![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
Avand in vedere ca nu prea am modificat poze,numai cateva pt mine,acum am facut cateva,sper ca nu deranjeaza pe nimeni si ca ii place proprietarului:-)
|
Quote:
multumesc baieti e foarte frumos ce ati facut voi, dar eu vroiam partea din fata sa ramana la culaorea normala...si pe interior sa vopsitit cu negru ca la unele modele de audi...la spita ma refer interiorul ei si ce e in fata sa ramana asa...si chiar nu poate nimeni sa ii puna o lumina de xenon? |
1 Attachment(s)
Quote:
parerea mea e sa e sa nu o faci cu sprayu |
1 Attachment(s)
Quote:
|
va multumesc...;)si eu am zis ce vreau daca puteti bine, daca nu putea.ti sa imi ziceti, nu inteleg de ce te ataci asa....;)
|
nu mai pune nimeni masini??
|
Quote:
|
spune ce vrei alinush si vei fi ajutat
|
2 Attachment(s)
Imi puneti si mie niste jante , nr-ul intr-o parte si un bad boy look va rog , ceva real . Multumesc anticipat .
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
gata. Nu mi-a iesit chiar bine
|
1 Attachment(s)
salutare baieti am si eu o rugaminte la voi dar e cam urgenta luni vreau sa ma duc sa mi colantez masina cu ceva mat sau lucios puteti la poza asta sa i dati asa un negru mat un negru lucios si un albastru lucios si argintiu mat va rog frumos bafta
|
1 Attachment(s)
:arrow::arrow:
Attachment 1670590 |
asta e primul cielo care vireaza cu spatele,tare :shock:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut baieti,as vrea sa imi modific un pic masinutza,dar nu stiu exact daca ar fi ok,si sint sigur ca ma puteti ajuta.
As vrea capota,plafonul,barele care tin plafonu si portbagaju ,negru mat. O sa revin si cu alte poze mai noi si mai ok. Multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1670786 |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
si stiu ca nu a iesti chiar asa de bn....dar am incercat si eu.... poate la Allynush ii plake:???: |
Quote:
|
de esperache al meu poate cineva ceva vopsit negru mat , un portocaliu , un gri mat si un negru lucios pls nu va sup :D sunt multe dar vreau maine sa-l fac si eu multumesc
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
ms mult bro daca e si un portocaliu va rog frumos :D ps auzi de unde te cunosc :D astept un pm
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Vopseaua mata e faci cu brush.....in cazul de fata am facut-o cu SoftLight la capacitatea de 70%negru.....dai de 2 sau 3 ori si iti iese negru mat.....sper ca ai inteles |
7 Attachment(s)
Vrea cineva sa imi faca si mie capota albastra inapoi? pastrand toate detaliile? multumesc, atasez mai multe poze ca sa alegi pe care o puteti face!!!
|
1 Attachment(s)
:):):D
|
1 Attachment(s)
haionul las vrea sa fie scos incuietoarea si stergatorul&eleronul sa dispara.
Daca se poate 1poza haionul sa fie visinie si alta sa fie negru mat. |
nu mai bine pui o poza cu un oltcit care nu are haionul cu chestia aia pe el? :shock: pune o poza cu oltcitul meu ca e aceeasi culoare...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1674737 Attachment 1674738 |
pai sincer mi se pare aiurea sa ceri eliminarea ornamentului ala,cand exista poze cu oltcituri care nu-l au,si astfel baza de plecare e o poza fara acel ornament si automat daca va dori sa-l dea jos stie din start cum arata fara el...dar am impresia ca unii cer modificari ca sa se afle in treaba
ca si cum as veni eu si as cere o poza modificata cu masina mea cu cauciucurile desumflate,de parca ar fi greu sa ma duc sa scot ventilele... :rolleyes2 chiar sunt eu absurd? |
Quote:
P.S: Stai chill ca iti desumflu si tie rotile(in photoshop normal) sa nu muncesti aiurea sa le umfli la loc :)):)):)) |
3 Attachment(s)
Salut
daca puteti vreau sa o vad cu o folie , suspensia mai joasa , jantele (17") din a2a poza , farurile din ultima poza si nr de inmatriculare coborat o idee mai jos :) |
1 Attachment(s)
am incercat eu sa fac audi sper sa iti placa
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Clean Look (bandouri/emblema/numar/buton/manere) , putin coborata si geamurile negre toate, uniform asa. Se poate? Dar sa fie cat se poate de realist
In rest, daca se mai doreste ceva.... libera imaginatie :-) |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|