![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Salut baieti ,
Nu am mai scris nimic si s-au intamplat multe.. -BMW E30 albastru vandut . Masina primise un roll-cage , motor 3.4 V8 , dezvolta in jur de 300cp , volan MOMO , si multe chichitze pt. drift . Nu prea am apucat sa ma dau cu el pe circuit .. Trebuiau multi bani . Masina am vandut-o cu 7000e in stare impecabila , pregatita pt. drift , nici o defectiune . -Volkswagen MK3 VR6 . Nu s-a mai intamplat nimic cu el de cand am schimbat ambreiajul , doar lenevit in garaj si cateva iesiri in weekend. L-am vandut si pe el pana la urma cu 5500e . _______ Cu banii de pe aman2 masinile , am cautat si am gasit un BMW M3 E46 : Aer Conditionat Masina are 85.327km reali. Volan Piele + Totul piele. Jante BMW M5. 4x Geamuri electrice Radio CD + Un subwoofer, nu e cine stie ce , mai mult ocupa spatiu , il voi da jos. 5 Trepte. 6x airbag-uri Senzori Parcare Oglinzi Electrice Faruri Electrice Scaune incalzite ABS BC Faruri xenon Masina arata intr-o stare impecabila , m-a dus la 5300e si cred ca merita. Poze nu voi pune in seara asta ca sunt frant , tocmai ce am luat e46-le si l-am explorat , maine pozele vor veni . Masina merge ca noua , nu pot face diferenta dintre e46-le meu , si ultimul model de la Ford , ma refer la cum se conduce. Nu prea vreau sa-i fac multe masinii . Vreau in primul rand sa o inmatriculez , voi umbla saptamana asta , niste angel eyes-uri , si poate un nou subwoofer , si cred ca o pun la vanzare .. ___________ In afara de E46 , mi-am mai luat un E36 la 2000e , arata binisor , doar cateva modificari la caroserie pe ici-colo .. Motor 1.8 , vreau sa mi-l fac de drift pt. ca imd dupa ce am vandut E30 un prieten a scos un 4.4 V8 de vanzare. |
3 Attachment(s)
A trecut ceva timp si numai pot da edit .. Va pun si pozele mult promise cu BMW-ul E46.
La E36 , nu i-am mai facut poze ca e aruncat prin garaj pe acolo , si cam murdar , ca s-a topit zapada. In curand voi duce E36-le la o spalatorie , spalat tapiterie ,tot . Vreau sa o fac ca noua in interior , ca nu incep de acum cu proiectul de drift , ma mai "folosesc" si eu de el :D. La E46 imediat dupa ce am venit de la spalatorie , am bagat-o in garaj , si i-am facut poze. :) Nici-o noutate . |
3 Attachment(s)
Vad ca nu se mai posteaza pe aici sper sa nu iau warn , pt 3x , dar sunt cam la diferenta de 24h.
Astazi i-am zis pa la E46 , si a venit in locul lui un Volskwagen Golf mk2 . Ea de origine era Gti , dar are motor de VR6 , bord VR6 , si bara fata VR6 .. E un fel de corcitura :)). Ieri in timp ce eram sa inmatriculez masina(e46) , inainte sa intru acolo , am iesit la o cafea in parcare . Se nimereste domnul cu Golful fix langa mine..Eu fiind pasionat de modelele astea , m-am luat la vorba cu proprietarul care si el vroia sa o inmatriculeze..Mi-a artat pe acolo , ce mi-a aratat , i-am aratat si eu masina mea..I-am propus o oferta , sa-mi dea Golful lui , ii dau e46-le , si mai da el 2500e. Mi-a zis ca se mai gandeste , sa vorbeasca si cu fratele sau , o imparteau amandoi. M-a sunat , mi-a zis ca ii convine , si am batut palma. Volskwagen Golf VR6 2.8 -An fabricatie : 1989 -Stopuri LED -Culoare Portocalie -Interior retapitat -Parasolar Din ce am testat eu , functioneaza tot pe ea .. Maine urmeaza sa ma uit pe sub ea de rugina , si altceva.. Nu are lovituri/zgarieturi/indoituri.. Jantele vreau sa le schimb , pt. ca sunt niste uratenii. |
2 Attachment(s)
Am dus E30-ul la un dyno, si dupa ce am vazut pe grafic, scoate in jur de 195 de cai, masina are in bord 187.984 KM parcursi, nu stiu cati are motorul, dar cred ca are mai putini. Am gasit niste jante Borbet T pentru el, revin cu poze noi cand le montez.
_____________________________________ Super. - Frumos Golful :D Sa-l stapanesti sanatos. Haideti ma, mai postati ceva pe topic, nu-l lasati sa moara :cry: _____________________________________ |
2 Attachment(s)
Salut,multe masini pe aici,unele bune unele mai putin bune..,m-am intors si eu dupa o vacanta lunga cu un BMW E21,masina la baza a fost un 320 in 6 cilindri,acum nu mai are motor si multe alte elemente de la exterior/interior. Urmeaza sa o reconditionez si sa o fac asa cum arata ia in prima zi cand a iesit de pe portile fabricii.
Masina m-a costat in total 600 E cu tot cu drum Marti imi ajunge capota si masca fata cu tot cu nari negre mat,le-am comandat de pe ebay.de si m-au costat 150E |
1 Attachment(s)
Mi-au ajuns capota si grila un pic mai tarziu...
|
2 Attachment(s)
Salut!Acum cāteva zile am cumpărat un Mitsubishi Lancer EVO IX,maşina a costat īn jur de 7500 EURO.
Maşina este avariată(bară-faţă şi capota),proprietarul maşini nu mi-a spus de ce este avariată. Acum comandasem bară-faţă şi o capotă nouă. Idei/păreri? IMAGINI: |
2 Attachment(s)
Se pare că bara şi capota o să vină diseară,īntre timp făceam curat īn garaj şi am găsit 2 roţi OZ pe 18 cu roţi cu tot şi un spoiler ;x
Azi-dimineaţă am urcat maşina pe dyno(50 lei) şi maşina dezvoltă 190 HP+Am comandat o turbină(vorbim diseară ;x) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ca sa vezi,si eu am facut curat si am gasit un motor v8 1.2 TFSI =))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A trecut ceva vreme de cand n-am mai postat. Intre timp, am schimbat cauciucurile la Porsche, acum sunt intinse, si mai subtiri, iar E30-ul a fost vopsit, i-am pus un splitter la bara din fata, am montat proiectoare de ceata si am cumparat doua scaune Sparco second hand. Pe viitor ma gandesc sa-i pun o turbina, si sa-i gasesc niste jante, da' mai vad eu. Per total modificarile ( 944 + E30 ) au fost in jur de 7800 de lei. Vopseaua de pe E30 a fost cea mai scumpa 4300 de lei.
|
Salut baieti , la Golf nu prea s-a mai petrecut nimic doar :
-Schimbat cauciucuri -Schimbat ulei + filtre + distributie -S-a mutat pe jante de tabla pentru ca aveam nevoie de bani si am vandut jantele ( nu imi placeau deloc ) Vreau sa caut niste jante , la un pret decent.. As fi vrut OZ Futura dar nu prea imi permit . Cu ultimii bani pe care ii aveam (3500e) in banca , mi-am luat un logan , pentru oras. Este 1.5Dci , din 2007 , Aer Conditionat , 4x Geamuri El. , 4 airbag-uri , si cam atat.. sa ma folosesc de el , sa plec prin vacante , munca , cumparaturi etc.. pentru ca , cu golful nu ma pot duce in vacante sau altceva pt. ca ma rupe la consum..La logan nu prea i-am schimbat nimic ,decat castefonul , avea un blaupunkt din fabrica care facea figuri , cauciucuri, echilibrat roti , facut unghiul de fuga , si schimbat ulei si filtre .. Pe logan am dat 3200e , si am mai bagat 300e in el , dar acum pot spune ca sunt f. multumit de el , merge f. legat , nu face urat la viteza , si consum mic. E o masina de care chiar aveam nevoie . |
Salut din nou ,
Daca are cineva un prieten sau chiar el care vinde un Bmw E36 , cu motor de 2.5 sa ma contacteze va rog. Vreau sa imi incep un proiect de drift , acum ca am strans banii necesari. |
1 Attachment(s)
Salutare, a trecut ceva timp de cand n-am postat... Am dat E30-ul pe un Volvo 850 + diferenta din partea celui de la care am luat Volvo-ul. Cu diferenta am de gand sa cumpar un motor de Supra, si sa-l montez pe Volvo.
Cu Porsche-ul am fost la o resoftare, in urma careia am mai scos aproximativ 30-40 de cai. Acum are in jur de 415 - 420 de cai, mai mult nu cred ca se mai poate scoate din el. |
3 Attachment(s)
Salutare baieti, intru si eu in randurile posesorilor de Logan virtual, tocmai mi-am cumparat unu' saracu' cu 3000E, de la un taran care s-a apucat s-o faca NFS Style si n-a terminat [ vezi praguri , bara + culoare roz ] . In curand urmeaza alte suspensii,cauciucuri + jante, poate si un alt motor pe viitor . Stay tuned
|
1 Attachment(s)
Am progresat destul de mult la Volvo, i-am dat jos motorul original in 5 cilindrii, si i-am montat un 2JZ-GE de pe un Lexus IS300 cu in jur de 180000 de km pe el, cutie in 6 trepte si interne forjate, banuiesc ca proprietarul anterior dorea sa-l pregateasca pentru un turbo. A fost 520 de dolari de pe ebay. De asemenea am cumparat o suspensie sport reglabila cu 1200 de euro, si un kit de frane Brembo, ventilate, cu 500 de euro.
|
2 Attachment(s)
update : loganul a primit o suspensie sport + table si cauciucuri [ 1200 E ] , inmatriculat [ 500 E ] si a fost si revopsit la un pret modic : alti 500 de E . Acum masina arata cam asa :
|
Salut baieti , din nou revin cu noutati la golful meu pe care vreau sa-l vand.
Am pus niste jante care m-au costat foarte mult acum 1 luna , adica OZ FUTURA.M-am gandit bine , si vreau sa-l vand , pt. ca prin oras nu prea il scot , mai mult sta in garaj , si imparagineste acolo si mi-e mila de el , asa ca : Volskwagen Golf mk3 VR6 3400cmc - 380 cp Ambreiaj nou ceramica. Jante oz futura 17" Stopurile si farurile sunt schimbate , polishate. Geamuri electrice Scaune Sparco Volan MOMO Radio CD + Subwoofer Blaupunkt Toba Sport Air - Rides. Masina arata ca noua,jantele noi.Culoarea este mov. 7000e PRET FIX. Masina se poate vedea in Bucuresti. |
3 Attachment(s)
Salutare baieti,acum 5-6 zile,mi-am cumparat de la un baiat,un BMW E30,masina este ingrijita,fara puncte de rugina,vopsita recent,motor M20B25 de 1600cm.Pretul initial a fost de 3000E,dar am reusit sa o cumpar la 2500E.Ca dotari:-Oglinzi electrice
-Interior de piele Exterior:-Bara fata M -Faruri cu Angel Eyes -Suspensie reglabila Masina intre timp a primit proiectoare galbene,lip bara fata. Am dat comanda de:-Jante BBS RS pe 17 -Cauciucuri Advan 195/25 R17 -Frane cu discuri ventilate si etrieri Brembo -Alta suspensie reglabila Bilstein B14 Piesele le-am comandat deja,maine dimineata ajung,iar spre seara postez poze cu ce am apucat sa montez. |
Va salut din nou dupa o perioada lunga de inactivitate ,
Noutati : Golful a fost vandut la pretul de 7000e acum 3 luni , Acum numai am nicio masina decat pe cea de la munca .. CUMPAR: BMW e36 (Pisicuta) Sa nu aiba rugina , sa arate decent (fara cocalar tuning) Si de preferat motorul de 2.5 si sa fie functional.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning