![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
intalnirea babelor :D de abea astept sa imi clatesc ochii
eu unu vin cu carnetelul de notat saptamana asta parca e sau saptamana viitoare? |
Cand unde si la ce ora? :)
|
Quote:
9 MAI !! nu aprilie |
Quote:
|
Excelent. O sa fiu prezent si eu sa asigur capitolul foto. Debia astept.
|
Quote:
ar fi bine daca sar face un topic legat de expozitia asta |
Quote:
Atunci o sa ne cunoastem si noi si poate lamurim micile neintelegeri..pasiunea asta pentru 1300 trebuie sa insemne mai mult decat orice discutie aiurea;) Hai ca abia astept ziua de 9 Mai..o sa fie o intalnire grozava,mai ales ca vine cineva din Suceava cu 4 exemplare "ca scoase de pe poarta uzinei"..o sa le vedeti8):-) Quote:
|
de la suceava vine una,poate 2 maxim;)
|
Quote:
|
si bogdan ai terminat compartimentul motor ?
|
primiti si 1310 la intalnire?
|
Quote:
Asa ca am demontat iar si astept verdictul electricianului; cam in jumatate de ora plec la garaj sa dau a doua mana de vopsea si la interiorul capotei motor iar saptamana viitoare sper sa montez totul la loc si sa o scot la plimbare..ca sta de ceva timp:rolleyes2 Oricum,nu ma grabesc..o sa pun tot ce am mai bun si mai lucios pe ea pentru intalnirea de la Brasov(in materie de nichelaje), intre timp am mai achizitionat si strungarit cateva piese pentru interior(evident nichelate), se pare ca se va lega si treaba cu semipuntile si vin si jantele..asa ca sunt vesti bune,dar trebuie sa le fac cum trebuie si sa iasa totul f bine la final:-) TAF, nu ma ocup eu de organizare..ideea a venit de la celalalt Forum,dar banuiesc ca nu sunt restrictii de model:rolleyes2 Sunt bineveniti toti pasionatii de Dacia8):-) |
6 Attachment(s)
Cam asta e stadiul lucrarilor; nu se vad mari progrese dar am stabilit si rezolvat multe chestii de detaliu..se vor vedea la final;)
|
servo la frana de ce nu iti pui ?
|
Quote:
Merge electroventolatorul? Era problema de la el sau de la cabluri? Daca e el problema mai am eu unul prin curte, era la dacia veche pus... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning