![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
exact asta imi sugera si prietenu ala ca in masina americana mai degraba mori din cauza impactului , chiar daca masina nu are mai nimic datorita faptului ca nu preia caroseria masinii din forta busiturii, resimtindu-se mult mai rau in interior, fiind prea rigida. dar totusi , de ce multi zic ca sunt mai sigure? sau avantajul lor este doar la un impact minor:D? Nu de alta dar mor oamenii sau scapa din accidente in care sunt implicate ambele categorii de masini.
|
Quote:
nu mereu e asa |
http://www.exporttrader.com/section/...U+Impreza+WRX/
Dar de asta cam ce parere aveti ca masina? si ca pret totodata.. |
Sincer, mi se pare urata RAU!
Mi se pare mult mai frumoasa varianta Hatch-back, sau daca vrei sedan, generatia anterioara. Nu imi place de nicio culoare spatele la el. Asta e parerea mea, deci sa nu imi sariti in cap, pentru ca e treaba de gusturi! |
generatia anterioara fiind modelul din 2005-2006 nu? Legat de spatele masinii , nu am preferinte... sunt obijnuita cu hatch-back , dar as diversifica putintel. Exceptand design-ul unde este interpretabil, ca masina cum vi se pare? Buna sau proasta?
|
Eu ma gandeam la versiunea ASTA, dar cred ca orice versiune anterioara de Impreza este mai frumos decat acela.
Din punct de vedere al performantelor... Habar nu am! Pe site-ul ala nu au precizat si ei un numar de cai, un cuplu, sau ceva asemanator. Au spus doar ca are motor de 2.5 (probabil acelasi). |
Marca-Model Subaru Impreza WRX STi 2008
Versiune 2.5 Caroserie Berlina Carburant Benzina Turbo Cutie de viteze Manuala cu 6 trepte Viteza maxima 250 km/h Acceleratie 0-100 km/h 5.2 secunde Consum mediu 10.3 l/100 km Consum urban 13.8 l/100 km Consum extraurban 8.2 l/100 km Tractiune fata Euroncap Usi 5 Locuri 5 Motor 4B Cilindree 2457 cmc Putere maxima 300 CP Greutate 1505 Kg Capacitate rezervor 60 litri |
Tractiune fata??? :|
Cred ca glumesti! Si cum pune puterea aia jos, cand trag doar rotile din fata? E greu sa pleci bine de pe loc cu o Calibra SFI, care are jumatate din puterea acelui Subaru! |
Asta scrie la fisa tehnica in romana.. dar ma indoiesc.. in principiu subaru impreza este AWD, nici nu stiam ca exista tractiune fata:)) . chiar mi-ai atras atentia la faza aia... nu am fost atenta la ce am dat copy/paste .
The Subaru Impreza WRX is a turbocharged version of the Subaru Impreza, an all-wheel drive automobile. It is available as a sedan or wagon. ( sursa Wikipedia). Caracteristicile generale ale masinii nemodificate din 1992 pana in prezent . Deci e AWD, sunt cam prosti cei care au facut fisa tehnica in romana a masinii:rolleyes2 |
Probabil s-au incurcat...
Oricum, as alege cu ochii inchisi hatch-ul! |
As alege cu ochii inkisi antepenultimul model sau chiar cel dinainte de antepenultimul.
Penultimul model e hatch (si nu mai e asa barbatesc), iar asta ultimul, parca e masina de familie. Din spate pare ca ar fi Chevrolet Aveo. |
Donule, mai pe intelesu blondelor? Sa'nteleg ca ai alege varianta sedan? Mie una sincer si personal hatchback nu imi place, imi da senzatia de ford focus.
|
Da, dar fuge bine rau de tot hatch-ul asta :)
Oricum, si eu prefer versiunile mai vechi de Subaru. |
Ultimul Wrx Sti a fost fabricat in 2007.Varianta actuala, hatchack nu ma atrage mai deloc ..
emh - de ce zici ca fuge bine rau ? ai vazut vreun test intre modelul actual si cel vechi ? |
se referea ca si asta hatch trage bine...nu facea comparatie....ca design cred ca 99% prefera designul vechi la sedan...si mai repede sedan decat hatch...oricum e reusit si cel nou ca design..nu as spune nu unuia primit cadou :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning