![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu toti posesorii sau viitorii posesori sunt asa de "instariti" ca tine si au nevoie de masina sau poate le place un motor cu un cuplu net superior celui pe benzina. Fiecare e liber sa-si aleaga ce doreste,eu personal sunt in favoarea dieselului, consum mic,cuplu mare si daca mai adaugi un sistem 4x4 ,treaba-i perfecta. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pentru mine o masina nu se rezuma doar la cuplu si marca masinii,cand imi aleg o masina mi-o aleg dupa mai multe criterii. :) |
Quote:
|
In ultima vreme chiar si dieselurile ating perfomante bune, demne de "reiseri", sa ;uam numai exemplul passatului TDi de 140CP care la +1500kg face suta in 9.8s. Cate masini pe benzina, de familie, la fel de grele la passatu' ating aceasta performanta la motoare de 1.6,1.8 etc?
|
toate care au turbo :)))
|
Quote:
Care-s alea? |
MAi dureaza putin si toate motoarele pe benzina vor fi turbo, deja a inceput procesul:D Producatorii vor scoate masini cu motoare mici din cauza taxelor dar cu turbo pentru a fii la fel de puternice .
|
Quote:
2.0 TDI - 0-100 @ 9.8 sec / top speed - 209 km/h / 400m @ 17.3 / 1000m @ 31.5 2.0 FSI - 0-100 @ 9.4 sec / top speed - 213 km/h / 400m @ 16.7 / 1000m @ 30.6 Aproape 1 secunde pe 1000m, la viteza aia se traduce prin cateva autobuze distanta :lol:. Daca e sa luam 1.4 TSI (150 CP), este la fel de rapid 0-100 si mai rapid 400/1000m...din 1.4. |
Quote:
Am o benzinara in acest moment in famile,am cu ce sa devin "raisar",glumesc :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning