![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Cu cat adanciti mai mult aceasta problema, cu atat va doare mai rau.
Cu cat continui sa o tii pe a ta, ca poate-poate intr-o zi, tot pe tine te chinui. Viata ar fi mult mai simpla daca am stii cand sa zicem stop. Eu am invatat pe propria-mi piele, chiar daca a durut ca dracu'. Este pacat cand vezi oameni care trec prin lucruri asemanatoare, si nu ii poti ajuta cu nimic... |
Quote:
|
te asigur ca ai procedat bine...si sti de ce?daca ei ii mai pasa de tine...o roade faptu ca nu dai nici-un semn si tot ea te va cauta...daca nu-i mai pasa.......te va uita....uit-o si tu.....e cel mai indicat
|
da..iti dau dreptate...dar nu pot absolut tot timpu sa fac ceva care sa imi distraga atentia...inevitabil gandu imi mai zboara acolo..
Dar ce este culmea..ii faza ca dupa c mi-a inselat a 2 oara increderea eu inca ma mai gandesc la ea...si probabil daca sar intoarce a-si fii capabil sa o iert din nou..si ma dispera gandu asta.. |
gandestete ca ea sta cu noul iubit si se amuza pe seama ta acum.... nu merita sa ii mai acorzi atentie
|
oricum........timpul le va rezolva pe toate...o sa vezi...si eu eram la fel ca tine...si uite ca acum imi e mai bine
|
tare faza...cu noul iubit...ca sta si se amuza pe seama mea:))) foarte posibil...si totusi
|
am si eu o problema ...am fost 3 ani cu o fata si ne-am tot despartit....si acuma as vrea sa uit de ea pur si simplu sa uit de ea...nush ce sa fac imi zboara gandul tot la ea ...dar nu vreau sa ne impacam vreau sa o uit pt ca eu consider ca imi face rau...are cineva vreun sfat?
|
fa-ti de lucru:D ai masina?lucreaza la ea...gaseste-ti alta femeie.........iesi cat mai des cu prietenii si usor usor o s-o uiti.......
|
Quote:
Ideea e ai grija ce'ti doresti cause it just might happen. De uitat nu ai cum sa o uiti...doar sa o lasi acolo undeva si sa te gandesti la ea cat mai putin...ai sa vezi tu...o sa fie greu |
ai ocazia ca in noul an sa iti doresti altceva , sa o iei de la 0
|
Quote:
|
deci sa spunem ipotetic.. exista un el si o ea.
ea este mai mereu ocupata desi la fac este lunea si martea, miercurea vreo 2 ore, deci de la 12 e libera. la telefon suni de 5 ori raspunde odata. vineri, sambata si duminica este ocupata si nu ne putem vedea, si atunci daca e posibil se intampla duminica. eu cred ca are pe altcineva. voi ce parere aveti? edit. la inceput abia daca ne vedeam de 2 x pe saptamana, acum abia odata |
-Ori are o relatie serioasa mai veche, de care s-a plictisit si mai iese cu tine din cand in cand... sa mai schimbe peisaju
-ori pur si simplu nu are chef de tine, te evita, si iesiti cat mai rar pentru ca nu are "curaj" sa iti spuna pe fata ca nu o interesezi -ori nu o interesezi, dar se complace, ca sa aiba cu cine sa mai iasa din cand in cand... -ori munceste f mult si nu are timp, e prinsa cu tot felu`... ...si as mai avea si alte idei, dar toate au acelasi punct comun: nu are rost sa te mai tii dupa ea, e clar ca te evita. |
Claudia :D ca tot esti fata...nu stiu daca ai citit povestea mea(e cu cateva pag in urma).daca ai putea s ate uiti putin....sa-mi spui ce parere ai...ce crezi ca a determinat-o pe fosta mea sa se ajunga la ce s-a ajuns...ms anticipat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning