![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
ce zici alex ne bagam la unu? bagam tico la remat?:lol: |
Quote:
|
Deacord cu SKR!Totusi nu e prea corect sa comparam doua masini care s-au fabricat la asa mare diferenta de timp.
|
Quote:
|
Quote:
|
wazzzaaappppppppppp:twisted:
|
Decat sa dau banii pe "noul matiz" mai bine imi cumpar 6 Tico. Arata ca un aparat de sudura cu stopuri si volan, dar ca si motorizare va bate Tico stock fara drept de apel. Bine ca m-am gandit din timp sa-mi schimb motorul, poate se inspira CHEVROLET si fac si un pocket'rocket :D
|
salut baieti. am si eu o intrebare, de unde pot face rost de niste aerisitoare de la etrierii de frana si de la pistonasul de pe spate? ca la magazin mi-a trantit bomba cu 30lei/buc. sau daca are cineva si nu mai are nevoie de ei.. ii cumpar. ms
|
Salut!Ce ziceti de o intalnire tico intre judetele Bucuresti-Ploiesti ?8) Undeva pe la Snagov eventual...:?:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut, ofer o idee pentru lampa de ceata, care nici la mine nu mergea. La mine era soclul becului rupt de rugina si alte mizerii. Dupa cautari de soclu, si bineinteles dupa ce nu am gasit, am apelat la o tiganeala: soclu de semnalizare fata dacia (cel din semnalul din bara) la care am facut mici modificari si care intra si sta fortat! dar merge...
Acum incerc sa ma dumiresc cu becurile care lumineaza bordul...ce mama lor de tip de becuri trebuie sa caut? |
2 Attachment(s)
bordul, la vitezometru, are becuri ca cele de la pozitii, yo mi-am pus leduri SMD(am de vanzare la 20lei/set), ca cel din poza, sunt necesare 2. iar pt celelalte luminite din bord ( semnale, faza lunga, centura etc) sunt niste becuri mici care se infig in soclu, exact ca cele de la pozitii doar k sunt mult mai mici :D
|
Quote:
@Tank: trebuie sa scoti limbile ca sa schimbi ledurile? Daca da, nu prea e combinatie ca se deregleaza si trebuie calibrate dupaia... Cat iei sa faci un bord ca ala din poza? Doar ledurile, fara schimbare de limbi (ca stiu ca tu ai de Renault Megane). |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning