![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
|
Quote:
|
iti zic eu ca noi vorbim cai verzi pe peretii acum. Se dau si vedem.
|
Quote:
|
pai asta ti`am zis si eu ma din primul post ca e Turbina de fabrica :)
|
Quote:
in fine...whatever....vedem ce si cum P.S babone, pe unde stai ca vrea sa vad si eu masina....Ms |
evo incercam ca nu am nimic de pierdut,eu la capitolul asta sunt paralel dar ceva ceva cred ca tot scot :D.la mine mai e si dezavantajul ca turbina intra numai dupa 3100 rpm asa ca nu o plecare foarte stralucita.nu stiu incercam,probam si vedem dar asta cam prin luna Mai.oricum sunt foarte hotarat si pentru Tulcea.
|
stau in berceni,langa piata resita.de la fostul propietar am inteles ca turbina ei originala a crapat acum cateva luni iar el a comandat alta din italia doar ca sustinea ca ar fi primit una mai puternica pentru ca a fost o diferenta enorma dupa ce a montato pe cea noua,acum nici eu nu ma prea pricep la asa ceva si chiar nu stiu ce sa zic.fug pana afara si ii fac o poza
|
ok.....vreau sa vad si eu...si presupun ca si restu
|
poi da...las ca si eu am 1360 kile plus 100kile eu ...:))
ar fii interesanta liniuta!da,peste 1-2luni sa se mai usuce si sa se incalzeasca pe afara ps:ms robynet pt linku cu ursu. :* |
2 Attachment(s)
|
Quote:
Quote:
P.S.: Nush cat de scumpe sunt piesele de tuning pt frantuzesti,dar cred ca iti trebuie mai putin de 1500euro ... Intereseaza-te de axe sport,evacuare banuiesc ca ai,admisie e ieftina si soft ... P.S.2: Fiatul este turbo din fabrica si cu ceva investite poate deveni un fel de R58) |
kidule dupa datele tehnice ar fi mai tare decat R5 din cate stiu eu
|
Pai nush ca n-am vazut nici unu "in forta" pana acu` .. Mai bine apuca-te de el sa vedem ce stie sa faca8)
Aaa..ba mint,am vazut pe net acu 1 an un Ficatel dasta era negru si cu nr de Italia parca,am vrut eu sa-l iau da nu mi l-a dat:)) vroiam schimb,nu mai stiu ce masina aveam Si cica avea vreo 200 si ceva de cp;) .. oricum pretul era foarte mic .. deci eu zic ca cu evacuare,admisie,turbina + soft iesi poate putin peste 200cp .. si cu cele aproape 1000kg,imagineaza-ti ce poate sa faca;) |
eh am planuri foarte mari cu el,cand o sa iau numere te iau o tura ca suntem vecini aici (stiu unde parcai mazda portocalie),de cel negru nu stiu ce zici,era unu negru la bacau dar era stock si l-a dat in vara pe 1200 de euro sau ceva de genu (neinmatriculat)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning