![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
|
Suntem 3 persoane care discutam de vreo juma' de ora, la nivel national, sunt mult mai multi care citesc, cati vor fi in stare de ceva?
|
Romanul e roman si istoria adevarata ne demonstreaza ce fel de oameni salasluiesc pe plaiurile mioritice...nu mai vreau sa comentez stilul nostru balcanic caci as starnii controverse din nou si au foist destui pe cest topic care nu au vrut decat sa ne starneasca zazanie.
Bun am fost sa zicem maxim 2000 poate tot atatia suntem si cei care ducem boicotul in forma actuala...tocmai ce am vazut ca luk oil a prelungit oferta de weekend cu reducerea de 5 bani si astfel devin cei mai ieftini de pe piata eu zic ca un asemenea comportament de concurenta pe piata trebuie incurajat,cum in austria exista diferente la benzina de la 1.15 euro per litru la benzinariile jet si altele cu tarife mai mari asa ar trebuii sa fie si la noi. sunt de acord cu cei care blameaza guvernul...am si eu motivele ,mele insa in acest caz adica cel cu benzina nu este cazul. Au fost si lucruri bune facute de acest guvern insa datorita mass media acestea au fost discreditate ori trecute cu vederea....va dau ultimul exemplu cand acum cateva zile Fmi-ul a incercat sa liberalizeze piata gazelor...guvernul a refuzat stiti si voi cum s-a intamplat cu petrom-ul si privatizarea...am fi ramas ca petrom sa vanda si gazul la ce pret vrea...desi acesta este luat gratis din campurile de petrol si pentru care plateste numai extractia petrolului. Problema nu sta intr-un partid sau altul....la noi toata clasa politica nu are credibilitate si oricine ar venii in functii ar fi totul la indigo,singura diferenta ar fi culoarea politica...am ajuns astfel pentru ca noua nu ne pasa de ei,le permitem orice si induram orice...ei nu vor mai fi in slujba cetateanului cel ce i-a votat ci devin interesati doar inavutire si influenta...si numai noi suntem de vina. Impreuna doar 2000 de oameni am reusit sa reducem din buzunarele statului 60.000 euro pe zi din taxa de 1 cent care mai mult ca sigur daca noi am fi stat in casa ar fi ramas in continuare de platit...eu personal din consumul pe 2011 am reusit datorita acestei reduceri o economie de 25 de euro mult sau putin voi sa spuneti...insa daca nu ieseam rezultatul era 0...astfel am descoperit si o noua benzinarie cu care masina imi economiseste 0.5 litri /100 km + inca o economie de 5 bani daca alimentez in weekend...o fi rau o fi bine? |
Eu nu cred ca ati fost nici 200 in toata tara. Serios, nu incerc sa fac flame sau ceva, e purul adevar. Iar la cate milioane de soferi sunt in Romania, cifra asta nu reprezinta absolut nimic. De acord cu ce zici tu, balcanism n shit. Tot balcanism este si protestul asta indreptat gresit, impotriva cui nu trebuie. Ca si votatul cu securisti anticomunisti(de 2 ori) si tot ce se intampla ampulea in tara asta, totul tine de cretinismul acestui popor. Poti sa ii zici balcanism, eu ii zic cum mi se pare corect, prostie cretinism incultura servilism, tara lui Mitica si a caprei vecinului.
|
Quote:
|
Adevarul e aici.
|
M-am saturat de oameni care cred ca o ducem bine si ne indreptam intr-o directie buna.
Ne indreptam spre criza alimentara... Mai direct... Puterea de cumparare va scadea! |
Noapte buna! Tuturor!
|
Quote:
|
Quote:
|
PENTRU BUCURESTI . Colegii mai facem vreo intalnire? caci eu plec de acasa si sa stiu daca ne vedem la piata constitutiei .
|
ma prosteste nu se mai facu :?::?::?::?: iara trece cateva luni iara se scumpeste , la traiau nostru foarte scump combustibilu , astea isi bat joc de noi pana la urma sescumpesc toate si noi tot un salar de cacaua avemm daca aveam salar ca si in germania sau in alte tari era de ajun retu la combustibil :???::???::???::???::???::???::???::???::???::???: :???:
|
Quote:
POATE stabilim si noi astia in perioada imediat urmatoare sa mai facem ceva VEDEM !!! |
indraznesc sa intreb dak mai 'atacam' si noi vreun petrom ceva ? 'oemveu' ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning