![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
pai orice pt tehnica si siguranta, aspectul LAST..asta tot incerc eu sa zic la unii caprari....:oops: :-P
|
Quote:
|
niet, d c?
vezi u k promovez eu asa ceva :lol: dar stii cum, fiecare are alta placere, fiecare apreciaza altceva la o masina, nu e faza k vreau sa implementez ideile mele cuiva, dar eu asa vad Tuning-ul, fiecare il vede in felul lui, pt altii sa stii k pleoapele, spoilerele si muzica sunt totul :wink: si nu e de condamnat..decat cand se lauda prea mult k are o masina prea tare(decat este :lol: )..si atunci merita sa vina cineva sa-i rupa fashul..:lol: :oops:..............pe o pista :-P |
Florin....fuck pleoape& music......atat am putut sa-ti spun.....:lol: :lol: :lol:
...... ..... Nu te supara pe mine dar nu am ce sa discut aici.....sincer nu am ce.....:sad: |
sincer cred k ai inteles totul pe invers...:oops:
citeste mai atent ce scriu, n-am eu chef de plastice, masini moderne, gunoaie din astea TDI, EFI, spoilere & shit .... :wink: asta am vrut sa-ti spun :lol: |
Pai asta-ti ziceam si eu caprarule!!!!!8) ......tu nu vezi ca-ti stau unii la dreapta ta :lol: :lol: :lol: care-ti zic ca mantaua are tractiune fata.....:lol:
Pana nu invata "ion" ce inseamna vintage OPEL sau FORD nu avem ce discuta.....invata-ti colegii de forum cum sta treaba cu vintage X,Y,Z si vorbim..."fir intins";) |
eh...a gresit si codrin, e baiat bun...dar Fordist cam inrait :lol: nu-l omoram cu pietre acum, sauuu.... trebuie? :twisted: :twisted:
CUMPAR URGENT CAPRI 1/2/3 SARITI CU OFERTE BUNE..nu gunoaie ponosite de 1.000Euroi ;) |
Va salut frati caprari!:D
Am pus borbeturile pe capri (9x16) si incap de minune, raman centimetri buni intre tot ce o "inconjoara". Din pacate sunt toate strambe :(... Silencer a fost primul care le-a indreptat (el are doua, eu doua). Totusi, un minus exista... prezoanele scurte, prin urmare trebuie schimbate. |
Quote:
|
io cand mi-am cumparat capra mi-a spus proprietarul ca are o roata stramba si a fost un mizilic de reparat comparativ cu astea 4 pentru care stramb este un understatement. au fost dea dreptul ovale. baiatul care le-a reparat a zis ca le face dar pe barba noastra daca se crapa vre-una... asta e.. mergem mai departe. trebuie spus doar ca comparativ cu astea cele vechi (205x45x16) arata jenant, minuscule.
florin trebuie lamurit din nou: o sa ne ocupam de mecanica cand masinile o sa arate decent. nu 350 de cai si gauri in podea sa mergem ca Fred. nu e nici o graba, lasa plasticele sa existe, asa macar ne diferentiem noi de ei. |
[QUOTE][ baiatul care le-a reparat a zis ca le face dar pe barba noastra daca se crapa vre-una... asta e.. /QUOTE]
Cata costat roluitul? ca-l platesc eu. |
[QUOTE=zbvz;1050660]
Quote:
|
Parca -mi suna ceva cunoscut.....filmul asta este forever tanar .....:lol: iti platesc indreptatul .
|
Dupa ce m-am intors de la mare si le-am spalat:) m-am speriat cand le-am vazut pe toate strambe (strambe cu precadere la interior) si m-am linistit cand am vazut ca inca se pot indrepta. Ce a fost mai rau s-a rezolvat, asa ca ii dam inainte... as fi fost dezamagit sa aflu ca nu se mai poate face nimic sau sa cedeze vreo janta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning