![]() |
|
Re: Live for Speed
Quote:
si pune te rog aici sunetele cu blow-off pe care le ai... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sunete ptr toate masinile unele si cu BLOW-OFF;) , incercati ptr XRT m3turbo.eng este prea reusit sunetul:shock:
|
cum fac sa intru pe servere ca me-am facut si cont pe lfs.net si nu merge nimic :(
|
Cum reglez si eu un G25?Ma poate ajuta careva?Nu vireaza cum trebe adica eu intorc putin el o ia jumate,imi sare din mana (ff cred ca intervine cam tare).Am cautat pe net am pus totul la 900 grade si nimica :(( .va rog ajutati-ma care va pricepeti.
LA MULTI ANI |
1 Attachment(s)
Quote:
La Multi Ani!!!! |
la g25 trebuie setat pe 720 daca vreti sa fie real cu steering compensation 1.00 si din profiler tot la 720
|
Quote:
|
ma poate ajuta si pe mn sa imi inst live for speed s2 plz add s_cosac
|
salutare salutare....akma de 2 ore miam luat si eu LFS....ii S2 ALFA...cine ma poate ajuta cu cva patchuri,updaturi?cu siguranta sunt pe aici pe undeva dar sunt 174 de pagini si nu am rabdare sa caut prin toate.Daca ma poate ajuta cineva ii multumesc enorm
|
|
1 Attachment(s)
De nu m-am chinuit 2 ore sa pun bov in lfs si nu am reusit!Spuneti-mi si mie cum fac sa le pun ?Pun si arhiva cu ele!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tocmai in data nu am nici un folder ENGINE jur...:cry: Asta ma exasperat pe mine!Oare nu o merge pe orice versiune de lfs?Eu am S2!Un edit mai tarziu da merge am postat o poza sa vezi tot ce contine DATA/!8)
|
Se poate sa fie hidden folderul ala !
Asa am patit eu cu salvarea de la nfsu2 ! Dai click sus pe Tools -> Folder options -> View -> Show Hidden Files And Folders ! Sper sa fie de folos :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning