Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

dragosssh 14-12-09 13:51

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

sper sa ajung si eu ...la nivelu ala de gandire..unde esti tu:))

73dy 14-12-09 13:52

cu greu am ajuns...dar e bine...in 2 saptamani slabisem 7 kg pentru ea...nu a dat 2 bani pe mine...pentru ce sa mai sufar?pt nimic?mai bn lasa...

dragosssh 14-12-09 13:57

da....si eu prima oare cand m-a inselat..am slabit f mult..aratam ca aia din auschwitz(nu stiu daca am sris bine)....si culmea iti dai seama...dupa 3 sapt.. incepe sa sune..k nu poate fara mine..k a gresit..si plm....si eu am iertat-o ca un fraer..off...si cum am scris mai sus...poate a-si fii din nou capabil so iert daca s-ar intoarce

73dy 14-12-09 14:05

daca o ierti...se va obisnui...si va pleca iar ca va sti ca are la cine sa se intoarca...daca n-o ierti...isi va da cu palmele in cap...nu stiu ce sa spun...depinde ce vrei si tu

dragosssh 14-12-09 14:08

da..am uitat sa zic...k acum o sapt,... mi-a trimis msj ca cica ce mai fac si daca is bine sanatos...si daca mai merg la faculta...dar bineinteles nu am trimis inapoi...ce tupeu dupa o luna si ceva se gandeste ca ceva mai fac eu:))))

73dy 14-12-09 14:11

bine ai facut

dragosssh 14-12-09 14:24

oare trebuia sa insist mai mult? pentru ca a 2 ziua sau a 3 dupa c mi-a zis ca nu mai tine la mine si ca sta cu mine din obisnuita nu am mai sunat-o si nimic...eu cred k am facut bine pentru ca nu m-am milogit ...

73dy 14-12-09 14:26

sa nu faci prostia sa te injosesti in fata ei...nu faci decat sa-i dai satisfactie...eu m-am milogit 2 saptamani si...acu sunt singur

Magos 14-12-09 14:34

Dragilor, treceti peste, ocupati-va timpul cu orice altceva decat sa va ganditi la ea/el.

Cu timpul, durerea pe care o simtiti se va cicatriza.

Nu are rost sa alimentati continuu o suferinta.

dragosssh 14-12-09 14:39

da...stiu c zici...dar totusi..este greu..pentru ca atunci cand tii la o persoana....nu are rost sa mai continui...
Oricum toata lumea acelasi sfat mil da....de vorbit ii usor...dar vrand nevrand gandu tot acolo imi zboara...inca nu stiu cat o sa mai dureze sentimentu asta..dar sper sa treaca repede

In loc sa ma gandesc ca mi-a tras tzeapa a 2 oara... si ca nu merita...io fac invers...aiurea de tot

73dy 14-12-09 14:42

e greu frate...e greu...si pentru mine si acum e greu...dar ce sa fac?sa fiu carpa ei toata viata?am si eu o demnitate nu?gandeste-te...esti tanar...viata merge mai departe...femeile vor mai venii si cine stie...cand nici nu te vei astepta...te vei indragosti de o alta...cand se va intampla asta...ai grija...sa pui frana...sa ai o rezerva.......sa nu te arunci cu capul inainte ........si va fi bine

dragosssh 14-12-09 15:12

da...asa este...

vacaroz 14-12-09 15:22

Quote:

Originally Posted by dragosssh (Post 2890633)
da....incerc...dar tot aiurea mi se pare..toata chestia asta...nu stiu...cica merge in biserica si jura ca nu ma mai inseala..si na...

in primul rand i`ti spun din propria experienta,18-20-22 de ani e o perioada cu multe ispite si cand nu poti rezista tentatiilor.stii ca se spune ca baiatul inseala cu.... si fata cu inima, si asta sa si intamplat. ea tea uitat, asta trebuie sa stii foarte bn, ea e fericita cu altul si pe tn tea dat laoparte.
uite eu la 18 ani eram in culmea fericirii, indragostit pana peste urechi, statea cu respectiva 14 ore pe zi, dormea la mn si viceversa, la mare la tara la munte la muzee la piata la wc`u impreuna. ne`am jurat amandoi ca... cat vom fi impreuna nu o sa ne inselam, tot in biserica.... si crede`ma ea mai ales chiar avea frica de dumnezeu, fata credincioasa, cu rugaciuni seara, la masa etc. peurma ispita a picat pe capul meu prima data...era genul ala de fata care spui tuturor, pe asta nu puteam sa o iert si sincer.... nici nu mai stiam cum o cheama pe pretena cat de indarjit eram.... normal ca am calcat stramb, desi jurasem credinta si eram cu ea 24 di 24 aproape. nu a aflat, totul a mers mai departe... peurma dupa 2 ani de relatie fara certuri serioasa si nimic... chiar i`mi aduc aminte ca dupa ce am implinit 2 ani ne`am dat mesaje, felicitat bucurosi la maxim.... la fix 2 ani si 2zile nu a mai rasp la tel, am sunato in disperareca sincer ma speriasem, nu ma asteptam la asa ceva si`mi spune cu cea mai mare sinceritate ca sa terminat, ca a cunoscut pe altcineva. jur ca mi`a trebuit 30 de min cel putin fara exagerare sa o cred, si mi`a spus cu lux de amanunte ca ea a cun pe unu care a si facut sex cu el...ce pot sa spun ca o sapt am fost la pamant, cazut psihic....nu mancam, nu eram instare sa port o conversatie nimic.....
peurma cu alt tipa, cannd eram hotarat sa fiu rece cu orice fata..... fusese un mic incident, eu vroiam sa pun piciorul in prag si sa zic nu... a venit dupa mn cu taxiul la bl, intr`un trening de casa, cum era imbracata si mi`a plans pe terasa la omv cam 3 ore pana am cedat...vroia sa ne mutam impreuna.la nici 6 luni sa aud ca ar fi bine sa ne despartim...ca nu mai merge relatia. insistent din fire cum sunt am vrut sa aflu dc...si pan la urma sa aflu ca "cel mai bun prieten" al ei ia marturisit dragostea lui pt ea si ca ea crede ca sunt facuti unul pt celalalt.
d`aia spuneam mai sus, baietii inseala cu scula, fetele cu inima.... si nudegeaba suntem considerati sexul slab. daca vor sa puna piciorul in prag si sa scape de tine... se uita ca zambetul pe buze la tine chiar daca te arunci in fata masinii si ea se considera fericita ca nu a trebuit sa dea explicatii.
singura consolare care o am eu este ca amandoua au realizat foarte repede ca dragostea lor nemarginita cu fat frumos din balega a fost doar o iluzie, si au ramas cu buza umflata.
nu fii bleg sa te mai si umilesti in fata ei, ti`a demonstrat odata ca poate scapa de tine fara sa clipeasca si sa ii pese de sentimentele tale....ai rabdare si ai sa vezi ca ajunge la urechule tale fara sa vrei adevarul, dc a vrut sa puna punct

73dy 14-12-09 15:28

vacaroz :D ce sa zic...ai perfecta dreptate...cand eram ca dragosssh nu vedeam viata fara ea...pur si simplu...dupa ce imi facuse o vroiam inapoi cu disperare...dar asta e viata...

dragosssh 14-12-09 15:33

vacaroz si eu iti dau dreptate...si intradevar tedy inca acuma mi-am revenit cat de cat dar inainte de abia puteam sa imi imaginez cum ar fii fara ea....eram disperat dar am avut puterea de a nu o suna si de nu ii trimite vreun msj sau ceva...inca uneori ma mai gandesc daca am procedat bine asa..

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning