!

Adytzu_JerrY 06-04-08 17:10

da...:lol::lol::lol::lol: trafy sa le povestesti si lor cu intalnirea noastra de gradu 0 cu Garcea , caruia ii trebuia ochelarii mei sa vada intersectia...

Kaluvr6 06-04-08 17:37

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1468884)
Deci Geo ...sa nu indraznesti sa intri in parcare ca la iesire ramai suspendat cu corrado :sad: ...:!:

pai nu o s`o parchez nici o data la subsol acolo eventual in parcarea de sus :) asa au facut si cu pasaju in ostroveni...era prea abrupt si lumea statea si radea de aia care`si spargeau spolerele :)

trafy-vr6 06-04-08 18:58

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1469102)
da...:lol::lol::lol::lol: trafy sa le povestesti si lor cu intalnirea noastra de gradu 0 cu Garcea , caruia ii trebuia ochelarii mei sa vada intersectia...

lol, nu:))))) lasa`l in pisici de fraier

Kaluvr6 06-04-08 20:06

va rog si eu ceva....imi trebuie niste dimensiuni de parbrize la urmatoarele masini pt parasolare:

Corrado vr6
Mitsubishi Evo
Passatu lu TT
Peugeot 206
Opel Corsa
Subaru WRX

Care stiti pe unde sa cautati pls ca sa dam drumu la club ma repede.

recBeat 06-04-08 20:19

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1469413)
va rog si eu ceva....imi trebuie niste dimensiuni de parbrize la urmatoarele masini pt parasolare:

Corrado vr6
Mitsubishi Evo
Passatu lu TT
Peugeot 206
Opel Corsa
Subaru WRX

Care stiti pe unde sa cautati pls ca sa dam drumu la club ma repede.

pt corsa asi putea sa il masor pe al meu dc vrei. Iti trebuie latime si lungime,nu?
p.s. revin cu dimensiunile indata ce se opreste ploaia :P

Kaluvr6 06-04-08 20:50

pai despre corsa ta e vb nu te`ai prins? :))

Adytzu_JerrY 07-04-08 00:05

ati auzit ceva despre un sediu asemanator cu "Expertdetailing" , care IONIZEAZA geamuri ? in valcea ?

trafy-vr6 07-04-08 00:12

incearca la centru de parbrize, cum treci acia jos la halta pe sub ala imediat pe dreapta prima curte

TIR 07-04-08 00:14

nu le ioniza mai bine pune folie... am inteles ca acuma pun si la vl autorizata nu numai la expert... cica si cei de la vip :)

All times are GMT +2. The time now is 08:07.

- Copyright 2026 4Tuning