![]() |
|
Re: Live for Speed
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu daca exista. Si in plus... daca iti plage jocu' cumpara-l. Eu l-am cumparat, am dat 100 de lei, dar nu regret nici un leut.
|
De unde iau si io versiunea ce-a mai stabila(folosita , practica , frumoasa) de lfs ?? Si tot ce imi trebuie ?? Sau e simplu de instalat ??:D Ca m-am jucat azi m3 challenge la cineva si e super beton jocu ... mie imi merge in reluare:(
|
|
Care e diferenta dintre original si demo ?? La demo nu am voie sa ma joc in retea??:(
|
Ba da,ai voie sa te joci in retea,dar nu poti sa joci pe toate traseele,si cu toate masinile.
In demo ai decat 3 masini mi se pare,si 2 trasee (parca). Sper ca nu gresesc... |
Da asa e!
Deci se merita cel mai mult sa iti iei S2 (+ volan :-P) On: Ma poate ajuta cineva, cumva cu logo-ul lfs romania? Multumesc anticipat :D |
deci se pare ca cei de la lfs.net nu s_au tinut de promisiuni (din nou)...e deja 1 (aproape 2) februarie ceea ce inseamna o intarziere de aproape o luna fata de termenul anuntat de ei pe site..."early in 2009"
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
am cumparat si eu acum 20min s2..este vreun server roman de s2?
|
Eu inainte aveam versiunea Q...
Acum 2 zile mi-a zis un prieten ca mai bine imi instalez Z. Am sters Q,am bagat Z,si am ramas dezamagit. Mi se pare mai misto Q. Acum nush de unde fac rost inapoi de Q... |
Quote:
Quote:
nush de ce e inchis, dar poti incerca mai tarziu o sa fie up. Mai exista si serverul pe care se tine liga: Romanian League ||| este numele lui si acela este deschis 24/7. Parca si serverul prodrive era 24/7, acum nush, dar poti incerca prodrive' racing team Quote:
|
Eu joc cu camera din interior,si mi se pare mai misto interiorul la masini.
Asta ar fi prima idee...dar oricum,masinile se controleaza complet diferit !! |
romanian league ||| cere parola pe care nu o stiu ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning