Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

87MTX 22-02-10 18:31

Re: Diverse (topic de offtopic)

m-am interesat si atata ma costa...la mai multe persoane, nu doar la unul singur
si lucian, nu te-a luat nimeni de fraier sau ceva de genu asta ..si scz daca a sunat aiurea cum m-am exprimat.....

RoByNeT 22-02-10 18:35

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 3113156)
m-am interesat si atata ma costa...la mai multe persoane, nu doar la unul singur
si lucian, NU te-a luat nimeni de fraier sau ceva de genu asta ..si scz daca a sunat aiurea cum m-am exprimat.....

am adaugat eu ceva in quote ca se intelegea altceva :P

PS: nu am dat edit sa nu sufar de moderator.

87MTX 22-02-10 18:38

mersi mersi, chiar nu am observat .
stii ca nu am zis nimica niciodata in legatura cu editul facut de catre moderatori :D

daffy duck™ 22-02-10 18:40

@ kid : Automobilul Citroen C2 VTS este o masina destul de rara, mai ales in bucuresti unde sunt 5 modele. piesele costa destul de mult si ca exemplu iti dau axele cu came care costa 850e si nu am inclus montajul.

@ mtx : incearca sa explici la intalniri ceea ce ti-am zis, legat si de masina si de prezente.....

@ robynet : stim cu totii ca vrei sa suferi....nu mai incerca sa te scoti :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

87MTX 22-02-10 18:48

zici ca e mai rara decat Koenigsegg :X:X:X:X :))

ce prezenta mah ? ca am lipsit de 2 ori in juma de an

daffy duck™ 22-02-10 18:50

da....stiu asta....dar eu te inteleg, stiu care e treaba...tre sa le explici si lor ce si cum...ca atunci cand cineva stie cam tot de tine....nu are ce sa iti reproseze ;)

87MTX 22-02-10 18:56

ce *** sa explic esti idiot ???? ca de ce nu am venit de 2 ori sau ce plm vrei sa explic ? ca deja devii idiot.... cand o sa fie bani atunci o sa fie altceva ....\
e bine asa ? ce altceva sa explic mai mult ?

daffy duck™ 22-02-10 18:59

offff matrixe....faci ce ti-am zis sa nu faci.....nu mai zic nimic la nimeni....va las

kidu2006 22-02-10 23:07

MTX nu te lasa impresionat de Lucian,nu e asa batran cum pare sa stii .. cu toate ca stiu ca el va cere sa ii spuneti Dl Lucian,sa vorbiti cu DVS cu el samd ..
E un pusti cordit :))))

RoByNeT 23-02-10 07:56

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3113237)
da....stiu asta....dar eu te inteleg, stiu care e treaba...tre sa le explici si lor ce si cum...ca atunci cand cineva stie cam tot de tine....nu are ce sa iti reproseze ;)

daffy sa fac plici tu ma bagi la idei in legatura cu tine si matrix =)))

daffy duck™ 23-02-10 10:42

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3114989)
daffy sa fac plici tu ma bagi la idei in legatura cu tine si matrix =)))

normal....ce sa zici si tu....daca ai fii fost atent ai fi tras urmatoarea concluzie....daffy e cu matrix peste tot, gen cum erai tu cu ion in liceu.....incercati sa nu o mai dati la glume si caterinci ieftine!

kidu2006 23-02-10 12:28

Hai poate va alinieaza Daffy pe toti,unde mai pui ca am auzit ca a facut si jujitzu cand era mic:shock:

RoByNeT 23-02-10 12:38

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3115377)
normal....ce sa zici si tu....daca ai fii fost atent ai fi tras urmatoarea concluzie....daffy e cu matrix peste tot, gen cum erai tu cu ion in liceu.....incercati sa nu o mai dati la glume si caterinci ieftine!

ba daca e zi`mi ca nu mai imi permit glume nici cu tine :) daca te`ai atacat la faza aia e clar. Imi cer scuze :)

daffy duck™ 23-02-10 12:59

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3115655)
ba daca e zi`mi ca nu mai imi permit glume nici cu tine :) daca te`ai atacat la faza aia e clar. Imi cer scuze :)

cand iesi la o tigare da-mi un telefon si ai sa vezi exact ce am vrut sa zic

cozo 23-02-10 16:21

Hai sa intervin si eu un pic.
Este un topic de off topic dar totusi v-as ruga sa lasati toate intepaturile pentru momentul in care veti fi fata in fata. puteti gasi destule subiecte de barfa!
am rugamintea ca cei care au ceva de impartit cu un alt membru inferno sa o faca la intinire cand suntem toti. aici nu se pot spune anumite lucruri de aceea am rugamintea sa va comportati civilizat si sa adoptati un limbaj profi si sa nu uitati cei 7 ani de acasa.

multumesc,
Sorin T.

All times are GMT +2. The time now is 14:26.

- Copyright 2026 4Tuning