![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
am pus
sau nu se vad? |
Quote:
Deci... ori pui poze cu masina ta, ori cererea ta ramane la stadiul de cerere ! |
Quote:
o sa pun si poza cu masina mea ...nu e asta o problema dar ....se pare ca s-a inteles gresit.... Sper sa nu se supere Night Devil ca am luat pozele de la el...erau pt nota informativa si ca material pentru un virtula tuning facut de cei care se pricep in photoshop.... Mii de scuze daca am gresit cu ceva.... |
Ai gresit, dar nu e nici o problema; nu-ti da nimeni in cap. Regula cu masina personala a fost introdusa de ceva timp, pentru ca oricine putea sa puna un Veyron sau vreun Skyline la modificat si... era in zadar.
PS: am modificat si pe prima pagina a topicului ! |
1 Attachment(s)
poza cu masina mea
|
multumirile mele pentru calin_m_power
imi place la nebunie... cred k in primavara sunt ocupat :-D :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte...pt a ...2 oara...vreau si eu un VT la mashinuca mea :sad: nu foarte impopotzonat dar...sa iasa ceva frumos va rog mult de tot...multzumesc anticipat :rolleyes2 :rolleyes2
|
se ocupa cineva? :cry2: :crazy: :help: :tenisclap
|
asteapta si tu putin... ai pus'o de 2 ore si vrei sa fie gata... nu e asa usor... una doua gata masina + ca nu e obiligat nimeni sa o faca... de placere se fac masinile aici... Spor la treaba... ;)
|
stiu man dar nu mai am rabdare :) daca vrea cineva sa se apuce ok daca nu ...asta e nu e nici o suparare
|
:(............... Ganditiva si la mine;).... pls
|
cocot 28,alte poze nu ai cu masina ta,ca din astea sincer nu prea pot face mare lucru?
|
poate da cineva o vopsea si la opelul meu ? - astra f rosu de la pg 174 ?!
Multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning