Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Jok3r K10 15-06-09 09:35

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2407395)
Locul I - Campionatul National de Drift - Filip E30 (KRT)
Locul I - Car Audio - Audio Class 147,3 db
Locul II - Car Audio - By Alin (KRT) - 147,0 db
Best Paint - VW Caddy by Alin (KRT)
CEL MAI MIC PARTICIPANT - Masinutza Audio Class! (ar trebuie sa apara niste poze)

Aceste sunt rezultatele Neamtului la 4Tuning Days Iasi!

Felicitari tuturor pentru eforturile depuse!

Felicitari tuturor ......incet incet se vad rezultatele muncii depuse de-a lungul anilor.....si incet incet incepem sa ne "ridicam" in fata judetelor din jur

buddy_lexx 15-06-09 10:58

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2407395)
Locul I - Campionatul National de Drift - Filip E30 (KRT)
Locul I - Car Audio - Audio Class 147,3 db
Locul II - Car Audio - By Alin (KRT) - 147,0 db
Best Paint - VW Caddy by Alin (KRT)
CEL MAI MIC PARTICIPANT - Masinutza Audio Class! (ar trebuie sa apara niste poze)

Aceste sunt rezultatele Neamtului la 4Tuning Days Iasi!

Felicitari tuturor pentru eforturile depuse!

slabut tare... :((

GLUMEAM !!:D::D:D

uff ce pacat ca nu am putut ajunge :(
FELICITARI BAIETI!!!!
incetu cu incetu ne ridicam si noi si deja le luam fata la multe orase!:D cred k isi baga aia unghiile in gat la cate premii dau in piatra neamt =))))

Cand e urmatorul event?:D:D

Ali_ump 15-06-09 15:38

Am uitat complet de premiul pentru accelerare :) Grupa F adjudecata tot de Neamt : Locul I din tot atatia concurenti in gurpa : NISSAN 350 Z de la Tg Neamt !
Din pacate nu a mai avut altii in grupa cu care sa concureze:)

vedeti aici : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1245071950

askhy 15-06-09 17:29

Felicitari din partea mea tuturor participantilor din Neamt la eveniment si multumim pentru cupele aduse acasa......Felicitari baieti, tinetio tot asa

DarkDevil666 15-06-09 18:20

A fost super tare....k am fost prezent, numai k tre sa mai muncim la tuning exterior si sa luam si premiu k ne-au luato altii inainte...oricum FELICITARI TUTUROR....

si inca ceva!!!....am jante pe 16' BROCK si vreau sa iau pe 17'....la dau la schimb pe ale mele plus diferenta in functie de cum arat jantele......STIE CINEVA???

buddy_lexx 15-06-09 19:23

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2409709)
A fost super tare....k am fost prezent, numai k tre sa mai muncim la tuning exterior si sa luam si premiu k ne-au luato altii inainte...oricum FELICITARI TUTUROR....

asa`i mai e mult de lucrat la exterioare la masini... ce`i drept ca aceste lucrari ca si restu lucrarilor legate de tuning costa..si costa mult! dar incetu cu incetu ..prinde forma si pe la noi in oras:D:D:D

aleks 15-06-09 19:52

Felicitari pentru masinile aduse de voi īn Iaşi pentru că maşini modificate n-au fost multe, iar nivelul transformărilor suferite de ele a fost scăzut per ansamblu, din păcate. Cu toate astea, ce aţi adus voi a fost cel mai frumos, şi s-a văzut asta īn numărul de cupe ridicate.
Doar o observaţie, cam greu ar fi fost de luat cupa la tuning exterior, e greu să investeşti bani pe care i-a băgat Ono īn maşini, acolo nu trebuie să fie supărare pentru cupa lipsă, chiar nu se putea :)

ReLLaXX 15-06-09 20:49

buddy_lexx... Cei care au dat cupele la Iasi nu gandesc asa, deci nu-si baga nimeni nici o unghie nicaieri. Mai e nevoie si de o schimbare majora de mentalitate, dincolo de cresterea nivelului la capitolul "Exterior". ;)

Orice fel de nivel in Piatra Neamt o sa creasca cu ajutor extern si cu interes local. Exact asa se intampla, si asta e felul in care lucrurile trebuie sa evolueze normal.

aleks... A fost Onofrei (Brasov), nu Ono (Bucuresti). Sa nu faca lumea confuzii. ;)

Ali_ump 15-06-09 20:53

Multumim pentru aprecieri! Speram sa nu dezamagim nici in viitor si sa ne ridicam la nivelul asteptarilor de fiecare data!

aleks 15-06-09 20:56

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 2410096)
aleks... A fost Onofrei (Brasov), nu Ono (Bucuresti). Sa nu faca lumea confuzii. ;)

Bună precizarea ta, nu m-am gāndit ca o să creez confuzii, multumesc de subliniere :)

morpheusmaster 15-06-09 21:33

Felicitari tuturor castigatorilor si expozantilor!!! Felicitari organizatorilor! Felicitari!

Si multumesc enooorm celor care au fost prezenti la Mariko Inn in Roman la ora 9...adica cei din Piatra si Bacau cu care a vorbit Alin. Nu acuz pe nimeni dar va spun sincer caci eu am facut ceva eforturi ca sa fiu sambata cu masina gata ca sa merg de sambata la iasi si sa raman peste noapte...sa merg adica in ambele zile...am zis NU...stai ca daca e de mers in coloana...masini multe...frumooos ca anii trecuti alea alea...hai sa nu ma duc de sambata...lasa ca merg doar duminica dar mergem toti brigada frumoasa + sa vorbit si 2 saptamani pe forum despre trecerea si oprirea in Roman alea alea...nu se face asa ;)...puteati anunta ca sa nu stau 45 min de fraier in parcare sa ma uit cum trec masinile pe strada...intr'un final a venit Valex :) care nu stia de treaba asta...a trecut pur intamplator...am mers cu el si am mai dat pe drum de Caddy din Piatra si o masina AudioClass...nu mai zic nimic...era frumos macar daca se anunta...daca se vorbea ceva...oricum nu mai conteaza...va salut cu respect pe toti

Ali_ump 15-06-09 21:51

Ideea era ca eu am anuntat intalnire in OMV dimineatza! problema a fost ca io am plecat de sambata, FLP si resut au fost tot de sambata, si cine a venit duminca, adica NSl, Katana , Redline nu cred ca au bagat in seama ce am spus pe forum! SA se tina de "programul" ( nu ca le fac eu program sau ceva) care era acolo!
Mie sincer imi pare rau . Anul trecut am fost o gasca destul de mare , eram si eu si lumea s-a tinut, dar asa....fiecare a plecat cand l-a taiat capu sau cand a vrut sau a putut. Dupa caz.

scturoag 16-06-09 00:27

3 Attachment(s)
Oricum .. era mai frumos daca mergeam toti in coloana... duminica am mers doar 6 masini , un grande punto , fiat seicento(morf) , opel astra(valex) , vw bora, golful de la audioclass si cadillac deville .... era frumos sa mergem mai multi ... asta e ... pe viitor sa ne organizam mai bine(sper) :D

app ...de azi, un nou "membru oficial" 4Tuning...
:arrow:

VaLeX 16-06-09 08:09

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2410283)
Ideea era ca eu am anuntat intalnire in OMV dimineatza! problema a fost ca io am plecat de sambata, FLP si resut au fost tot de sambata, si cine a venit duminca, adica NSl, Katana , Redline nu cred ca au bagat in seama ce am spus pe forum! SA se tina de "programul" ( nu ca le fac eu program sau ceva) care era acolo!
Mie sincer imi pare rau . Anul trecut am fost o gasca destul de mare , eram si eu si lumea s-a tinut, dar asa....fiecare a plecat cand l-a taiat capu sau cand a vrut sau a putut. Dupa caz.

nu am stiut ca voi sunteti de sambata acolo , oricum NSL'ul stiam ca pleaca pe la 10 , asa intelesesem , RedLine'ul (a vb cineva de acolo cu Buddy , sa afle ora de plecare, insa nush , a ramas suspendata treaba) , iar eu am plecat pe la 8 jumatate , m'am uitat la OMV (insa nu era nimeni) , si m'am intalnit (din intamplare, ca era si sa'l calc :lol:) cu Morph la Roman + o bora + un fiat, pe drum "ne-au racolat" Audio Class'ul (Caddy si Golful) si asa am ajuns la Iasi. Asta e , lumea a fost si de sambata si cred ca de asta nu ne-am organizat chiar asa de bine, insa o sa mai fie evenimente in care speram sa plece tot judetul impreuna (si nu numai).

Ali_ump 16-06-09 08:31

Eu initial voiam sa plec duminica , insa am plecat de sambata impreuna cu Claudiu , redctorul de la revista 4Tuning! Imi pare rau de dezorganizare , la urmatoru sper sa ne organizam mai bn!

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning