![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
aici EU, acolo cine ? :D |
intra pe profil si taraaaaaaaaaaaaa!!!:lol:
|
daca nu plec maine la un pescuit te sun. ca am iesit de multe ori si nu ne-am vazut. si nici masina nu mi-ai vazut-o :)
|
bai trebuie un chat online :)
hai sa reinventam mircu` :)) |
Quote:
|
bugetul mereu e o mare problema mai ales cand vine vorba de masini, modificari ..dar pasiunea e pasiune si nu poti renunta la ea
|
ce lene are loco pe el in dimineata asta :))
|
saracu skimpy turbeaza acolo in fata pc-ului :))
|
Quote:
|
8)am impresia ca voi ati esit la agatat dragi mei membri decat sa stati p forum mai dati si seara p la intruniri
|
mda..si pe aici asa este.bagi in masina fix atata cit produci..sau poate un pic mai mult si luna care urmeaza stai si tragi.
momentan,vreau sa imi scot lacul de pe far si sa imi pun xenon.ca m-am saturat sa umblu cu felinarul.pe suzie 1 am avut 6000k si era foarte ok. |
si cu ce sa dam pe la intruniri, daca altii sunt prea plini de... si nu mai baga lumea in seama? ;) (si nu vb de tine dro.. ar trebui sa stie el care e)
|
ioi trixi draga sa il vezi pe ocarunut nostru cum le da ceatza la toti la propriu !:???: loco te-ai uitat sa vezi daca nu cumva iti lipseste catalizatoru`
|
asa e loco ..dar satisfactie e mai mare cand masina fuge mult mai bine decat cand era stock si tu ar trebui sa stii asta pt ca stiu ca bmw-ul tau e "un pic" cam modificat :P
trixi : .. xenonul face diferenta :D , adevarul e ca un kit xenon face toti banii pe o masina .. |
pai nah ... eu nu am consum 10 % benzina, am 10 % ulei ! :-<
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning