Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

yg.alex 31-03-11 00:53

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4214026)
Poate sa-mi zica si mie cineva care are suspensii TA-TECHNIX niste pareri: rezistenta, duritate.... etc! MUltumesc!

rezistenta: dupa un an si cateva luni de folosita, e intacta. aprox 20.000km
duritate: mai bine iti iei raceland daca gasesti. te dau o tura sa o simti :)) eu o consider f rigida
stabilitate: destul de buna. nu sunt eu ala racer-u' sa fac vtm, dar pe valea oltului si pe dealu negru + cateva drumuri de feteni, am fost foarte multumit de ea. pe valea oltului, ma scos odata din bucluc...daca aveam suspensia stock in momentul ala, gaseai lex mobilu in curte la ACR :))

sincer nu ma asteptam la asa performante, la cati bani am dat pe ea, dar isi merita fiecare leu.

asta in cazul suspensiei reglabile. inainte de reglabila, am avut fixa(8 luni) tot de la ta te-techix. era mai comfortabila decat reglabila, dar nu ma satisfacea ca si cm coborati.

alexfaq 31-03-11 10:40

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4214509)
rezistenta: dupa un an si cateva luni de folosita, e intacta. aprox 20.000km
duritate: mai bine iti iei raceland daca gasesti. te dau o tura sa o simti :)) eu o consider f rigida
stabilitate: destul de buna. nu sunt eu ala racer-u' sa fac vtm, dar pe valea oltului si pe dealu negru + cateva drumuri de feteni, am fost foarte multumit de ea. pe valea oltului, ma scos odata din bucluc...daca aveam suspensia stock in momentul ala, gaseai lex mobilu in curte la ACR :))

sincer nu ma asteptam la asa performante, la cati bani am dat pe ea, dar isi merita fiecare leu.

asta in cazul suspensiei reglabile. inainte de reglabila, am avut fixa(8 luni) tot de la ta te-techix. era mai comfortabila decat reglabila, dar nu ma satisfacea ca si cm coborati.

Multumesc de parere, una foarte buna si completa mai ales ca vine din partea unei persoane care are pe masina asa ceva, chiar as vrea sa ma dai o tura sa fac o comparatie intre ce am eu si ce ai tu, eu am suspensie sport, dar vreau sa o schimb!

yg.alex 31-03-11 11:23

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4215164)
Multumesc de parere, una foarte buna si completa mai ales ca vine din partea unei persoane care are pe masina asa ceva, chiar as vrea sa ma dai o tura sa fac o comparatie intre ce am eu si ce ai tu, eu am suspensie sport, dar vreau sa o schimb!

cand ma vezi pe bulevard, sau prin oras,vino si trage-ma de mana si spune-mi ca esti alexfaq de pe forum :mrhappy:

trafy-vr6 31-03-11 11:24

E clar:))) toata lumea o sa fie alexfaq de pe forum:))

yg.alex 31-03-11 11:26

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4215307)
E clar:))) toata lumea o sa fie alexfaq de pe forum:))

ii pun sa faca plinu, daca tot vor plimbare :chainsaw: :))

mihaitza5 31-03-11 11:54

sa nu se dea vreun bulgar alexfaq sa ramai fara ea ai vazut cum racoleaza masinile mai nou :))

MiTzA- 01-04-11 01:41

https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...ie-2011-a.html -> bucovat serveste careva weekendul viitor ?

dani3lll 01-04-11 13:20

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4214509)

.

se vrea a fi o suspensie de strada ca sa zic asa. daca masina e lasata pe burta e si normal ca ea devine mult mai rigida.
din cate stiu eu raceland are un pret mai ridicat.
Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4215164)

vino la craiova si te urc eu in cateva masini cu suspensie TA
bafta:P

fan3xxl 01-04-11 20:58

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4217273)
https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...ie-2011-a.html -> bucovat serveste careva weekendul viitor ?

eu, ma sponsorizezi??????????

Provenzano 03-04-11 16:06

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4214026)
Poate sa-mi zica si mie cineva care are suspensii TA-TECHNIX niste pareri: rezistenta, duritate.... etc! MUltumesc!

TA-TECHNIX am si eu pe Is si sunt foarte multumit de ea. am reglabila si pot spune ca e foarte rigida,dar se tine bine pe curbe. eu unul la banii astia o recomand.

Lunganu' 04-04-11 19:24

CINE SE MAI ANUNTA PENTRU DUMINICA LA BUCOVAT!???sa stabilim ora de plecare

DjRainManFast 04-04-11 21:30

Poi cine s-a anuntat pana acum?

fan3xxl 04-04-11 21:52

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4227660)
Poi cine s-a anuntat pana acum?

eu....daca ma sponsorizeaza cineva...particip....daca nu...E SECETA LA BUZUNARE :))

Lunganu' 04-04-11 22:01

eu ma duc ca spectator...

florynvl (X29 ZMT) 04-04-11 23:04

Quote:

Originally Posted by Lunganu' (Post 4227804)
eu ma duc ca spectator...

posibil sa ne vedem pe acolo ...

MiTzA- 06-04-11 13:16

cati v ati strans pana acum pt duminica @ bucovat ? si cam cine ar merge ?

Lunganu' 06-04-11 14:07

mita vi?

CaDDy 06-04-11 21:45

SE VINDE 99RIO !!!

din mai multe motive si cu o parere de rau va anunt ( in special din faptul ca am ramas cu 2 masini pe cap , si nu am cum sa le conduc pe amandoua ) ... trebuie sa renunt la una din ele :)
Imi pare rau ca trebuie sa renunt la golf... dar nu am ce face , asta este

drept urmare... VW Rabbit mk3 GTD - DE VANZARE

IONUT-GBP 07-04-11 12:34

1 Attachment(s)
noul trend :)))

Robbert 07-04-11 19:36

Esxista cumva vre-un program de service OPEL cum sunt Elsawin si Etka pt grupul VAG?

trafy-vr6 07-04-11 19:50

da, GM EPC4 si TIS 2000

MiTzA- 07-04-11 21:33

kare mai are loc liber pt bucovat?

VL-31-BOG 08-04-11 18:56

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4236156)
kare mai are loc liber pt bucovat?

Inca un loc liber, pentru Duminica, in deplasarea la Bucovat la VTM. Care esti interesat si vrei sa mergi? Mergem cu un Opel tigra ( 88KTA ).

trafy-vr6 08-04-11 18:59

Merge Cata la Bucovat ? se da ?

VL-31-BOG 08-04-11 19:10

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4238520)
Merge Cata la Bucovat ? se da ?

Nu se da. Mergem ca spectatori. O iesire de duminica :D

DemonS 08-04-11 19:52

haideti sa facem si noi VTM "Dealu" =))

MiTzA- 09-04-11 11:47

mersi bog, dar am gasit intre timp cu cine sa merg :P , multumesc oricum de invitatie

ne intalnim si noi dimineatza undeva sa plecam toti odata ?

VL-31-BOG 09-04-11 12:13

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4240000)
mersi bog, dar am gasit intre timp cu cine sa merg :P , multumesc oricum de invitatie

ne intalnim si noi dimineatza undeva sa plecam toti odata ?

Da Mitza. Ne intalnim si plecam toti. Eu unu nu stiu drumul. Da-mi PM cu ID`ul tau.

MiTzA- 09-04-11 15:07

Pentru cine merge maine la BUCOVAT :

PLECAREA SE FACE LA 6.45 DIN PRIMUL OMV DE LA IESIRE DIN ORAS ( TROIANU )

dud.vl 09-04-11 18:24

care sti sigur sigur ce se intampla cu taxa de prima inmatriculare? Ma refer de pe 7 pana acum, ca s-a ilegalizat. Vreau sa inmatriculez masina si vad ca in lege scrie asa: sa platim TVA-ul tarii de unde am luato .. ce doamne iarta-ma inseamna asta?

Lunganu' 09-04-11 19:25

eu nu mai vin...

MiTzA- 09-04-11 19:33

daca o sa fie ploaie la ora stabilita pt plecare nici noi nu mergem ( cei cu care merg eu )

trafy-vr6 10-04-11 17:48

are careva sa-mi dea si mie o cheie de bujii cateva minute?

DemonS 10-04-11 18:06

am eu cheie dar nu dau la necunoscuti :rolleyes2

pok112 12-04-11 15:49

stie careva vrun avocat bun????? vreau si eu sa dau statu in judecata sa iau bani pe taxa inapoi:D

umbra09 12-04-11 19:14

da acuma daca vreau sa inmatriculez o masina nu se mai percepe taxa de inmatriculare deaia de ii de 3 ori cat pretu masini la o masina E2

VL-31-BOG 12-04-11 19:23

Quote:

Originally Posted by umbra09 (Post 4249554)
da acuma daca vreau sa inmatriculez o masina nu se mai percepe taxa de inmatriculare deaia de ii de 3 ori cat pretu masini la o masina E2

Chiar asa, daca poate cineva sa ne explice. In caz ca achizitionam o masina, practic ce taxe platim, pentru a putea sa o inmatriculam. Taxa de prima inmatriculare, care nu mai include taxa de poluare?
Daca se poate, sa ne lamurim si astia mai " grei de cap " ( cazul meu, nu vorbesc de altii).

DemonS 12-04-11 19:27

ia ca am si eu o intrebare cine stie.. taxa asta s-a bagat in 2008.. si eu am ibiza din 2008 (prima mana) si am platit taxa pt ea si tata are un opel la mana a 2-a:-< si am platit si la asta pot sa recuperez bani pe aman 2 ?

pok112 12-04-11 19:34

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4249597)
ia ca am si eu o intrebare cine stie.. taxa asta s-a bagat in 2008.. si eu am ibiza din 2008 (prima mana) si am platit taxa pt ea si tata are un opel la mana a 2-a:-< si am platit si la asta pot sa recuperez bani pe aman 2 ?

daca ai platit taxa in 2008 nu mai ai cum sa iei bani inapoi.....dar care stie un avocat plssssss vreau si eu sa imi iau bani inapoi:((

DemonS 12-04-11 19:52

dai de baut si te ajut eu sa cauti :))

All times are GMT +2. The time now is 18:07.

- Copyright 2026 4Tuning