Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Dosika 29-01-09 21:06

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dosika (Post 2021508)
o sa incerc eu...sa vezi daca o sa-ti placa...:rolleyes2

e gata...

L33L00 31-01-09 11:00

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 2019008)
Sal!.... Vreau si eu sa imi vopsiti masina negru mat (toata).... sau Rosu imperial cu capota neagra... Multumesc!...

daca ma astepti putin iti fac eu ceva fain , sa-mi zici ce sa ii fac la sp fata

no limits design 31-01-09 11:28

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2017401)
Īn limita timpului disponibil - adică seara, cānd ajung acasă - o să mai lucrez şi eu cāte o maşină, sau două, ca pe vremuri.

Voi, īncepătorii, de ce nu vă străduiţi mai mult atunci cānd lucraţi o maşină (indiferent că e făcută pentru topicul ăsta, sau pentru altul)? De ce trebuie să daţi replici de genul ?

Am pus mesajul scris de tine ca exemplu pentru că e primul care mi-a picat īn mānă, şi tot nu īnţeleg de ce trebuie să te grăbeşti. Omu' nu pleca nicăieri şi nu cred că era urgenţă majoră să-şi vadă maşina modificată. Nu cred că a 2-a zi o băga īn garaj s-o modifice şi-n viaţa de zi cu zi.

De-a lungul timpului, datorită topicului ăsta şi lucrărilor făcute pe el, nu ştiu dacă s-au făcut 3 maşini reale. Ştiu că un băiat a făcut un VW T3 (T E N N Y - E, parcă), şi ono, datorită acestui topic. Uită-te la lucrările postate pe topicul lui ono şi, crede-mă, nici Santos, nici NLD, nici eu, nu le-am făcut pentru o plimbare cu Porschele şi nici pentru un tricou, ci pentru provocarea reprezentată de acest "proiect".

Cineva-mi spunea aseară "Dacă nu tragi mai mult de tine, nu vei urca mai sus!" şi al dracu' să fiu dacă n-a avut dreptate.

Promit că īncepānd de azi o să activez din nou pe topicul ăsta.

gabi are dreptate....voi vreti sa ajungeti buni dar faceti lucrari de 10 minute
chestia grava e ca sunteti constienti ca nu sunt bune de nimic lucrarile dar nu vreti sa progresati si sa acordati mai mult timp unei masini

din experienta personala va spun ca o sa aveti o satisfactie mult mai mare cand sunteti apreciati de cei mai buni ca voi

L33L00 31-01-09 13:06

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2025382)
gabi are dreptate....voi vreti sa ajungeti buni dar faceti lucrari de 10 minute
chestia grava e ca sunteti constienti ca nu sunt bune de nimic lucrarile dar nu vreti sa progresati si sa acordati mai mult timp unei masini

din experienta personala va spun ca o sa aveti o satisfactie mult mai mare cand sunteti apreciati de cei mai buni ca voi

true si pe langa asta vreau sa-l intreb pe tipu cu opelu , o fac negru mat , dar zi-mi sp fata ramane asa ? pragu ? aripile ? eu le mai modific pt mn , o sa iasa super vei vedea

CocoT 28 31-01-09 13:51

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 2025615)
true si pe langa asta vreau sa-l intreb pe tipu cu opelu , o fac negru mat , dar zi-mi sp fata ramane asa ? pragu ? aripile ? eu le mai modific pt mn , o sa iasa super vei vedea

Ms!... Astept!...

catalin19812003 31-01-09 16:07

3 Attachment(s)
salut.

puteti sa incercati ceva si cu masina mea? sper sa fie ok pozele

incercati tot ce vreti voi , insa nu vreau ceva foarte agresiv ci ceva cu gust

merci
Attachment 774779

Attachment 774780

Attachment 774781

AG-20-MCA 31-01-09 16:55

1 Attachment(s)
mai mult de atat nu cred ca are nevoie masina8);)

L33L00 31-01-09 17:38

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 2025724)
Ms!... Astept!...

vrei ceva anume la sp fata , prag , capota etc ? eu o fac ca si cum ar fi o lucrare de-a mea , o sa ii fac aripi evazate , eventual venuri in capota , prag frumushel si sp fata tot asa tre sa vad ce gasesc , daca vrei ceva anume spune-mi ca in max 2 zile o termin , e posibil ca si maine sa o termin

CocoT 28 31-01-09 20:57

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 2026216)
vrei ceva anume la sp fata , prag , capota etc ? eu o fac ca si cum ar fi o lucrare de-a mea , o sa ii fac aripi evazate , eventual venuri in capota , prag frumushel si sp fata tot asa tre sa vad ce gasesc , daca vrei ceva anume spune-mi ca in max 2 zile o termin , e posibil ca si maine sa o termin

Uite id-ul meu de mess... Criss89COX ... ms!...

catalin19812003 31-01-09 21:21

se mai baga cineva si a LANCERUL meu?
merci

Cozmescu-Alin 31-01-09 23:40

1 Attachment(s)
Ceva Zic eu realizabil:D

Sucuze pentru cutremuru care a avut loc in fata masini.

manu_96xls 01-02-09 00:08

1 Attachment(s)
Sper să-ți placă!;)

Ca][n 01-02-09 02:11

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by catalin19812003 (Post 2026739)
se mai baga cineva si a LANCERUL meu?
merci

o idee pentru spate :arrow:

Canim Danut 01-02-09 02:29

1 Attachment(s)
imi face si mie cineva jante albe.lasata mai jos si ceva folie.va rog mult de tot.Multumesc anticipat

L33L00 01-02-09 11:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 2027261)
imi face si mie cineva jante albe.lasata mai jos si ceva folie.va rog mult de tot.Multumesc anticipat

am facut eu ceva , sper sa-ti placa

All times are GMT +2. The time now is 03:26.

- Copyright 2026 4Tuning