![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
vindeti masinile ma si mergeti cu metroul si ai terminat balamucu socoteli comparatii de 2 poli ati inebunit in contradictii
|
Ce abereaza unii aici .. 320 i cu consum de Logan si e34 mai bun si mai frumos ca un e39 si culmea si mai fiabil.
Mai nou e un trend sa ridici in slavi cazanele care ,culmea tehnologiei, facute acum 10-20 de ani sunt mai bune si mai fiabile ca niste masini mai noi/ mai puternice/mai economice . I-auzi i-auzi la e39 schimbi volanta si injectoarele ca pe ciorapi. Proasta masina ,execrabil model,curat murdar. (not). Altcineva merge cu maxim 9-10 in oras cu un 320 i . Alta minune tehnologica. Anunta te rog la Bmw ca sunt absolut idioti sa nu reuseasca asemenea consumuri cu motoarele de pe e90 . Si cea mai tare din parcare "Acuma gumele sunt la fel pt ambele masini in principiu, dar masina lui nu arata bine cu jenti pe 15 cum arata a mea" . Maxim!!! |
am in familie un fiat bravo 1.6 multijet 120cp /290nm parca. vreau sa spun ca masina este excelenta ca si consum, motorul este senzational.
acum ceva timp am fost tulcea-sibiu cu 2masini, fiat ul si mitsubishi colt al meu , benzinar . pe a1 si a2 am mers 140-150 amandoi , pe brasov-sb 120-130. in localitati 70-80, am avut statie si detector . la intoarcere am ajuns la concluzia ca am platit circa 250ron in plus pe benzina... votez diesel multijet de la fiat pentru consumurile extraordinare. inainte preferam benzina dar de cand cu criza si de cand au evoluat dieselurile deja sunt sigur ca urmatoarea masina va fi diesel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Un Passat 1.9 TDI 131CP 6 trepte, la 180 km/h tinut constant consuma 6% ? Eu zic ca nu, proprietarul zice ca da, probabil se lasa cu un pariu. Cine castiga ?
|
Asta e unii de pe forum au avut norocul sa cumpere masini limited edition la care consumul specificat de producator este mult peste cel real si le asorteaza cu femei la fel ( daca tot facem glume de tot soiul). Pentru restul dintre noi mai ghinionisti ramane masina gurmanda si femeia obisnuita.
Cat despre categoria de oameni care cumpara si apa minerala sh probabil .. ce rost mai au comentariile ?;) |
Quote:
Nu cred ca am zis-o eu, da voiam sa zic mecanici ginecologi :-P |
Quote:
2. Ai ma da cum iar o dai pe langa......adica vrei sa zici ca mizeria aia si mustele au trecut prin corpul filtrului....??? |
Quote:
Uite un exemplu mai jos... si pe asta l-ai lasa cu 50m in urma, nu? <object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Ow6146QJYkI&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Ow6146QJYkI&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
deci, ce plm.
daca tot mi se sterg posturile, stimati moderatori, astept sa se stearga si restul posturilor off-topic, sau sa imi explicati, de ce imi stergeti posturile, si de ce nu se aplica aceste criterii la toata lumea?? daca aceasta este un topic privat in care au voie sa posteze doar cativa norocosi, anuntati`ne. |
Quote:
Eşti liber să postezi, dacă ai ceva pertinent de zis despre subiectul topicului, sau eşti liber să te abţii, dacă tu consideri că nu e de tine subiectul, şi doar atāt. |
Golf 1.6D care ia 8% in oras???Si 525i care ia 10%???
Vai cat de amuzant. Oare se poate restrictiona un user sa posteze doar la categoria funny? Cred ca ar fi atractia sectiunii:) |
clio meu din 2005 are consum in carte 9,8 % in oras sau 9,5 ... si pe computer imi arata un 8 ... motorizare 1.4 8v ... iar afara are un 6 si unpicut
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning