![]() |
|
Re: Caut melodie! :)
haideti mey chiar nimeni nu are melodia asta : dj aligator-la frecventa ,o caut de o saptamana si am gasit numai o varianta scurtata melodia intreaga o are careva ?!?
|
Quote:
sry mate ... nu stiu :( |
Melodia aia gen `tam-tam` care e pe fundal pe MTv , de la spotul cu Premiile MTv o are cineva?
va rog mult |
Quote:
|
nu nu ... e ceva gen cubaneza :???:
|
deci am si eu o mare rugaminte...
caut un remix la piesa lui Phil Fuldner - miami pop / let me se you pop .. melodia originala e aia cu Let me se you pop - pop -popopop..bla bla.. remixul care-l caut contine si " versurile " astea dar mai are ceva in plus, si oricum e facut in stilul minimal-electro ..ceva de genul asta .. cine ma ajuta si pe mine? :oops: |
ultima melodie a lui george michael?
|
deci am neaparata nevoie, si in acelas timp recomand:
the holy rolers gerideau love me more |
as vrea si eu clipul si melodia asta, daca o are cineva, eu am cautat-o de am ametit si nu am reusit sa o gasesc, multumesc
https://www.youtube.com/watch?v=0l7ui5c9-J0 |
Si as mai vrea si eu cu disperare daca are cineva melodia asta: Extravagantza-Linia Fierbinte. si un clip ar fgi excelent, dar macar mp3 daca are cineva, va implooooooooooooooooooooooooor
Multumesc! |
NIMENI??????????
PLSSSSSSSSSSSS |
ai rabdare... cand o sa apara cineva care o are o sa o puna pe aicea... prima piesa de pe youtube e ok da ma indoiesc ca o gasesti pe undeva.. nu pare genul de muzica prea comerciala...
|
Ok, Multumesc....vedeam Ca Nu Mai Scrie Nimeni, Ca Nu Mai Posteaza Nimeni, Nu Neaparat Pt Mine Ci In General Si De Aceea Am Intrebat...multumesc Oricum ;)
|
cine are: Ombladon feat Guess Who - Noapte buna bucuresti
|
1 Attachment(s)
Quote:
poftimmmmmmm |
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning