![]() |
Re: Discutii despre orice!
Unghi de fuga ieftin ca-i criza la mine in jeb ....stie cineva ? vreau pret concret. multumesc
|
Quote:
|
si cu pret de criza si cu unghi perfect si garantie nu poti fi avand in vedere ca statu iti ia 24 % nai ce face il faci cat mai rar atuncia :d
75 ron factura garantie Langa OMV pe dreapta cum mergi la REAL acolo langa spalatorie . |
la 75 am gasit si eu. nu ma intereseaza asa mult calitatea avand in vedere alte lucruri pe masina asta. deobicei nu ma zgarcesc la bani. ba dimpotriva cine ma stie ....stie ce pun pe masina. multam de feedback.
|
Quote:
|
la debica din cate tin eu minte se face unghiu de fuga cu 50 lei.nui sigur
|
Quote:
|
in ferneziu la auto fit, 53 lei pt tranctiune fata si 73 lei pt tractiune spate. astazi mi-am facut si eu.
|
Quote:
|
Quote:
|
""o lume minunata in care veti gasii "" -- numai ""PROFESIONISTI "" :D:D:D:D:D:D
|
bine ca v-ati trezit dupa ce mi-am facut programare la Auto net. :censored:
|
Unde te-ai grabit?:)
|
nu pot umbla cu volanu stramb :)) am rezolvat la snow fox. la autonet aveau ceva probleme. si peste tot ii 75 de lei. 50-55 era anu trecut.
|
scuze de dublu post da daca are cineva cumva un GPS bun cu harti macar din 2009-2010 , si mi-l poate imprumuta si mie pana prin 30 iunie... dau o bere mare.
|
daca tot a venit caldura nu face nimeni nici o intrunire cu raceri din baia mare si de pe langa?:D
|
Raceri?:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:shock: |
Nu se face si o intrunire cu conducatorii auto precauti si prudenti in trafic?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai ceva impotriva celor care acum fac scoala de soferi?:lol:
|
nu , dar domnu din craiova era curios unde se aduna soferii precauti si prudenti. :)
|
Quote:
|
a nu se intelege ca noi nu suntem responsabili pe drumurile publice , dar suntem sa recunoastem mai putin precauti si prudenti. in schimb locu de care vorbeam....acolo ii spuma prudentei :-P
|
Quote:
eu am fost martor la o domsoara' care a trecut pe rosu,acolo prudenta maxima:lol::lol: |
pfff...ce-am vazut azi nu tare mi-a venit sa cred!:???:acum cateva ore la trecerea de pietoni din fata magazinului Docom o tipa a fost trecuta cu masina deja mai bine de jumatea zebrei cand sa aruncat o batranica in tranversarea ei si Domnu Militian de pe moto a tras-o pe dreapta, ca prin urmare ia suspendat permisul pe 30 de zile, vi se pare corect?! decizia lui?:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
www.mobila-proximus.ro dati un click si un like mi-am refacut site-ul si am nevoie de un pic de ajutor de la voi,astept si pareri,sugestii,multumesc anticipat.
|
Foarte fain saitul!
Știe cineva unde se pot monta în Baia Mare niște senzori de parcare față-spate? Ceva firmă serioasă, recomandare de la cineva care și-a pus pe mașină? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Buju: am patit si eu, dar pe fata i-am zis politistului sa faca plangere ca eu nu ii inmanez permisul, pe proces am scris ca obiectez, pentru ca eu eram deja pe trecere cand s-a angajat pietonul in traversare si nu am mai auzit nimic de problema respectiva(anul trecut). |
Quote:
|
in mintea lor trebuia sa opresti si sa claxonezi ca berbecu pana iti dadea amenda pentru claxonat , nu pentru linia continua. sau trebuia sa astepti pana amenda 5 bucati de masini si apoi puteai sa treci .... tare sau ce ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning