![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Deci pana la urma .. doar cu el montat la "cineva care are deja montat" se poate .. In cazul acesta, e riscant sa iei din dezmembrari (in cazul in care-l vezi pe raft, si nu-l da jos de pe masina in fata ta, sa vezi de pe ce s-a dat jos), iar de pe net sa-l iei .. aici iar e cu cantec, se merge pe incredere .. sau nu :)
|
Am verificat acel OBC pe masina mea. Eu am deja OBC si l-am pus pe al lui. OBC-ul e de 6 cilindri.
|
si cred ca mai si provine de pe o masina de 2000.
|
imi puteti spune si mie care sunt simptomele pompei de benzina atunci cand este pe duca???(oare daca in mers cand o scot pe liber imi moare motoru e de la pompa???? si becul este pe rosu):cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiti cumva unde pot gasii codul de la un casetofon Business cu caseta dupa e36?:Dsau ce anume trebuie ca sa`l "decodez".
|
sal ...imi puteti zice si mie cum se scoate panoul de la lumini ...pt k as vrea sa ii schimb becul k s-a ars ...si ce bec se foloseste...si daca aveti idee daca suspensia de pe 325i sau 328i merge si pe 316i si se comporta la fel ....mersi !
|
Quote:
Suspensia merge montata cu siguranta pe masina, dar iti va sta mai ridicata masina, in special de bot... pentru ca diferenta de greutate dintre 1.6 si 2.5/2.8 este foarte mare. va sta si de spate mai ridicata pt ca 1.6 are diferential carcasa mica. 2.5 & 2.8 au diferential carcasa mare... de unde ai din nou diferenta de greutate. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cum imi pot da seama de telescop daca e bun sau nu ? chiar daca e cu arc ..sau fara ? mersi !
|
Quote:
apesi serios pe coltul masinii corespondent telescopului respectiv si daca se apasa usor si revine tot usor (sau repede) cand ii dai drumu sau "tzopaie" de cateva ori cand ii dai drumu e clar,telescop naspa sau il poti inspecta si vizual,sa nu aiba scurgeri,etc daca e dat jos de pe masina e mai simplu...ii apesi tija la maxim si-o lasi sa revina daca se apasa greu si revine rapid atunci e bine daca se apasa usor si revine greu sau ramane tija la locu ei,atunci e naspa dar...dupa cum spuneam,testele astea sunt relative cel mai bine se vede pe masina,in mers |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning