![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
cam asa ar trebui sa facem si noi prin Romanica....
Sau cand vezi coloana oficiala.... |
Cine imi recomanda si mie o curatatorie buna? Vreau sa imi curat tot interiorul.
|
Jbwkzz pentru tine uite https://www.4tuning.ro/masini-tunate-...e46-11114.html
|
Edit ^^: ma gandeam ca ai pus pozele =)) , am vazut e46-le :D e bestial dar nu imi plac aripile parca sunt prea umflate si ar da bine alte jante dar gusturile NU SE DISCUTA ^^
edit iarasi ^^ : arata mai bine ridicata :D si acum mi-am dat si eu seama de ce a umflat asa tare aripile , sa ii intre jantele + ca e are perne de aer ... :D , e super frumoasa masina :D |
Quote:
|
ia sa o vedem :D
|
vazut azi una bucata lupalb in spate la ambient gonind cu viteza melcului turbat :D
|
Ce privire agera ai, culmea e ca atunci incercam sa schimb asa linistit si fluent. Viteza nu aveam, maxim 60, ca imi place sa conduc legal:)
Erai la munca sau ceva? Ca eu nu te am vazut... |
eram cu mercedesul ala portocaliu cu girofar si numere galbene :d
|
Iauzi in mercedes :>
|
NU vrea nimeni sa imi dea si mie un pont legat de spalatorie?
Stiam ca ma pot baza pe voi baieti :rolleyes2 Promit ca nu va iert ! Dau peste voi fara mila ! Am si scuză !!! |
eu am fost pe hipodromului undeva p dreapta e si a fost foarte ok :D plus ca poti juca o tabla bei o cafea pana iti spala baieti masina
:D |
Ahh.. ma intereseaza cosmetizare. Sa scot petele de pe scaunele fata :)
Am scris mai sus ca as vrea sa imi curat interiorul. |
Aia nuj ca nu am facut interioru o sal fac tura viitoare :P , petele cu biocarpet am inteles de la Iulian cel cu pisicuta HMM :X
|
care ma ajuta si pe mine cu un seit sau magazin unde poti gasi machete de masini de astea mai vechi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning