Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

MITSU 02-04-12 13:50

Re: Discutii despre orice!

Unghi de fuga ieftin ca-i criza la mine in jeb ....stie cineva ? vreau pret concret. multumesc

bujuKYL 02-04-12 13:53

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4962226)
Unghi de fuga ieftin ca-i criza la mine in jeb ....stie cineva ? vreau pret concret. multumesc

daca e ieftin nu te astepta deloc sa fie calitate!...incearca acolo cum mergi catre italsofa pe partea stanga cum ai trecut calea ferata, imediat dupa spalatorie pe drumul ala ce duce la Roby!:D are pret destul de aceptabil nu mai stiu exact cat!...bafta:D

26MaR 02-04-12 14:14

si cu pret de criza si cu unghi perfect si garantie nu poti fi avand in vedere ca statu iti ia 24 % nai ce face il faci cat mai rar atuncia :d
75 ron factura garantie Langa OMV pe dreapta cum mergi la REAL acolo langa spalatorie .

MITSU 02-04-12 14:28

la 75 am gasit si eu. nu ma intereseaza asa mult calitatea avand in vedere alte lucruri pe masina asta. deobicei nu ma zgarcesc la bani. ba dimpotriva cine ma stie ....stie ce pun pe masina. multam de feedback.

26MaR 02-04-12 14:31

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4962289)
la 75 am gasit si eu. nu ma intereseaza asa mult calitatea avand in vedere alte lucruri pe masina asta. deobicei nu ma zgarcesc la bani. ba dimpotriva cine ma stie ....stie ce pun pe masina. multam de feedback.

acuma stii cum ii prin zona asta is preturile , acuma poti prinde mai bun sau mai rau adica sa ti se dezechilibreze si sa ti roada cauciucurile 1 doi si alti bani ,, :d

FkR 02-04-12 18:07

la debica din cate tin eu minte se face unghiu de fuga cu 50 lei.nui sigur

ballack 03-04-12 14:23

Quote:

Originally Posted by FkR (Post 4962544)
la debica din cate tin eu minte se face unghiu de fuga cu 50 lei.nui sigur

50 sau 55 lei.

vlad_:P 03-04-12 20:00

in ferneziu la auto fit, 53 lei pt tranctiune fata si 73 lei pt tractiune spate. astazi mi-am facut si eu.

razvyrulz 03-04-12 20:26

Quote:

Originally Posted by vlad_:P (Post 4964529)
in ferneziu la auto fit, 53 lei pt tranctiune fata si 73 lei pt tractiune spate. astazi mi-am facut si eu.

Auto Fit sau celalalt nume ENGA :) Mergeti cu incredere acolo, sunt cam cei mai profesionisti la acest capitol din BM. Probabil Vlad va poate confirma acest aspect.

vlad_:P 03-04-12 21:23

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4964588)
Auto Fit sau celalalt nume ENGA :) Mergeti cu incredere acolo, sunt cam cei mai profesionisti la acest capitol din BM. Probabil Vlad va poate confirma acest aspect.

de acord cu tine, eu de 4 ani merg acolo si sunt foarte multumit, si de lucrare si de pret.

26MaR 04-04-12 04:58

""o lume minunata in care veti gasii "" -- numai ""PROFESIONISTI "" :D:D:D:D:D:D

MITSU 04-04-12 06:57

bine ca v-ati trezit dupa ce mi-am facut programare la Auto net. :censored:

razvyrulz 04-04-12 08:48

Unde te-ai grabit?:)

MITSU 04-04-12 10:01

nu pot umbla cu volanu stramb :)) am rezolvat la snow fox. la autonet aveau ceva probleme. si peste tot ii 75 de lei. 50-55 era anu trecut.

MITSU 04-04-12 14:43

scuze de dublu post da daca are cineva cumva un GPS bun cu harti macar din 2009-2010 , si mi-l poate imprumuta si mie pana prin 30 iunie... dau o bere mare.

bujuKYL 05-04-12 12:31

daca tot a venit caldura nu face nimeni nici o intrunire cu raceri din baia mare si de pe langa?:D

razvyrulz 05-04-12 13:12

Raceri?:shock:

bujuKYL 05-04-12 14:28

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4967223)

comunitatea noastra Baia Mare...era un alint Razvane aia cu Raceri:rolleyes2

MITSU 05-04-12 17:24

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4967223)

buna asta :ballbounc

bujuKYL 05-04-12 21:33

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4967512)
buna asta :ballbounc

:shock:

paulito 11-04-12 20:46

Nu se face si o intrunire cu conducatorii auto precauti si prudenti in trafic?

bujuKYL 11-04-12 21:03

Quote:

Originally Posted by paulito (Post 4977472)

care-s aia? toti incalcam legea:D doar de aia e facuta sa fie incalcata:oops:

MITSU 12-04-12 09:46

Quote:

Originally Posted by paulito (Post 4977472)

ba da , in fiecare miercuri si joi mi se pare , la poligonul de langa unitatea militara. de la ora 9-10 pana pe la 3-4 . ii recunosti dupa semnele de pe plafon . scrie pe majoritatea EXAMEN. :-P

teen.ager 12-04-12 10:00

Ai ceva impotriva celor care acum fac scoala de soferi?:lol:

MITSU 12-04-12 10:04

nu , dar domnu din craiova era curios unde se aduna soferii precauti si prudenti. :)

ballack 12-04-12 10:15

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4978076)
ba da , in fiecare miercuri si joi mi se pare , la poligonul de langa unitatea militara. de la ora 9-10 pana pe la 3-4 . ii recunosti dupa semnele de pe plafon . scrie pe majoritatea EXAMEN. :-P

:clap:

MITSU 12-04-12 10:19

a nu se intelege ca noi nu suntem responsabili pe drumurile publice , dar suntem sa recunoastem mai putin precauti si prudenti. in schimb locu de care vorbeam....acolo ii spuma prudentei :-P

AnDrEiCa 12-04-12 12:22

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4978120)
a nu se intelege ca noi nu suntem responsabili pe drumurile publice , dar suntem sa recunoastem mai putin precauti si prudenti. in schimb locu de care vorbeam....acolo ii spuma prudentei :-P

Prudenti:)))?Nu cred.Ajung toti mascaricii acolo,mai degraba soferii"pericol public" acolo:lol:.
eu am fost martor la o domsoara' care a trecut pe rosu,acolo prudenta maxima:lol::lol:

bujuKYL 13-04-12 17:11

pfff...ce-am vazut azi nu tare mi-a venit sa cred!:???:acum cateva ore la trecerea de pietoni din fata magazinului Docom o tipa a fost trecuta cu masina deja mai bine de jumatea zebrei cand sa aruncat o batranica in tranversarea ei si Domnu Militian de pe moto a tras-o pe dreapta, ca prin urmare ia suspendat permisul pe 30 de zile, vi se pare corect?! decizia lui?:sad:

Dany.bilan628 13-04-12 17:25

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4979964)
pfff...ce-am vazut azi nu tare mi-a venit sa cred!:???:acum cateva ore la trecerea de pietoni din fata magazinului Docom o tipa a fost trecuta cu masina deja mai bine de jumatea zebrei cand sa aruncat o batranica in tranversarea ei si Domnu Militian de pe moto a tras-o pe dreapta, ca prin urmare ia suspendat permisul pe 30 de zile, vi se pare corect?! decizia lui?:sad:

se face contestatie si ,daca pui problema cum trebuie, castigi. pentru doritori ofer consultanta si/sau reprezentare in fata instantei (contra cost, desigur).

adriano9 13-04-12 17:25

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4979964)

la un coleg exact pentru o faza de genu i-au luat permisul si la contestatie i-au dat castig,si a recuperat permisul

bujuKYL 13-04-12 17:34

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4979975)
la un coleg exact pentru o faza de genu i-au luat permisul si la contestatie i-au dat castig,si a recuperat permisul

cam ceva de genul a patit si un amic de-al meu, dar a pierdut in instanta! depinde cine te sustine si cine te judeca:rolleyes2

trx23 13-04-12 17:54

www.mobila-proximus.ro dati un click si un like mi-am refacut site-ul si am nevoie de un pic de ajutor de la voi,astept si pareri,sugestii,multumesc anticipat.

stalina 13-04-12 19:09

Foarte fain saitul!
Știe cineva unde se pot monta în Baia Mare niște senzori de parcare față-spate?
Ceva firmă serioasă, recomandare de la cineva care și-a pus pe mașină?

razvyrulz 13-04-12 20:59

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4979975)

Didi?:)

adriano9 13-04-12 21:06

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4980257)
Didi?:)

nu,un taximetrist Adi,si o mers la tribunal cu clientul care era atunci in masina

bujuKYL 13-04-12 21:49

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4980262)
nu,un taximetrist Adi,si o mers la tribunal cu clientul care era atunci in masina

martorul un lucru foarte important cam in orisicare ocazie:D!

AsToR 13-04-12 23:39

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4980007)
www.mobila-proximus.ro dati un click si un like mi-am refacut site-ul si am nevoie de un pic de ajutor de la voi,astept si pareri,sugestii,multumesc anticipat.

Like acordat, poate vin la tine sa vad ce oferta imi faci la o mobila custom living:) am un stalp de sustinere al blocului in zona si trebuie facuta la comanda din cauza lui.

Buju: am patit si eu, dar pe fata i-am zis politistului sa faca plangere ca eu nu ii inmanez permisul, pe proces am scris ca obiectez, pentru ca eu eram deja pe trecere cand s-a angajat pietonul in traversare si nu am mai auzit nimic de problema respectiva(anul trecut).

bujuKYL 14-04-12 12:08

Quote:

Originally Posted by AsToR (Post 4980481)
Like acordat, poate vin la tine sa vad ce oferta imi faci la o mobila custom living:) am un stalp de sustinere al blocului in zona si trebuie facuta la comanda din cauza lui.

Buju: am patit si eu, dar pe fata i-am zis politistului sa faca plangere ca eu nu ii inmanez permisul, pe proces am scris ca obiectez, pentru ca eu eram deja pe trecere cand s-a angajat pietonul in traversare si nu am mai auzit nimic de problema respectiva(anul trecut).

asa sunt ei! in special acum de sarbatori...azi am fost la Targu Lapus dimineata, in Carbunari la serpentine era un echipaj de politie, aveau oprite vreo 5 masini, eu logic daca nu ma oprit am depasit, fiind linie continua, mi-a facut semn si ma oprit, mi-a cerut toate actele si mi-a spus ca a doua oara daca mai fac manevra asta imi suspenda permisul si-mi da si amenda de ce am depasit....niste tarani!!!:rolleyes2

MITSU 14-04-12 12:13

in mintea lor trebuia sa opresti si sa claxonezi ca berbecu pana iti dadea amenda pentru claxonat , nu pentru linia continua. sau trebuia sa astepti pana amenda 5 bucati de masini si apoi puteai sa treci .... tare sau ce ?

All times are GMT +2. The time now is 15:10.

- Copyright 2026 4Tuning