![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Nu. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
te costa o curea si o cheie cat sa schimbi cureaua de la pompa de apa :)
cand ti-a cazut cureaua de la alternator a cazut si cureaua de la pompa de apa. ca teoretic de la alternator se duce la pompa de apa :) cat despre racit apa peste noapte, stai linistit. in fata la trado fi sigur ca ramai si fara roti, nu numai fara apa. :)) data viitoare cand se incalzeste motorul, arunca o galeata de apa cu gheata peste motor. nu vreau sa fiu rau, dar daca ti-a cazut ceva si dupa aia nu mai merge, nu inseamna ca trebuie pusa la loc sau schimbata chestia asta? mi se pare logic :) |
Quote:
|
Mergi la Seat(Moldotrans se numeste firma), baietii fac treaba buna la pret mic. Ia legatura cu Razvan- receptie service, e super de treaba si te ajuta.
|
stiu aleks. dar am observat ca a avut timp sa intre pe forum sa intrebe.
eu de obicei ca sa ma dau in spate sa privesc "la rece" imi aprind o tigara si ma gandesc. nu judec, doamne fereste, nu stiu mai nimic la masina mea, d`apai la a altuia. doar mi-am zis parerea de necunoscator auto. |
Quote:
|
bakal se referea la Trado Motors (reprezentanta BMW).
|
Aaa,scuze,eram chior de somn. :lol:
|
daca tot sunteti asa de saritori de ce nu ajutati bietul om se poate intampla oricui si sa fii prin alte parti ale romaniei;)
|
Quote:
|
Quote:
Mai mult de atat nu se poate,nu cred ca cineva de aici are un mini service acasa si piese pe stoc. :lol: |
da` di ci va certati ?!
|
Nu se cearta nimeni :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning