![]() |
Re: Diverse discutii
Unde pm ai vazut tu 50m2 in parcare la billa unde poti sa te dai ! In primu rand daca sunt mai mult de 2 masini vine paznicu si te da afara proprietate privata si sunt si o droaie de camere si sunt si borduri peste tot !!
|
Quote:
si eu si eu...se stie....saptamana viitoare poate o facem mai grav dekt am fauct-o vinei q tng in mercury... |
care e treaba cu clonele pe forumuri/
cum iti dai seama daca cineva e clona sau nu ? |
mai multe identitati sub aceeasi persoana, de regula facute ptr a strica imaginea cuiva/site/a aduce injurii ,....
dupa ip de regula |
voi aveti idee ce-nseamna 50 mp?
|
f putin...loc de 2 masini una langa alta:)
|
traieste mah TREEEEEE...nu a murit....iupiiii .... miss u vecine!
|
mi-am recuperat permisuuuuuuuu
15 din 15:dance: :dance: :dance: :weee: :drunk: |
Quote:
|
Quote:
|
:suspiciou :suspiciou :suspiciou shhhhhhhttttt
|
zi ca ai avut dovada .. ce atata mister :D
|
bine ca n-ai dat-o de bordura ca era mai complicat atunci. :)
|
dovada da da....prelungita de mine:lol:
|
kravene te anunt cu tristete......ca Gianni ...s-ar putea sa nu mai mixeze :(
sa speram ca nu va pleca:D |
cam cat ma costa sa fac la un saxo evacuarea din tzeava + o toba finala, scoru final cam la cat se ridik???
|
6-12 mil ..........
|
CMD`ule....revin`o pe mess cu detalii pls...
|
vesti bune:D Comisia Europeana accepta Taxa Auto Propusa http://www.autobizz.ro/stiri-auto.php
|
Quote:
Cum vine asta?????????????????????????????????????????????? ??????/ astia sunt nebuni la cap?????????????????????????????????????????????? |
e clar .. ne ducem de rapa cu taxa asta ... n-au facut nimic ... deci tot taxe mari se vor plati ... e Romania ... obisnuiti-va ... !
|
deci inseamna k tre sa ne aducem jafuri mai jos de '88 :)))) cica la alea se reduce cu 90% ce aiureala :)
|
Quote:
"Conform noilor date publicate de Informatia de Cluj, taxa se va reduce si va junge la aproximativ 1800 de euro, ceea ce ar insemna o scadere de 41%." ...referitor la taxa de care ziceai tu |
tariceanu rullz ::2gun:
|
am vazut la unele masini ca aveau rotile mai iesite in afara... se poate pune un distantier ceva ca sa le scoata in exterior puton?
ms anticipat |
Quote:
pai in prezent taxa la o masina mai veche de 6 ani cu motor de 1600 cmc e 342 de euro, care e logica aici ca nu mai inteleg nimic, in loc sa scada creste? |
io nu cred ca este 342 euro.Stiu k la un motor Diesel de 1700cmc taxa e 1400 EUR si la un motor Diesel de 2000cmc taxa e de 1700cmc ambele motoare EURO3.Stiu asta de la nijte prieteni care aduc masini.La EURO 4 e taxa de 300-400 euro ;)
|
Pana in momentul de fata, o masina cu vechime intre 4 - 6 ani, cu o capacitate de 1600 cmc, motor euro 3, se platea taxa undeva la ~ 1000 euro
|
Quote:
|
Poate va da banii inapoi, acea diferenta :rolleyes2
|
n-ai sa vezi in Romania :)))))))) astia's pusi numai cu jefuiala pe noi ;)
|
s-a judecat iesheanu` ala...aproape juma` de an...si a castigat procesu`...cine se mai judeca atata timp pt taxa??? + ca banii o sa-i ia...dar nu se stie cand..............
cmdbass |
Kravene...hai sa-ti dau un telefon smeker frate!!!
sau poate vrei ochelarii aia D&G ;) |
salutare ALL ! vreau si eu sa vin la intruniri si sa intru intr-un club ...dc nu al vostru ! Poate imi intindeti si mie o mana de ajutor ptr k is incepator . Vas fi recunoscator!!!...dar prind repede ! YD marian_S_petre ! cu batrana dacie direct din MALU ROSU :)
|
salut si bine ai venit marian_S_petre
intalniri asa cu o mobilizare mai mare nu s-au mai facut de ceva vreme, dar cand se vor face, vom anunta probabil ;) tot la o intalnire vom discuta eventual si cum poti sa devi membru intr-un club |
tng-ule oricum nu am mai anuntat pe forum intalnirile :)
ce a avut loc mai masiv a fost din pura coincidenta sau ca mai zicea unu ca diseara sunt curse :lol: |
TBG-ule dar pot veni si eu acolo cu voi ? chiar daca nu e o adunare mai oficiala asa .....doar suntem pasionati cu totiii de aceeasi arta .... TNG da-mi si mie Yd-ul PLS!
|
Quote:
|
numa ferari sa nu fie k ma consum :(( ...............:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning