![]() |
|
Re: Diverse discutii
dj vibe...aseara ati mai stat in pozitia aia..ca am trecut si v-am mai vazut..ceva interesant? ca m-am dus acas' ca ma luase somnul si dimineata ma scol devreme.
|
pai cred ca m-ai vazut in parcare la Casa Casatoriilor... nimic interesant... m-am mutat in parcare la Palatul Culturii... aceeasi chestie... apoi in fata la Cimitirul Eroilor... NIMIC .. .apoi acasa :)
|
aha. da acolo te-am vazut ca mai m-am dat un pic cu leonul prioetnului meu, cu un GTI cu chip si evacuare si tot acolo te vedeam.
|
ce faceai acolo vibe? :-)
|
stateam si meditam.... ;) eram cu un prieten.....
|
meditai...sau te pregateai sufleteste pt. un eveniment major din viatza ta...??:))
|
cum ar fi???
|
pey dak erai la casa casatoriilor...ia ghici;)
|
nu frate.... la 30 de ani ma insor
|
Hector Rulz!!:D :D :D :D
Deci la anul frigiderul ala tot zboara da scoatem berea dan el 8) Prietenii stiu!! Blanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Quote:
AtttttAAt! Se ocupa skma si de asla no problema !:twisted: |
ar fi o chestie si cu frigideru`...dar kred k o sa incepeti cu usa...
|
De acuma ii spunem sa ne lase casa goala ca sa nu le gaseasca jos!:twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
banii care i-am avut mai mult s-au dus in buzunarul doctorilor dar am reusit sa fac motorul, sa schimb jentile si sa pun niste muzica. Voi cum o mai duceti? ceva masini noi?ca lume noua am vazut k este! salutare tuturor din nou!:D :D :D |
bine ca e totul ok. bine ai revenit. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning