![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Mă mir că nu i-a închis telefonul după 30 de secunde :lol:
|
2 Attachment(s)
da,Gincsi,e kitul Ibherr,varianta Wide :-)
in 2006 ,pt primul meu suzie deja am obtinut un discount de 20% din tot kit si cu aia cu tot era la 2500 oiro doar bodykitul.inainte trebuia schimbat janta,suspensiile...1000 km sa se lase...si nu am mai ajuns sa finalizez proiectul,desi era visul meu...ar fi putut sa fie absolut prima din ro. evident de atunci s-au schimbat multe.am swift 3 usi acum...conduc de 1 an pe jante 16 cu gume 205 si parca nu ma mai arde de suspensiile sport... ma bate gindul sa le schimbi pe fata pe gaz si in spate sa las pe ulei sa nu ma simt ca un vatman....iar cu bodykitul inca ma mai gindesc.in ultima vreme a inceput sa ma atraga stilul foarte clean...si in mod cert nu mai vreau evazare.(cel putin acum asa m-i se pare :lol: ) nu este exclus,ca sa vorbesc cu baietii de la protuning,ca sa imi faca kit unicat,pt ca am niste idei ciudate...in urma carora am certuri serioase(reducerea cotei de bere si baccardi cu cola,sau chiar amenintari de genul ca nu mai iesim la baute) cu tovarasul meu drag (proprietarul fordului portocaliu,WSR)cui pot sa multumesc pentru cum arata suzie 2 acum.:) ea e suzie... |
Quote:
la asta ma gandeam si eu .... cum dracu' de nu i'a inchis :) |
hei, trixi, chill. nu sunt genul. poate doar ca e o sambata frumoasa si astept sa se faca ora 2 sa ies sa-mi spal masina si n-am ce face pana atunci.
cat ca sunt afemeiat si porc, asta stai linistita, ASA E :)) si sa stii ca nu mi-e rusine sa spun ca sunt noob si nu stiu sa schimb una alta la masina. si mi-ar place sa imi dai si mie lectii :) la una alta :) pacat. e cam departe. cand ai drum in iasi...anunta-ne. sau anunta-ma numai pe mine :)) |
skimpy ... n'ai stare :) linisteste'te :)
|
CE MORTAL ! M-am *** si eu pe mine de ras nu numai ei 2 :))
https://www.220.ro/xcVg4jbrUA/Britani...n-Limba-Romana |
skimpy...greu t-i se misca creierul..sa mor io :lol:
iti mai dau un idiciu...daca ma duc incolo...am sa ma opresc la bacau si daca ma mai duc si la iasi,sigur nu ma duc singura. ring a bell????:lol::lol::lol: |
daca nu a sunat la skimopy mi-a sunat mie :))):lol:
|
ma manancaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) asa sunt eu. n`am ce-mi face. si irl tot asa fasnet si dragastos sunt :)
toate ca toate. ovidiule, cand ma scoti la o cafea? |
am vazut pozele in albumul tau cu suzie .. kitul nu e widebody e cel normal(ala wide pare putin ciudat :-s ) si adevarul asa e, mai bine iti faci un kit la comanda, unic si care sa ii dea masinii un caracter aparte ( la urma urmei asta e si rostul tuning-ului, sa iti faci ceva unic-cel putin exterior interior), eu iti urez mult succes in realizarea proiectelor ce vor urma si poate cand mai ajung prin oradea(ar trebui peste 2-3 sapt sa ajung pe acolo)apuc sa vad masina "pe viu"
|
trixi, sunt pe gaz astazi :))
nu a zis nimeni sa vii singura... :) vai ce pervers sunt in dimineata asta. mnezo scoate-ma la o cafea, ovidiule, scoate-mi calculatorul din priza. SOMEBODY STOP MEEEEEE :)) P.s. ala cu britanicii si cu gps`u in romana -vai vai vai :))))) |
Quote:
intre timp ne racorim duminica seara cu o cafea, daca vrei, pe la 8 - 8juma in rond, probabil cu clio voi fi. sincer ... nu mi se pare absolut deloc amuzant clipu' cu gps-ul ... ce dracu' au ajuns niste imbecili britanici sa rada de limba noastra ? ... putin respect. |
e prea tare gps-ul in romana in GB :))):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
multumesc frumos!:)
totul depinde de finante..ca in rest de imaginatie nu ducem lipsa. invitatia ,evident e valabila.peste 2 saptamini o sa fiu deja acasa si eu. |
IESHITZ :evil_laug:evil_laug:evil_laug:evil_laug:evil_laug nu mai pot sunt pe jos
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning