![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
carbon ireal (prea mare), tobe, jenti prea luminate, jenti blurry, semnatura cu sebi2 pusa intr'un loc total nepotrivit.. ah.. si de ce naiba ai lasat 2 numere?
nu'mi place :) |
deci frate nush cum sa fac carbonu ala .....ma chinui de 2 zile numai pe el si nu imi iese de nici o culoare nush cum se face un carbon sa iasa real ......cred ca dc ma ..... cu carbonu tot nu il inteleg ...imi trag un glont in cap sa mor io ca ma inebunit in zlele astea carbonu .........deci datimi o idee de carbon real va rog frumos ..ca nu mai pot
|
Daca te consoleaza sebi2 sa sti k nici eu nu reusesc am citit toate turtorialele dar nu imi iese .. Se pare k e prea complicat :(
|
Si app cea mai buna solutie e ca cinveva sa faca un filmulet !!
Ar fi solutia perfecta ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa mult, mult timp.. am mai facut si eu ceva.. stiu.. putine modificari.. nu mai am rabdarea care o aveam.. ;)
G V |
Bai tot io am fost cel intelept :)) ar trebui sa-mi multumiti :D:D
|
Quote:
|
nu.. ca dau prea bine astea.. :)
|
Exact asta am vrut si io sa zic exact cand ai postat tu !!
Io daca as fi in locu lui nu le-as fi schibat se potrivesc ;) |
2 Attachment(s)
o parere.......:???: :rolleyes2
|
uiteate la tutoriale ca e unu ptr tine facut de trickz..incearca si poate iti iese..
|
2 Attachment(s)
un R5 GTT.........mie imi place ..:-??......voi ce zicetii .
|
2 Attachment(s)
Un golf3...am incercat sal fac cat mai curat si fara greseli dar sa-mi spuneti care sunt acelea ca tot mai am......:oops:
|
Quote:
|
2FAST4U...BARA AIA FATZA ZICI K E PLUG E PLATA CULOARE IREALA SELCTII AIUREA, bara fatza , pragu si bara spate nu sunt la acelasi nivel...., reflexii lipsa...mai incearca
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tare de mult nu am mai postat...............un 335i.:D
|
2 Attachment(s)
BMW-ul meu:rolleyes2 :rolleyes2
|
2fast4u....bmw ul tau are greseli la: selectiile cauciucurilor si jante, plasa ta nu are umbre, faruruile ireale, teava aia de la intercooler de la shover e prea indoita, la far ai gresit cand ai facut brush, la roata spate se vede fostul cauciuc, aerisirea de pe capota la capota in dreptul soferului e blury si km atat vad eu.....
Boycu....selectii patratzoase la far acolo une e alb....bara fatza e blury in dreapta soferului, cam inalta....bara spate se vede prelucrata....cam atat bafta in continuare |
Quote:
|
Quote:
|
voi modificati de dragul de a modifica ? cu toate ca e virtual tuning dar ganditi si voi unpik body Kiturile care le faceti sau care le copiati.. ma uitam la golful de pe pagina anterioara e facut din topor ...
|
Quote:
|
eu sunt incepator si fac Vt de o saptamana si am deja cateva lucrai si nu stiu daca sa le pun sau nu...:oops:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
bine chiar vreau sa imi spuneti defectele da sa nu ma criticati foarte tare...
|
Quote:
|
ai grija..o masina pe zi a voie sa postezi ;)
|
No Limits- tu ai ceva cu putine modificari...putine nu cum ai facut tu la dacia aia .
Bo$$u sukaru barosanu no 1 :lol::lol::lol: -la astra(prima) ai schimbat dkt culoare vezi ca e cam ireala -la bertone,jenti blur,nu ai grija DELOC la selectii si nuj ce ai facut ploapele din 2 bucati -la jeep ai tras de spoiler de ii sau lungit proiectoarele -la astra( ultima) janta spate e pozitionata prost iar negru ala e ireal adik fara reflexi. Pune si tu mouse-ul pe niste tutoriale ca slava domnului nu se duce lipsa de asha ceva |
puneti doar o lucrare pe zi
|
2 Attachment(s)
pun si io masina de la concurs :) trikz zi -mi i mie de carbon ...dc e bine sau mai trebuie lucrat sau tot la fel ca pana acum e..ms
|
jante prea luminate ... inca se vad fostele cauciucuri ... aerisirea laterala ireala ... carbonu ti-a iesit binisor ...
|
sebi2 jantele alea sunt subdimensionate;)
|
ce regula mai e si asta cu o masina pe zi.... of
|
e regula k sa nu mai ie 1000 de lucrari si sa nu comenteze nimeni nici una asa iecare una si se pot comenta.....
|
pai si pana mea daca io fac mai multe lucrari pe zi ce imi faci le stergi, imi dai ban ...
|
Quote:
|
Quote:
nu are rost sa postezi mai multe lucrari ca doar e pusa o regula...shi nu cred ca e degeaba;).. daca faci mai multe lucrari pe zi...o pui pe cea care crezi tu ca e mai buna..dar doar 1 pe zi... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning