![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
poza e facuta inainte sa`l..." tuneze " |
Tre sa`i vina acu in martie altu ... asa a zis la pro motor ca sia comandat altu
Si am vazut la No Comment ca urmeaza sa`si ia Phantom Cabrio |
pozele astea sunt vechi...nici nu e bentleyul lui....niic murcielago..
|
Quote:
acel bentley nu stiu ce sa zic dar cert e ca virinel are un bentley de culoare deschisa...cel avariat era de culoare deschisa... |
pozele daca nu ma incel sunt facute asta vara in fata la hotel rex si lambo ala cred ca e al lui fisu lu ala care are magazinul Unirii din Bucuresti
|
Bentley'u si Murcielago NU sunt ale lui Columbeanu.
Nu a avut niciodata Murcielago. |
41 Attachment(s)
si acum tineti-va bine > cel cu S65 AMG new are si carrera gt :)
am urmarit efectiv prin oras porschele alb :) am filmat 3 filme si din pacate al 3 si cel mai inportant pe magheru eu 120 el 200 atat apreciez eu :) a trecut pe rosu si nu am trecut > si nu se vede filmul urmaririi , dar am altele 2 cu sunetu :twisted: in rest casuall > sa nu plangeti pt S busit ...asa sunt femeile =)) 3 DB 9 decat 2 pozate > toate inmatriculate :rolleyes2 |
m bucur k ai prins si carrera gt ul...mai are un motor demential..cel mai frumos din romania..si mai multe masini f tari...
|
am vazut si eu DB9-le in fata blocului azi dimineata, e o prezenta absolut spectaculoasa. m-a surprins pentru ca totusi stiam ca i-a fost furat, sau ala era altul?
|
este dragut porschele...jantele nu sunt pt el..si sincer..porschele l maff..s aude de 100 d ori mai grav....:D
|
golful 4 ala albastru poate o fi fost senzatie acum 4-5ani, dar acum nu mai e nimic iesit din comun. faptul ca nu mai are nimeni kitul, si culoarea lui poate il fac unic ca realizare dar nu ca prestanta. oricum e frumos realizat si sa il stapanesti fara incidente 8)
|
porschele alb apartine lui claudiu patrascu..proprietarul MBM Tuning :P
|
frate
luati filmele ca merita :) sincer |
Quote:
hmmm ... poate gresesc eu ... dar cred ca nu esti bine informat ... eu stiu ca altcineva e la mbm ... :rolleyes2 |
Quote:
daca mint ei..mint si yo :| |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning