Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ace Axel 02-08-06 16:16

Re: Comentarii lucrari!

arata cam aiurea angel eyes .. dar in rest marfa mw

patriotu90 02-08-06 16:58

pragu nu are reflexii ... angel eyu departat e descentrat ... elementul decorativ dp spoileru fata la coltul masinii in dreapta privitiorului se duce in jos ... desi el ar trb sa "mearga" pe linia spoilerului ... pe partea laterala a caroseriei ai avut o idee buna ... dar prost realizata ... ireala si cam multa umbra ... stickeru dp oglinda nu e prea reusit ...
*Reme - dape la grila radiatorului ma refer ... faceam comparatie in functie de locul unde era placuta ... ai scos emblema in partea de sus si arata ciudat ... difera fata de cea de jos ...

Kolegosu' 02-08-06 21:03

2 Attachment(s)
Hola amigos ! Ce parere aveti ? Numa brush :wink: stiu ca arata destul de ciudat .. dar am incercat

dj_Spykey 02-08-06 21:08

Night asta ete: vw corrado da nu e reusit e naspa culoarea si shadowu..ca fundalu lam luat de la 0 aproape

frost_dani 02-08-06 21:18

2 Attachment(s)
mdea cel putin am incercat shi yo...e totul numa brush....:-P..sa speram ca e ceva bun de inceput...comentati;)

Ace Axel 02-08-06 22:05

frost nu mi se pare asa reusit designu ... geamurile park nu ar avea rama... iar partea de jos a spoilerului e complet descentrata...

frost_dani 02-08-06 22:27

2 Attachment(s)
k mai incerc atunci cu inca ceva.....mazda de mai sus am facuto fara nici un fel de chef shi a fost mai mult experimentala....:-P..oricum am alta de comentat...

patriotu90 02-08-06 22:53

*kolegu - brushu arata destul de bine ... dar masina totusi are greseli ... park e intr-o parte ... prin parbriz si geamul lateral nu se vede moul background ... partea din spate unde inainte era prelata .... e cam "subtirica" ...
*frost_dani - multe selectii strambe .....

Kolegosu' 02-08-06 22:58

Stiu ca arata ciudat ... m-am orientat ciudat cand am desenat body kitul. Lucrarea la care lucrez acum arata mai bine :)

Reme 02-08-06 23:09

Quote:

Originally Posted by Kolegu™
Hola amigos ! Ce parere aveti ? Numa brush :wink: stiu ca arata destul de ciudat .. dar am incercat

mie imi place mult de tot! super!

vio[s] 02-08-06 23:47

3 Attachment(s)
:-P :arrow:

Ace Axel 02-08-06 23:51

frost imi pare rau sa t dezamagesc dar spoileru de la porsche e si ala stramb... si cred k dak ai carbon p masina... o culoare e super suficienta

patriotu90 02-08-06 23:56

ai pus roata aia lata pe fata ...arata bene ... dar nush dak mai are loc sa intre in "incinta" ei ... roata din fata cea la care nu se vede decat in partea de jos ... a ramas la fel de subtire ca si inainte ...

george GMN 03-08-06 01:04

Quote:

Originally Posted by Kolegu™
...Ce parere aveti ? Numa brush...

spoileru', parerea mea e k mai bine renuntai la el, e pus si stramb
partea din spate, cea de sus, mai trebuia latita
plasa sus e d'un fel, jos altel

in rest, e interesanta...sincer...chiar arata bine
apreciez pe cei care fac brush si dau forma masinii dupa cum vor ei, bv

Kolegosu' 03-08-06 03:08

Quote:

Originally Posted by george GMN
spoileru', parerea mea e k mai bine renuntai la el, e pus si stramb
partea din spate, cea de sus, mai trebuia latita
plasa sus e d'un fel, jos altel

in rest, e interesanta...sincer...chiar arata bine
apreciez pe cei care fac brush si dau forma masinii dupa cum vor ei, bv

Sus este masca ... deci nu este plasa .... jos este plasa :D Oricum sa sti ca din cauza ta am ajuns sa fac brush :wink: Imi plac mult lucrarile tale si aja ca m-am gandit sa o iau si eu pe calea cea dreapta :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning