![]() |
Re: Club astra bertone
5 Attachment(s)
Am venit si eu printre voi .Mi-am luat un bertone 1.8 din 2004 full fara navi sper sa vin si la intalniri cand se organizeaza:arrow:poze
|
Ieri i-am pus fumurii am eleron trebuie vopsit si am nevoie de jante pe 16 si cauciucuri d vara
|
@exo_luci - ce iti trebuie tie mai exact: caucicuri sau jenti de 16",sau si una si alta? Eu am niste jenti cu tot cu cauciucuri in stere foarte buna(si jentile si cauciucurile 1000 km). Poate te intereseaza
@florinike-pai eleronul ala merge pe Bertone? |
da ma intereseaza si jante si cauciucuri astept poze si la ce bani
|
Din ce stiu eu se potriveste, acum ramane sa il masoare cine vrea sa il ia. Stiu ca erau amatori de eleroane si nu neaparat de Irmscher. Sfatul meu este sa sunati macar sa vedeti ce si cum ;)
@exo -frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Urate stopurile spate, frumos portbagajul si bara de OPC. |
@exo_luci: frumoasa masina, stopurile spate sunt ca nuca in perete, ca si numarul de altfel, trebuia sa ii faci ceva sa vina mai jos, in rest masina e superba (nu poti zice ca e full, daca iti lipseste ceva...:lol:)...Oricum ai timp de modificari, sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente..
ELERON din acela va pot aduce si eu, nou chiar.. |
Multumesc de aprecieri , stopurile nici mie nu mi-au placut in poze dar live arata mult mai bine , o sa pun praguri si jante am pus fumurii si o sa se schimbe total
|
|
10 Attachment(s)
@exo_luci
|
Quote:
sal, frumoasa masina mai ales bara fata, ai o chestie rosie pe consola langa magazia de cd-uri, ce e acolo? |
@fastboy .. ala e un buton .. poate o avea TC decuplabil aftermarket ..
@exo_luci .. de curiozitate .. cum iti functioneaza clima? este aerul destul de rece? iti apare vreo eroare in bord? @spartaans .. vezi ca au facut astia mai multe reclame cu bertone .. oricum toate sunt interesante .. |
@starter- cand iti dau avansul?
|
[QUOTE=starter666;2370463]@fastboy .. ala e un buton .. poate o avea TC decuplabil aftermarket ..
da probabil e buton TC decuplabil dar l am intrebat pe exo_luci |
@starter666: eu nu am gasit decat 2 reclame
|
vand piese opel astra bertone 2.0 turbo an 2003. te.0745505749 Cryss
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning