![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
pe nicolae iorga cum urci din mamaia pe dreapta e un golf 2 infipt intr-un stal sta asa de vreo 3saptamani , aveti idee ce e cu el?
|
Dragoste la prima vedere? :D
|
da dar s-au si casatorit? de ce nu ia nimeni masina? or fi in luna de miere
|
poate era cu nr de bulgarsky....ce sa faca cu el...
|
Astazi dimineata in mamaia accident 3 masini. Citroen Xsara opreste la trecere de pietoni....vine cu viteza un logan+blonda poc in spate il trimite intro dacie de pe banda a doua si era sa calce pietonu care traversa regulamentar.
|
a fost un accident nasol in seara asta pe soveja cu primaverii ..un 300c si`o duba.. are cineva idee ce s`a intamplat?
|
Pe drumu care merge la Tulcea, dupa Ovidiu si ce sat o mai fi ala acolo, un Astra G intr-un TIR. TIR-ul avea lipita cabina de remorca de la frana care a pus-o... Astra partea dreapta fata disparuse, nu se mai recunostea masina...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Intradevar, locul din dreapta era cam stalcit, daca a fost cineva acolo a patit-o rau...
|
In seara aceasta la intersectia de la dacia un megane cu un bmw s-au lovit frontal... culmea bmw-ul parea mai sifonat ca renault-ul... nu cred ca au fost victime ... cel putin soferii erau prezenti la locul accidentului...
|
Quote:
Da, era mai shifonat bmw-ul, pt faptul k era E36 (pisicutza) deci anii 92-93-94... renault-ul a tzinut pt faptu k era nou, adik 2006-2007 (parea foarte nou). Degeaba se lauda renault-ul k fac masini sigure acum, daca am lua renault-urile din anii pisicutzei aleia...nici cat ea n-ar fi tzinut ;) Victime n-au fost. Bmw a fost de vina, venea dinspre satu de vacantza pe lapusneanu si a facut stanga pe tomis inspre capitol fortzand verdele semaforului, iar ala cu renault-ul statea la semafor la dacia dinspre capitol spre tomis 3, si a plecat probabil cu 1 secunda mai devreme decat trebuia. Pacat de BMW... |
si vineri unul la zodiac ...
o tipa cu un matiz CRED ca a luat un pieton... avea parbrizul spart si spre interior. cand am ajuns eu pe acolo era decat masina ei in mijlocul strazii + 3 masini de militie |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Doar tzi s-a parut ca renault-ul era mai sifonat pentru ca, dupa cum ai spus si tu, bmw avea botul inca pe masina. ;) Dar avea roata stanga infipta in aripa putin. Iar renault-ul, desi numai avea bara, faruri, masca, avea rotile drepte ne indoite, ne-nimic. In privinta chestiilor sparte (radiatoare, etc.), era curs pe jos mult lichid, si nu stiu de unde provenea ... de la bmw sau megane ... sau de la amandoua. :) P.S. : Si apropo...se zice k renault sunt masini supersigure...dar la impact frontal cum a fost acolo, nu sarisera airbagurile megane-ului. Nu stiu dak se purta centura de catre ocupanti, insa din cate stiu eu, majoritatea (dak nu chiar toate) airbagurile au senzori care le fac sa sara in caz de impact, chiar dak ai sau nu centura. Dar poate totusi ma inshel eu... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning