Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

CT-85-CSM 28-01-07 01:05

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

am pus
sau nu se vad?

Gabi 28-01-07 01:11

Quote:

Originally Posted by CT-85-CSM (Post 718572)
am pus
sau nu se vad?

Topicul se numeste Masinile VOASTRE preparate de noi. In pozele puse de tine se vad niste Mustanguri, o Berlina si Dacia Sport a lui NightDevil. Pe langa faptu' ca niciuna din masinile din pozele postate (nici chiar cea cu Berlina) nu iti apartin, nu cred ca lui NightDevil i-as placea sa i se modifice masina in chip si fel.

Deci... ori pui poze cu masina ta, ori cererea ta ramane la stadiul de cerere !

CT-85-CSM 28-01-07 01:21

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 718577)
Topicul se numeste Masinile VOASTRE preparate de noi. In pozele puse de tine se vad niste Mustanguri, o Berlina si Dacia Sport a lui NightDevil. Pe langa faptu' ca niciuna din masinile din pozele postate (nici chiar cea cu Berlina) nu iti apartin, nu cred ca lui NightDevil i-as placea sa i se modifice masina in chip si fel.

Deci... ori pui poze cu masina ta, ori cererea ta ramane la stadiul de cerere !

Am inteles dar la inceput spune si ca poti sa iei poze de pe net...nu am pus poza cu masina mea pt ca eu am o dacia break....si as vrea sa incep un proiect care acum e la stadiul de idee...in primavara...vreau sa fac ce am postat prima data pe o dacia sport sau pe o berlina 1300...
o sa pun si poza cu masina mea ...nu e asta o problema dar ....se pare ca s-a inteles gresit....
Sper sa nu se supere Night Devil ca am luat pozele de la el...erau pt nota informativa si ca material pentru un virtula tuning facut de cei care se pricep in photoshop....
Mii de scuze daca am gresit cu ceva....

Gabi 28-01-07 01:40

Ai gresit, dar nu e nici o problema; nu-ti da nimeni in cap. Regula cu masina personala a fost introdusa de ceva timp, pentru ca oricine putea sa puna un Veyron sau vreun Skyline la modificat si... era in zadar.

PS: am modificat si pe prima pagina a topicului !

CT-85-CSM 28-01-07 01:50

1 Attachment(s)
poza cu masina mea

Gabriel_xenon 28-01-07 13:56

multumirile mele pentru calin_m_power
imi place la nebunie...
cred k in primavara sunt ocupat :-D :rolleyes2

Ap0kalips 28-01-07 14:44

2 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte...pt a ...2 oara...vreau si eu un VT la mashinuca mea :sad: nu foarte impopotzonat dar...sa iasa ceva frumos va rog mult de tot...multzumesc anticipat :rolleyes2 :rolleyes2

Ap0kalips 28-01-07 16:23

se ocupa cineva? :cry2: :crazy: :help: :tenisclap

andrey2003 28-01-07 16:28

asteapta si tu putin... ai pus'o de 2 ore si vrei sa fie gata... nu e asa usor... una doua gata masina + ca nu e obiligat nimeni sa o faca... de placere se fac masinile aici... Spor la treaba... ;)

Ap0kalips 28-01-07 17:35

stiu man dar nu mai am rabdare :) daca vrea cineva sa se apuce ok daca nu ...asta e nu e nici o suparare

CocoT 28 28-01-07 18:10

:(............... Ganditiva si la mine;).... pls

calin_m_power 28-01-07 18:25

cocot 28,alte poze nu ai cu masina ta,ca din astea sincer nu prea pot face mare lucru?

marian79 28-01-07 18:35

poate da cineva o vopsea si la opelul meu ? - astra f rosu de la pg 174 ?!
Multumesc

CocoT 28 28-01-07 18:41

Quote:

Originally Posted by calin_m_power (Post 719560)
cocot 28,alte poze nu ai cu masina ta,ca din astea sincer nu prea pot face mare lucru?

Te rog mult, vezi ce poti sa faci si u din poza aia.....:oops: MS

Barum 28-01-07 20:29

Quote:

Originally Posted by Ap0kalips (Post 719466)
stiu man dar nu mai am rabdare :) daca vrea cineva sa se apuce ok daca nu ...asta e nu e nici o suparare

hay ca iti faq cv rapid ;) ca merg si eu la somn imedeat ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:07.

- Copyright 2026 4Tuning