![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
acum hotoram ce si cum:) |
hmmmmm....699 si batem palma:)
am gasit pe net ce cautam...totul la ~3500 euro.. merita?:-\(etrieri+discuri+brate+telescoape+arcuri)..eu zic ca merita |
1 Attachment(s)
da ce s-au mai inmultit golfurile 3 pe aici :lol:
am gasit azi la atelierul unde lucrez, un spray de aceeasi culoare cu masina,asa ca am dat-o cu polish si am inceput sa vopsesc,apoi am dat-o cu lac iar acum arata si el a masina normala :lol: |
3 Attachment(s)
@Tomas_SlrR: Hai că-i frumos.Nu dai kit-ul de GTi ? :D
@Tis-ul: Văd că e o modă să ai jante mai scumpe decât maşina. :lol: @tabokubmw: Să ai parte de el. @ionut.alex63: Uitasem că nu e al tău Supra-ul. Interesantă prelungirea aia.De unde ai luat-o şi la ce preţ ? @Cristi.megane: Ai grijă.La un prieten i-a sărit vopseaua.A dat tot cu spray şi după cu lac şi a făcut reacţie.Sper că ai mătuit-o bine înainte. A durat ceva mai mult urcarea pozelor. Am pus tampoane între arcuri dar tot freca.Aşa că am sudat telescoapele. :rolleyes2 Static şi low. :D Apropo,cumpăr prelungire pt. bara faţă.Aştet oferte şi poze. :D EDIT: Am uitat să precizez.Pe spate rulez cu flanşe de 245mm iar pe faţă de 175mm.Home-made. :lol: |
1 Attachment(s)
darius - arata bestial , ii schimbi jantele?
cretu - sa n-o vinzi maine, asteapta si tu macar o saptamana! r.equinox - asteptam poze cu masina mai joasa :> tomas - frumusete de golf ,sa-l stapanesti sanatos ionut - sa vedem piesele vopsite cristi - eu zic sa vopsesti jantele alte culoare, daca ar fi dupa mine le-as vopsi negre :-? golful meu a devenit un pic mai dur: bad-boy + faruri smoked :"> |
Quote:
Quote:
Quote:
ce aveti uitativa in bazarul 4tuning gasiti akolo tot ce vreti colegu mai baga rotile dupa spate ca altfel la gropi hopa si cauciucul in contra aripa Quote:
|
Quote:
EDIT:Planuri pe viitor:-lasata pe fata nu mai stiu exact cum se numeste stilul... |
Quote:
2.8 vr6 = 174cp 2.0i Gti = 116 sau 150cp din cate stiu eu. |
2 Attachment(s)
Astazi am mers la garaj si am demontat la masina sa demontat bara fata-spate, faruri, stopuri si cum eram la garaj nu stiu ce cauta dms28 si a dat peste un sistem de prindere pentru dacie era nou nout in cutie, el a zis ca nu mai are ce face cu el si la pus pe dacie. Tin sa ii multumesc inca odata lui dms28 pentru tot ajutorul
|
2 Attachment(s)
@Jink: Ce frumos arată.Să ai parte de el.
Urmează şi alte jante,da' momentan am alte planuri.Poimâine o să aflaţi despre ce e vorba. @Tomas_SlrR: Stai liniştit.Era doar o întrebare.Nu trebuie să sari aşa.(sau poate aşa mi s-a părut mie) Am întrebat de prelungire în caz că are cineva,căci văd că s-a umplut secţiunea de Golf III-uri.Dacă nu are nimeni o să caut pe bazar. Am dat jos şi am vopsit grila. :D Pun 2 poze mai jos. Mâine îmi iau numerele roşii să pot circula. :-) |
Quote:
Am dat comanda pentru: Discuri Brembo Etrieri Brembo Arcuri H&R Ultra Low au zis ca ajung in maximum 24 ore:) Abia astept sa le montez. |
2 Attachment(s)
Incet,incet am mai demontat cate ceva de la ea....
|
Quote:
ba frate numai are voie omu sa greseasca ceva ca si sariti cu gura bag ceva in ele bine ca sunteti voi destepti si le stiti pe toate Puteai sa zici frumos"bai thomase vezi ca ai gresit motorizare" sau ai incurcat motoarele nu sa te dai mare ca stii tu :x |
1 Attachment(s)
@quick_silver2-dap...asa e cum zici tu...+1
@Tomas-Chiar nu stiu de ce te-ai suparat...toti invatam din greseli...fiecare greseste si dupa invata pentru ca a 2-a oara sa stie, asa ca chill bro':peace: Masina se afla la Equinox. Am inceput treaba cu el, ne bagam pe STAGE 1. Poze dupa ce terminam treaba.:joy: |
5 Attachment(s)
Am achizitionat un urs de la tatal meu, care este in stare excelenta fiind si membru Jackal.Eu m-anm apucat de modificat BMW.
Poze si cu jantele la golf |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning