![]() |
Re: Club Ford Capri
Salut baieti,
Zolley si ceilalti prieteni , uite : www.ford-capri.ch aici gasesti manualele capri in pdf. Laci |
Quote:
Unde intrebi de APA, in poza, e vorba de vacuum, nu ajunge apa acolo ;) Returul vine ori din carburator(Weber, Solex dublu-corp), ori dintr-o piese situata pe contra-aripa masinii, care banuiesc ca nu ai primit-o cand ai cumparat motorul.. |
Quote:
|
Quote:
e neagra nu stiu cat ar vrea omu k nu ma interesat |
aia e MK 3 si arata BINE doar de suprafata, acela e si motivul pt care o si dezmembreaza si pune mecanica pe capra MK I a lu' gabi Dascalu ce am dus-o eu la AR acum cateva luni ;)
|
capri-ul negru mk3 este intr-o stare f. buna pentru reconstructie. ca zace acolo de ceva vreme este altceva. nu stiu cum ajung unii la tot felul de concluzii despre starea lui.
vreau sa reconstruiesc un mk1 pentru ca pur si simplu imi place, iar pentru asta, cel mai simplu e sa folosesc piese de pe mk3. vezi motor/punti/ ... se potrivesc. |
Quote:
eu ziceam ca daca ar fii cineva ce detine niste banuti lar putea face fiind, inmatriculat. |
1 Attachment(s)
se vinde ford capri mk1 v6 2300 GT
TEL 0740419068 4250 E |
te-ai decis in final, Succes ;)
o raritate in tara, intr-o stare buna, cu acte OK Quote:
nu am facut o reclama proasta, am informat(pertinent) doar, niste pasionati despre obiectul pasiunii noastre, a tuturor care frecventam acest "Club Ford Capri", punct. |
1 Attachment(s)
ce liniste...
bara fata/spate normala de mk II sau mk III are cineva? in stare buna. mersic. asa arata acum :) |
am doar grila de MK II, a ta vad ca e altceva decat ce trebuie acolo.
parca nu e de la cosmin, anul trecut parca nu arata asa in garajul lui.. |
1 Attachment(s)
vreau neaparat o bara spate :)
|
nimeni nimic.noutati ??
|
Ba da,
Vand motor V6 2.3 YYH 108CP + cv manuala 4tr, Pret 250Euro Telefoane: 0721.931.432 0766.68.88.21 Detalii si poze in curand..;) |
2 Attachment(s)
Ford Capri MK3
Bump Stop Bushes Polyurethane Ford Capri MK1, MK2 & MK3 Front Bush Set Inner Track Control Arm Bushes Outer Track Control Arm Bushes Anti-Roll Bars 22mm orange 50Euro toate |
N-au fost scumpe si chiar daca nu sunt Powerflex banuiesc ca vor fi mult mai rezistente decat alea din cauciuc.
Bucse Anti-roll de 22mm mi-au trebuit si mie dar n-am gasit si am adaptat ceva in urma cu vreo 4 ani. Alealalte bucse pt fata n-au fost problema, am putut sa le cumpar din magazin la pret atat de mic incat mi-am facut griji ca n-o sa reziste prea mult, dar inca sunt ok. :-) De unde le-ai luat ? |
cumparate de pe ebay.
|
CUMPAR FORD CAPRI
pentru contact : [email protected] |
4 Attachment(s)
ultimele poze si cu '' batranelul meu''....sper sa va placa...muuulta munca....totul facut de mn..are cineva chedere de stg/dr??
|
6 Attachment(s)
din nou pe strazi, asta conteaza si sa-ti placa tie ;)
Vand roti Al 4x108 model mai clasic -- 130Euro Toate jantele au capacele peste piulite, nu sunt crapate, indoite, au gume umflate pe ele, 2 sunt bune, 2 mai slabute. 4x108, 6Jx15 Merg pe Audi 80/100, Peugeot, Ford, Citroen, Volvo Pret 130Euro Telefoane: 0721.931.432 0766.68.88.21 pozne :arrow: la final exemplu: 2 tipuri de finisaj, acelasi tip de janta |
Quote:
urmaream din umbra proiectul tau, insa vad ca ai renuntat la modificarile initiale, parca acolo trebuia sa fie o prelungire de capota mai agresiva, o masca custom, un eleron pe spate... Sincer mie imi place...felicitari ! |
Quote:
|
Salutare la toata lumea,
As dori sa cumpar Ford Capri , ma intereseaza sa fie in stare cat de cat ok, fara modoficari si sa aiba nr. noi si un pret decent!!!! Nu ma intereseaza vopseaua, caci oricum va "suferi" de una noua. Cine poate sa-mi de-a relatii, informatii, aici sau pe PM, va multumesc! respecte |
Quote:
Daca e scump, cauta prin dezmembrari chedere de oltcit. Potrivesc de minune. Si din ele mai trebuie taiat putin. |
Quote:
|
Exact merg si de seria 3 nu stiu daca prinderea ii ok dar ca lungime is bune. Ce bari nichelate ii pui?
|
Quote:
ceva de pe lada sau moskvitch408..nush..sa vad ce am sa gasesc..probabil si cu ceva modificari..ai vr-o idee??varianta?> |
Quote:
|
Quote:
Jantele au distantiere? |
Salutare,
M-a sunat in seara asta un domn, al carui nume nu-l stiu pentru ca nu s-a prezentat. Acesta vinde un capri MK1 din '69, motor 1.7 litri v4, masina este radiata din circulatie, nu stiu daca are acte, nu stiu cum arata. Zice ca ar vrea 650 Euro pe ea.... Numar de telefon: 0748 913 152 Sper sa-i foloseasca cuiva, eu am cautat mult timp un capri de piese, si a aparut la un an dupa ce l-am vandut pe-al meu. Numai bine! |
[QUOTE=Silencer Power;5221414]Ce anvelope ai pus pe ea?
Jantele au distantiere?[/QUOTE scz de intarziere .nu mai stiu dimeniunile anvelopelor,(am sa ma uit cand merg la hala) jantele nu au distantiere,, o sa vina un set de flanse dar atunci cand pun 9j-ul....paremise ca pe fata 205-40-16(asta la limita) |
problema...
de ce de la 40 km in sus, apare o vibratie la intreaga masina, s-au schimbat 3 randuri de jante. masina este un taunus tc1 Va rog, care aveti idei, nu aveti retineri. |
Quote:
|
posibil crucea cardanica sa fie pe duca, 1 an a mers asa Granada, si odata plecare mai brusca si poc, zbang-zbang...a ramas miezul cardanului in cutie si prima parte a cardanului s-a rupt din crucea cardanica si a inceput sa se invarta haotic si sa loveasca in tunelul cardanic, noroc de viteza redusa :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Deci, se vinde din pacate ford-ul meu, pret 3700 de euro pt cei interesati 0744297672
|
da, da, da, pune si un filmulet pe ziua, cum ii dai bataie, dar nu asa ca sa-i sporesti sansele de vanzare, pt ca sigur n-o vei vinde, ci te vei bucura tu in continuare de ea :twisted::twisted:
|
Quote:
1-spor la clienti 2-nu-l vinde:)) p.s ai avut probleme cu directia la el? |
Mersi mult de incurajari :D nu l-as vinde ca mi-e foarte drag :X...
Probleme la directie cam da iti recomand sa iti procuri caseta de directie de sierra sau scorpio chiar daca vrei poti sa ii pui si servo si eventual sa ii iei amortizor cu tot cu fuzeta si cu etrier... Acuma asta depinde de fiecare ca sunt unii care le vor originale 100% dar mno ii o varianta mai accesibila. |
https://www.youtube.com/watch?v=5VMB0...&feature=share
Filmuletu :P Iertare pt intrusul din filmulet... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning