Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

_WarGasm_ 20-06-09 23:48

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Nu. :lol:

Gincsi 20-06-09 23:49

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2424230)
ma scuzi ca intreb, ne cunoastem ?

eu te cunosc pe tine .. prin Mnezo(Vlad)

oliver 20-06-09 23:53

Quote:

Originally Posted by _WarGasm_ (Post 2424336)
Nu. :lol:

Eu sper maine sa rezolv ca luni trebe sa fiu acasa :P

skimpy 21-06-09 00:50

te costa o curea si o cheie cat sa schimbi cureaua de la pompa de apa :)

cand ti-a cazut cureaua de la alternator a cazut si cureaua de la pompa de apa.
ca teoretic de la alternator se duce la pompa de apa :)

cat despre racit apa peste noapte, stai linistit. in fata la trado fi sigur ca ramai si fara roti, nu numai fara apa.

:)) data viitoare cand se incalzeste motorul, arunca o galeata de apa cu gheata peste motor.
nu vreau sa fiu rau, dar daca ti-a cazut ceva si dupa aia nu mai merge, nu inseamna ca trebuie pusa la loc sau schimbata chestia asta?
mi se pare logic :)

aleks 21-06-09 02:09

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2424427)
nu vreau sa fiu rau, dar daca ti-a cazut ceva si dupa aia nu mai merge, nu inseamna ca trebuie pusa la loc sau schimbata chestia asta?
mi se pare logic :)

Toti suntem buni din taste, şi eu, şi tu.. Cānd eşti nu tocmai acasă, cu maşina pe post de piesă de mobilier, nu prea mai judeci toate amănuntele conform logicii de "la rece". Am păţit-o, noapte, ploaie, frig, serpentine, eu īn şanţ mulţumită unui camionagiu cretin, 50 de km pāna la Satu Mare, 20 de km pānă la prima casă de oameni şi făra semnal la mobil, pentru că era un judeţean nenorocit şi necirculat. Am ajuns cu preţul unei garnituri de chiulasă, a unui radiator şi ceva mărunţisuri. Sigur, situaţiile nu sunt la fel, dar ştiu senzaţia cu maşina inutilă īn drum.

ocaruntu 21-06-09 02:45

Mergi la Seat(Moldotrans se numeste firma), baietii fac treaba buna la pret mic. Ia legatura cu Razvan- receptie service, e super de treaba si te ajuta.

skimpy 21-06-09 11:39

stiu aleks. dar am observat ca a avut timp sa intre pe forum sa intrebe.
eu de obicei ca sa ma dau in spate sa privesc "la rece" imi aprind o tigara si ma gandesc.
nu judec, doamne fereste, nu stiu mai nimic la masina mea, d`apai la a altuia.
doar mi-am zis parerea de necunoscator auto.

_WarGasm_ 21-06-09 11:54

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2424520)
Mergi la Seat(Moldotrans se numeste firma), baietii fac treaba buna la pret mic. Ia legatura cu Razvan- receptie service, e super de treaba si te ajuta.

bakal a zis mai sus ca cei de la Seat(Moldotrans) sunt "scumpi" si rari la vedere prin simplul fapt ca trebuie programare si tu ii zici alceva,acuma,depinde si de buzunarul fiecaruia :lol:

bmwh548 21-06-09 12:01

bakal se referea la Trado Motors (reprezentanta BMW).

_WarGasm_ 21-06-09 13:23

Aaa,scuze,eram chior de somn. :lol:

drobet@ 21-06-09 17:43

daca tot sunteti asa de saritori de ce nu ajutati bietul om se poate intampla oricui si sa fii prin alte parti ale romaniei;)

bakal 21-06-09 19:05

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 2425837)
daca tot sunteti asa de saritori de ce nu ajutati bietul om se poate intampla oricui si sa fii prin alte parti ale romaniei;)

dro, draga, te rog nu mai fi asa acid, ca poate lumea mai e si ocupata....eu de ex sunt in vs, sau altul e la munca...ajuta-l tu, daca noi nu putem sau cum aiinsinuat , nu vrem....

_WarGasm_ 21-06-09 21:46

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 2425837)

Ce doreste "domnia ta" sa facem?
Mai mult de atat nu se poate,nu cred ca cineva de aici are un mini service acasa si piese pe stoc. :lol:

skimpy 23-06-09 11:28

da` di ci va certati ?!

_WarGasm_ 23-06-09 20:55

Nu se cearta nimeni :)

All times are GMT +2. The time now is 08:49.

- Copyright 2026 4Tuning