Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Oxide 31-07-06 12:03

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Reme
ok! np! scuze!

nui nik...;)...mai lucreaza un pic la carbon...;)...ashteptam produsu` final!!!:)

ra2 31-07-06 14:44

2 Attachment(s)
masina politiei dupa o cursa ca-n filme dupa 2 infractorii f.periculosi:lol: :lol: :lol:

WestCoastCustoms 31-07-06 14:50

Quote:

Originally Posted by ra2
masina politiei dupa o cursa ca-n filme dupa 2 infractorii f.periculosi:lol: :lol: :lol:

ce ciudat..:suspiciou :suspiciou :suspiciou cred ca i-au schimbat infractorii jentiile:)))

Oxide 31-07-06 14:51

Quote:

Originally Posted by ra2

moooaammmaa c tare!!!!:shock::shock::shock:lucrari minunate ies d la voi in ultima vreme!!!;)...felicitari...da acuma lucrez shi yo la un evo cu kre sper sa rup gura targului...:)

ra2 31-07-06 14:58

Quote:

Originally Posted by WestCoastCustoms
ce ciudat..:suspiciou :suspiciou :suspiciou cred ca i-au schimbat infractorii jentiile:)))

nu leau schimbat ei...knd a adus bmw la mne la service lam schimbat eu ca alea stock erau strambe(ce imaginatie pe capu meu:lol: :lol: 8) )...mai astept si alte pareri

patriotu90 31-07-06 14:58

intr-adevar arata f bene (masina) ... felicitari ... da parca garaju din spate se duce la vale ... :-)

blowwind 31-07-06 19:09

janta spate e cam foaie ;) si nu prea se pupa cu unghiul zic yo :)

pufy 31-07-06 20:27

2 Attachment(s)
va dau si eu una sa comentati...am mai facut-o mai demult dar acum am refacut totul,lucrand la un alt nivel...cometati in voie

Gabi 31-07-06 20:29

Quote:

Originally Posted by pufy
va dau si eu una sa comentati...am mai facut-o mai demult dar acum am refacut totul,lucrand la un alt nivel...cometati in voie

:shock: Super frumos!!!

Dirty Pusherman 31-07-06 20:49

Quote:

Originally Posted by pufy

SUPERB!!! :shock: :shock: :shock:
Mustang-ul...printre masinile mele preferate...:-)

patriotu90 31-07-06 20:53

am vazut cateva greseli minore ... oricum masina e super marfa ... selectie stramba la roata fata ... partea de jos ... umbrele de sub masina care in unele parti nu isi au rostul ....

AdY9005 31-07-06 20:58

bv pufy e mishto tineo tot asa ca poate ajungi in vt ;)

pufy 31-07-06 23:18

1 Attachment(s)
am mai corectat unele din greseli....sper k e mai bine.comentati in continuare

patriotu90 31-07-06 23:33

umbra de sub prag nu e uniforma ... in unele locuri e inspre interior ... in altele spre exterior ... in spate umbra "iese" din caroserie ...

Ace Axel 31-07-06 23:48

eleronul de ce se prinde!? parerea mea e k ar trebui altul... sau makr alt suport... iar aerisirea aia laterala nu prea arata k si cum ar face parte din masina...dar in rest marfa :D

All times are GMT +2. The time now is 19:26.

- Copyright 2026 4Tuning