![]() |
Re: Diverse discutii
anuntati si voi inainte frate ca daia e forum acili...sau se fac pe "shustake"? :)
|
Quote:
pe "shustake".......reseri astia domne.....:lol: |
care nu au bani de bezina :D
|
ce draq sa mai anuntam......daca a nins afara,e clar.....seara e sesiune de drifturi....care mai de care isi etaleaza talentul......rupe o bordura..:D (in seara asta eu am comis-o) bataie pe cosurile de gunoi......pe banci(mi-ar trebui una in gradina)...se tureaza motoarele....ne clatim ochii cu noi niste KAMIKAZE care vin pe acolo.....cam asta e ...locatia se stie....;)
|
stiu si eu un kamikaze :lol:
e negru si mic :D |
multe cosuri d gunoi p-acolo, ar mai trebui scoase unele din ele :>
|
Da Domne...
Ar trebui interzise, aseara am vazut si eu cum ti-a taiat fatza coshul ala... E pe filmare ;) Sesiune de drift la Sala Sporturilor aseara... si prin orash. Nu trebuie sa anuntze nimeni ca ne intalnim sa driftam la Sala. Cine e pasionat si are chef sa se joace cu masina, vine personal si ne gaseste acolo... Ce e atat de greu? |
hai ca va mai arat eu locatii mai bune ca la sala ;)
|
casa de copii nu-i acasa :lol:
|
bonule....ai zis ca facem ceva pe 14....e ziua comunitatii sau cam asa ceva???
|
Quote:
mai avem pana pe 14 |
14 pica luni ... era frumos in week end :rolleyes2
|
Quote:
|
nu neaparat k era frumos....dar era si mai bine ....unii mai au si munk!!...ma rog..depinde si ce aveti de gand!!
|
da mah dar noi pina ne hotarim dureaza 1 luna....d-aia am deschis subiectul de acum.....
|
a.....si de curiozitate ce s-a facut anul trecut?? sau ce facem seara de seara.........
|
anul trecut a fost targoviste , ala grav :)
|
|
da....da m-am delectat si eu mai devreme cu furia rosie.....omul a precizat"tuning exterior deosesebit pt o dacie".....adica naspa.......sigla de la mert pe volan.....si cele 4 evacuarii.....cine stie ce monstru zace sub capota aia cu prize de aer.....
si uitati-va la semnatura lui....... |
Quote:
|
Quote:
tgv`u a venit mai tarziu ... ;) |
tng-ule te inseli , am poze , am dovezi
13-14 a fost targoviste :) |
bey, eu asa imi aduc aminte .. eram cam asa ...
ne stransesem mai multi intr-o seara, zi zicea donu la un mom dat ca, bey, vine 14 ian ... se implineste 1 an de cand am comis-o la supermarket, hai sa sarbatorim cumva ... cam asa ceva, apoi am iesit pe strazi, tu erai cu nesomn in duba lu Tre, incercam sa filmam prin oras diverse si diferite, insa organizarea ..... :| ... apoi ne-am mutat pe o strada mai larga si mai lunga, drum european parca ii zice daca ai tu poze, ajuta-ma ... :rolleyes2 |
As dori si eu daca are cineva Getaway in Stockholm 6 si 7 .....:rolleyes2
|
ma uit...parca la aveam. cu ce sunt?
oricum era pe torrent unu cu toate..avea vreo 3gb.. |
3 Attachment(s)
ia d`aciulea...sper sa`ti mearga
sau ai si un pach cu toate Getaway`urile ....de la 1 la 7 + altele.... |
NU am torrente mha...
|
tre mai traieste mah? ma intreaba cineva (stie el cine) daca si-a luat chinezaria....
|
Bey,stiti vreun strungar bun care sa imi faca si mie niste piulite de la prezoanele de la janta?
|
CobraArt @
ce cotet impingi ?... ce filet trb ? cite buc ? |
Imi trb. 16 buc.Deci faza e urmatoare:mi-am luat jante si piulitele originale sunt prea inguste,imi trb acelasi diametru,dar mai groase in buza sa poate prinda janta mai bine pe prezoane.Astea originale daca le strang prea tare cred ca rup janta,prind cu buza doar foarte putin.Daca imi recomandati un strungar bun vin cu janta,si cu o piulita originala de tico ca sa poate faca 16 cu buza mai mare sa prinda bine pe janta.
Daca stie cineva ceva sigur datzi un beep la 0748 214 228 ca va sun. |
fratilor duminica ce facem??? ca e ziua noastra :D
|
De ziua comunitatii am facut-o lata in club Level One cu nebunii... TNG,Vlad SSP,Kraven,Nesomn,KFK,John,Andrei HRZ,Momo...si altii....:twisted:
|
ma uitam la ora la care ai postat ... si am inteles de ce ... :drunk: :drunk:
dragutz acolo ziua comunitatii e pe 25 iulie < Oficial >... in 2005 fiind primul post pe sectiunea locala Ploiesti ce "sarbatorim" noi e cu totul altceva, e activitatea de strada marcata prin acel eveniment de la supermarket La multi ani ! ;) |
Am Gasit Un Loc Bun Cu Zapada, Numai Bun Pt ... :) Parcarea La Billa , Ce Din Fata La Altex/pirisex M-am Plictisit Aseara Kt M-am Tot Invartit Acolo ... Cine Vine
|
Quote:
|
E Loc CAM 50/50m2 Camere .. Nu Stiu Nu M-am Uitat Dar....
|
Quote:
|
Quote:
|
ai drq copii de bani gata!! ...aveti bani a?:))))) mai vreti`??....
vb dragoshe ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning