![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Am vazut azi un Mustang...albastru...poze n-am...eram in miscare amandoi :lol: Daca are cineva poze cu Mustangul albastru din Oradea, sa le puna :)
|
azi am vazut noul infiniti g37 si noua lancia delta
|
29 Attachment(s)
de pe alt site....
|
37 Attachment(s)
tot de pe alt site, dar vazute in Cluj
|
3 Attachment(s)
-LEXION-, fara nicio indoiala pot spune ca ai pus cele mai pretioase 2 posturi de pana acum de pe acest thread...:D
Vin si eu cu ceva, nimicuri pe langa a lui LEXION: Honda Civic TypeR si Audi A8 LWB W12...poate ca nu sunt chiar asa tari, da` totusi...pe langa atotprezentele logan, seria 3, q7, sunt ceva mai exclusiviste :oops: :arrow: P.S: sunt vazute in Oradea |
3 Attachment(s)
un bentley in iasi
|
eu vad in fiecare zi la mine la bloc rolls royce phantom negru cu nr de bucuresti
intr-o zi o sa-i fac si poza |
3 Attachment(s)
Ferrari 208 Turbo
|
Quote:
In perfecta stare in care se afla masina, cred ca este destul de valoroasa ....:-) |
Cota 208-ului 25 000EUR Maxim (Una dintre cele mai ieftine Ferrari-uri)
Dar de Turbo nu stiu, poate ajunge el la 50-40 K€... n-am auzit de el :oops: |
azi seara bmw x6 cu nr de suceava si un ford mustang cobra.....n am poze si m a oftic:(
|
Am sa pun cateva poze cu masini tunate si puternice din craiova ..... sunt foarte multe !
Sincer nu am vazut prin alte orase asa multe masini " smechere" ca in craiova . nici timisoara - sibiu - brasov .. - ma refer ca si pondere, ca numar de masini straine - scumpe . La noi predomina figurile .... astfel ca majoritatea isi fac credite pe 10 ani sa-si ia o masina de peste 20 de mii euro .... ! sa enumar : cateva hummere , mustanguri , masserati , lamborghini , ferari , evo 9 -modificate , audi A5 , R8 , porsche , toyota celica- modificate etc. , bmw - all models . cand am timp am sa pun si poze ! |
o sa ai o surpriza: asa sunt romanii peste tot, mor de foame in casa doar ca sa plimbe o masina ultimul model...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
In Alba Iulia, un porsche 911 Targa (modificate ca e calitatea najpa de la telefon) un Ford Mustang (Cred ca 2003) nu l-am intrebat amanunte era iubitul unei vecine motor 3.8L si am mai vrtu un LEXUS SC430 dar mia furat cineva pozele si lea postat inaintea mea :)) urmeaza si altele :P un : aston martin Db9 08 , porsche 911 turbo (2007 cred) Jeep Wrangler Unlimited Sahara etc:D
|
1 Attachment(s)
acum am primit o de la un prieten....a facut o vara trecuta....enjoy
|
5 Attachment(s)
am descarcat pozele din telefon,ce am facut azi :)
Bentley Continental (nush exact modelu',nu prea le am,cred ca Flying Spur) Volkswagen New Beetle RSI Am mai vazut si un SL care se auzea grav rau,pe spate scria brabus :X da' nu am putut sa ii fac poze,ca era in miscare pe bd :| |
2 Attachment(s)
L-am vazut asta vara mai precis in 06.19.08 la Carrefour`u de langa Centura Bucurestiului :D pozele facute la inamplare
300C |
1 Attachment(s)
un CLS brabus in cj Vara 07 Merge? sau so sterg? am gasito prin pozele mele
|
1 Attachment(s)
Oldies....
|
4 Attachment(s)
Pisicuta 600CP - 25.000 euro pe mobile.de
|
1 Attachment(s)
sdsfdsf
|
2 Attachment(s)
FORD F350 by US ARMY :-)
|
n`am nimic cu nimeni si nu incerc sa atac pe nimeni si nici nu sustin ca acel beetle postat este RSi cu adevarat.Doar vreau sa va informez ca VW Beetle RSi a fost construit si chiar sunt cateva exemplare de vanzare pe celebrul site german de vanzari de automobile la un pret aproximativ de 30-40.000 euro.Nu a fost un concept,ci o editie limitata.
http://en.wikipedia.org/wiki/VW_Beetle_RSi#Beetle_RSi Scuze de offtopic! |
4 Attachment(s)
vazute pri timi....un s fab design, un a5 ceva mai diferit, si un q7 care sincer mi-a placut chiar daca e banal un q 7 asta e ceva mai diferit de cele care le vad zilnic prin culoare....stiti cum zice mel....."m-am saturat in plm de atata gri metalizat".....a si era sa uit un cls cu niste roti frumoase
|
1 Attachment(s)
Asa de 15 ani...un F430 :D.Am un an alaturi de voi :D:D.Multumesc ca ati avut rabdare cu mine,dar mai ales ...mutlumesc Hondarul si Crys :-)
|
1 Attachment(s)
de la geam...
|
1 Attachment(s)
Magnum :twisted::twisted::twisted::twisted:.I'am dat un resize ...:rolleyes2
|
|
2 Attachment(s)
un colos in piata victoriei .
|
nop.. este ursus alcohol free track in curand(5,6,7 dec)...
mai este un monster truck d'asta in p-ta alba iulia... http://www.ursusfreetrack.ro/galerie-foto/ |
1 Attachment(s)
vazuta in Timisoara
|
7 Attachment(s)
mai baieti sa va arat ce am polishat in seara asta: mercedesul CL FAB DESIGN 217.000euroi cu piele de crocodil etc..si jantele sunt 20.000euro si lamborghini murcielago LP 640 de 641hp si mai era un mercedes CL tot de la FAB DESIGN dar nu am putut sa-i fac poza. avea in vopsea "pilitura de aur"
|
Quote:
|
Lexus IS F negru si Pontiac GTO 6.0 ambele in baneasa
|
2 Attachment(s)
Un Porsche Cayman S e bun ??
Imi cer scuze pt ca se vede incredibil de prost...e poza facuta noaptea,cu telefonul :| |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Niste poze mai vechi...
|
3 Attachment(s)
M6 Coupe & Cabrio
|