![]() |
Re: Club astra bertone
2 Attachment(s)
Pareri kitul carzone ??
Cum la avut Elspa??? Sugestii propuneri pls ..... Atasez si o poza :D |
Naspa spre foarte naspa. Doar PAREREA MEA. Gasisem inainte cand aveam Astra Hatch un site cu bari de bertone de iti pica fata pe jos, dar acum nu stiu care e.
@gigi- pai despre aia era vba, si la mine s-a simtit din plin ca se pare ca aveam pierderi de boost....cand iese masina incep iar niste teste ca se pare ca softului meu nu ii place toba sport, sau cel putin nu asta care o am pe masina :( |
Kitul ala de la carzone l-am vazut pe o gramada de masini (replica) e cam fumat. Mie nu imi place deloc. Acum fiecare cu gusturile lui
@florinike: Asa am montat si la fey bovul.....si el a zis ca e o imbunatatire in mers. Cand o sa il pun iar p masina o sa il leg si eu acolo sa vad daca e vreo diferenta. La mine e ciudat ca nu imi oprea motorul inainte unde era legat,nici nu imi deschidea singur la presiune mare..... Pe ceas imi arata identic vaccumul ca la fey. Toba aia parea prea mica pt masina ta. Visul meu e un remus hardline dar pana atunci merge si trompeta asta care o am :) |
Eu cred ca e prea permisiva si face un back pressure prea mare pe turbina reactionand ciudat cateodata, foarte des, atunci cand o calc. Se vede cand o calc si pe turometru si pe sunetul scos de toba. O sa pun o toba stoc inapoi si daca totul e ok atunci raman cu cea stock.
Cat despre BOV, aia e o varianta, eu cred ca am alta si mai buna....ramane sa vedem ce si cum....dar de data asta va las sa cititi :D |
Quote:
io unu as prefera o bara fata opc + o bara spate ca cele de aici http://84.201.208.50/~arjotuning/sho...a7d168742669d1 |
Se executa duminica intalnire?
|
Nu stiu, dar sigur nu pot sa ajung ca sunt la munca. Sapt viitoare cu siguranta ca iese masinuta de la reparat :D
|
@gigi .. am scos man dv-ul ca ma incetinea .. era in plus pe traseu ..
@florinike .. sunt 2 moduri cunoscute de a lega bov-ul la vacuum .. eu am testat si sincer cea mai ok varianta din punct de vedere al receptivitatii masinii si a lag-ului cat mai scazut este cea in care il legi in spate direct in furtunul care ducea spre DV (BCS, vacuum box)..deconectezi furtunu de la dv si te legi direct in spate cu un nou furtun .. ramane de 30cm tot traseul .. ceea ce este mai bine. In acelasi timp acest mod de racordare cam opreste motorul daca ai bov fara reglaj .. si arcul mai moale .. o alta varianta care nu opreste motorul ar fi legat la FPR .. dar acolo .. bov-ul pare ca te incetineste .. cel putin asa mi-a parut mie .. totusi in afara toata lumea prefera varianta asta cu FPR-ul .. kit-ul de la carzone deja e invechit .. bara de OPC pe fata deja o au toti, nu se justifica nici costurile f. mari .. si sincer la banii uneia originale iti iei un kit complet care sigur este la look peste .. oricum daca sunt doritori pe aici si vor o varianta mai ieftina.. pot aduce copia identica de OPC (din fibra) la aproximativ 1000 lei .. finisata tot .. doar vopsit si montat pe masina mai trebuie.. P.S .. @florinike .. tu ziceai ca ti-ai bus B4 .. stii ce cod au? intreb pt. ca B4 stiam ca e potrivit pt. variantele cu motorizare pana in 110kw .. |
Nu are treaba cu motorizarea, in afara se vand B4 peste tot la Astra Coupe indiferent de motorizare. Ideea la noi este ca avand suspensie sport se recomanda B6 pentru ca sunt amortizoare sport, insa drumurile noastre cu siguranta nu sunt nici macar bune dapai sport ;)
Codurile se gasesc pe site-ul bilstein.ro la amortizoare pentru motorizarea 2.2 ;) |
Nu mai editez ca am tot editat. O toba de Turbo STOC are careva pe acasa de imprumut? Vreau sa fac niste teste si am nevoie de una....
|
cum spui tu ..
B4 la germani este recomandat pana in 110kw .. daca mai gasesc prin e-mailuri raspunsul de la Bilstein il atasez si aici .. peste tot la germani scrie "nicht fur Turbo", tocmai din aceasta cauza te-am intrebat de cod ... am intrebat si eu odata la bilstein de modelul acesta pt. cineva .. sper sa nu ai probleme cu ele .. P.S ! nu am o toba de turbo pe aproape .. dar daca te-ai saturat de tobe scumpe care nu merg .. iti comand una ieftina si buna :) |
Sper sa nu , oricum nu cred ca sunt mai proaste decat Raceland ;)
fata http://www.europerformance.co.uk/pag...roduct=3900342 spate http://www.europerformance.co.uk/pag...roduct=3960337 Mersi dar nu am nevoie de toba ieftina, vreau doar 1 stoc pentru teste, posibil sa renunt la toba sport de tot. EDIT: si ma rog de ce nu ar fi bune? care e principiul pentru care sunt recomandate 2.2 si nu 2.0 turbo? |
daca sunt mai proaste sau nu .. vedem care se strica primele :)
vorbim despre niste suspensii stock vs. semi-sport deci nu cred ca exista termen de comparatie :) cel putin la stabilitate si duritate avem o diferenta ... eu n-am zis ca sunt proaste .. dar codurile alea nu erau potrivite pt. z20let .. daca stii sa faci diferenta intre "nu se potrivesc" si "proaste" este un principiu prin care greutatea suportata pe axe e diferita, forta aplicata la roti e alta .. etc .. (daca ai auzit de astea) firmele serioase specifica informatii de genul asta deobicei: 1. nur Fahrzeuge mit einer max. Achslast der VA bis 960kg und der HA bis 900kg 2. nur Fahrzeuge mit einer max. Achslast der VA von 961kg bis 1040kg und der HA bis 900kg .. + altele .. asta e un mic exemplu .. ;) |
pana la urma cum ramane weekend-ul asta?
hau sau bau ? |
Pentru cine vrea eleron:
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ra-336226.html |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning