![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
bravo trafykaaaa....:)....ma inscriu si eu la plimbarica:))))
|
ms ms:)) ok...te trec, luni dimineata
|
eh..a venit randu sa`i uram lui Jason bafta multa ( da de permis maine, sala ). Hai ba ca iei, lua navlegu ala de Trafy si nu iei tu ?:)))
|
BAFTAA JASOON !!!!bafta multa !!!! sa fi atent ! sa nu cumva sa gresesti :P:P:P baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MULTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
hai ca`ti tinem pumniii.,....Jason Jasom Jason
|
ia uite cum se mareste comunitatea de soferi nebuni, inca unu care da ... bafta jason...
|
BAFTA JASON....mamaaa....a bia astept sa vina si timpu meu>:d<
|
Quote:
|
iar aparusi ma?:| cum stai ma in padova daca ai IP de romania????? si cum e fordu ala al tau cand tu ai 14 ani?:|
p.s: ce mai face loganu ala cu care ai intrat in autobuz si n`ai patit nimic ? |
eeee....na si tu nu iarasi ci dinnou !!:lol::lol::lol:
|
felicitari trafy, sa nu-l dai la nimeni :))
|
multumesc, dap, o sa am grija:D
|
care avety poze ca am auzit ca o fost un accident cu o calibra rosie parka cu placute de Franta, acu 1 o zi, are cineva poze sau macar a auzit ceva despre asta
|
Quote:
Oricum, masina a derapat, si a intrat intr-un stalp...am ajuns la locu` accidentului cam la 30 de min dupa ce s-a intamplat, si inca odata cu kalu si cu alexik pe la vreo 2 ore, si tot acolo era masina.... Frumusica masinuta, pacat de ea.... sper numa` sa fi scapat astia... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning