![]() |
|
Re: Club ESPERO
Si nu cumva LETu' e turbo de la mama lui? Poate zici de SFI, caz in care pretul de care zici mi se pare normal...
PS: de fapt...doar motor+cutie mi se pare foarte mult la 500 e...caz in care chiar e LET, dar nu ai mai avea nevoie sa ii faci nimic. Iar ca fapt divers, daca faci dintr-un motor neturbat unul cu turbo, trebuie sa decomprimi nu sa alezezi si sa comprimi, lucru care se rezolva printr-o garnitura mai groasa? Sau ma insel eu? (lucruri auzite doar si care mi s-au parut plauzibile) |
Quote:
:))) Nici tu nu stii ce vorbesti... pistoanele nu se forjeaza, ci le cumperi gata forjate... Iar LET- ul are turbo de la mama lui! Cred ca te-amintit ca e let:)))) |
@Hot_M@n: Din Mangalia poti cumpara de pe la gara, prin zona aia stiu ca exista magazin de piese Daewoo. Si tot pe la gara , este si service Daewoo. Deci sigur gasesti piese acolo.
|
salut ing3r maine imi aduce piesa :> cilindru hidraulic se numea ai dreptate ;) e 80 de ron mai imi trebuie garnitura de evacuare aia e 30 de lei
multam pt indicatii ;) poate ne gasim in weekend salve |
cine stie la ce foloseste exact un regulator de presiune pe circuitul de benzina ce avantaje sunt
practic face benzina sa fie injectata cu o presiune mai mare in accelerari sau cum ?:rolleyes2 |
o intrebare am si eu la ce foloseste EGR ca am vazut un furtun care pleaca de la admisie la injectoare langa furtunul de alimentare de benzina ???
|
hai noroace am si eu o intrebare care ati desfacut volanul , cumva pe acolo are vreo garnitura ceva ? ca vad ca a prins un joc si se simte ca ar fi ceva fier pe fier , si ar mai fi a 2 prob care nu stiu cum se numeste capacul ala de acopera firele de la volan vine 2 bucati din plastic unu inferior adica sub volan de acopera firele contact etc si unu superior , si nu s cum se numeste si nici unde gasesc si eu si daca mai auziti pe cineva care are set de amortizoare spate+ arcuri sau si fata si spate . mc
|
Quote:
Emission Gas Recycle inseamna EGR. |
Quote:
Ai probleme la LET-ul ala??? :)))) |
Quote:
2.Dar de ce vrei setul complet de suspensie? Ai patit ceva la ea? Vezi ca ti-am dat pm ... Quote:
Quote:
|
Are cineva idee cat m-ar costa vopsirea unui corp de oglinda pentru Espero ?
Trebuie sa o vopsesc si vreau sa imi fac o idee... |
Quote:
Ce corp de oglinda??? daca eplasticul ala de la oglinda exterioara te sfaruiesc sa il faci cu spray-ul!il fac tu si iesi foarte ieftin! |
3 Attachment(s)
azi am fost si yo ca ,,tot omu" la campionatu european de drifturi:)) la cluj:D si cand am venit inapoi nu mi-o iesit driftu in sensu giratoriu d la turda:D. doamne ajuta c-am scapat cu bine:D yo veneam din stanga deci mo intors calumea:D
|
Daca te-a mancat in cur baremi te-ai scarpinat bine. :) Ceva avarii serioase?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning