Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

L4uR 26-03-08 22:35

Re: Discutii Diverse Intre Useri

bravo trafykaaaa....:)....ma inscriu si eu la plimbarica:))))

trafy-vr6 27-03-08 00:17

ms ms:)) ok...te trec, luni dimineata

trafy-vr6 27-03-08 00:41

eh..a venit randu sa`i uram lui Jason bafta multa ( da de permis maine, sala ). Hai ba ca iei, lua navlegu ala de Trafy si nu iei tu ?:)))

DannyKid 27-03-08 00:47

BAFTAA JASOON !!!!bafta multa !!!! sa fi atent ! sa nu cumva sa gresesti :P:P:P baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MULTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Adytzu_JerrY 27-03-08 06:32

hai ca`ti tinem pumniii.,....Jason Jasom Jason

lupalb 27-03-08 07:26

ia uite cum se mareste comunitatea de soferi nebuni, inca unu care da ... bafta jason...

L4uR 27-03-08 10:07

BAFTA JASON....mamaaa....a bia astept sa vina si timpu meu>:d<

Victor_WRC 27-03-08 10:41

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1449939)
BAFTA JASON....mamaaa....a bia astept sa vina si timpu meu>:d<

de parca numai tu astepti:cry::cry::cry::cry:

trafy-vr6 27-03-08 10:46

iar aparusi ma?:| cum stai ma in padova daca ai IP de romania????? si cum e fordu ala al tau cand tu ai 14 ani?:|
p.s: ce mai face loganu ala cu care ai intrat in autobuz si n`ai patit nimic ?

Victor_WRC 27-03-08 10:47

eeee....na si tu nu iarasi ci dinnou !!:lol::lol::lol:

---===ALEX===--- 27-03-08 23:00

felicitari trafy, sa nu-l dai la nimeni :))

trafy-vr6 28-03-08 00:34

multumesc, dap, o sa am grija:D

radu_nb1 28-03-08 21:36

care avety poze ca am auzit ca o fost un accident cu o calibra rosie parka cu placute de Franta, acu 1 o zi, are cineva poze sau macar a auzit ceva despre asta

lupalb 29-03-08 00:17

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1453232)
care avety poze ca am auzit ca o fost un accident cu o calibra rosie parka cu placute de Franta, acu 1 o zi, are cineva poze sau macar a auzit ceva despre asta

Eu am poze, numai ca nu am cablu de date la mine, deci numai duminica seara o sa le pot pune, sau i le dau lu` trafy si le pune el maine...vedem...
Oricum, masina a derapat, si a intrat intr-un stalp...am ajuns la locu` accidentului cam la 30 de min dupa ce s-a intamplat, si inca odata cu kalu si cu alexik pe la vreo 2 ore, si tot acolo era masina.... Frumusica masinuta, pacat de ea.... sper numa` sa fi scapat astia...

11tun 29-03-08 18:01

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1453550)
Eu am poze, numai ca nu am cablu de date la mine, deci numai duminica seara o sa le pot pune, sau i le dau lu` trafy si le pune el maine...vedem...
Oricum, masina a derapat, si a intrat intr-un stalp...am ajuns la locu` accidentului cam la 30 de min dupa ce s-a intamplat, si inca odata cu kalu si cu alexik pe la vreo 2 ore, si tot acolo era masina.... Frumusica masinuta, pacat de ea.... sper numa` sa fi scapat astia...

au scapat si erau si veseli :drunk:. uite asa te omoara pe strada ! isi iau cazaturi de masini ...

All times are GMT +2. The time now is 20:03.

- Copyright 2026 4Tuning