![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
a fost accident pe varianta .. spre carffor.. unu in stalp.. altceva nu stiu ..
|
aseara a fost un accident pe Soveja, aprox in dreptul la Clubul Elevilor...un BMW a lovit pe cineva pe trecere dar nu am apucat sa vad ce s-a intamplat..era politia de la criminalistica,deci era destul de grav cred.BMW-ul avea parbrizul spart urat de tot.
|
stici ceva de motoru care s-a tavalit aseara in mamaia langa club idu ???
|
acum juma de ora la sensu giratoriu de la cazino ...un bmw a pupat in cur o dacie ...nimik interesant..adik fara victime ...
|
ce stiu despre acc de pe varianta e k soferului cu autoutilitara nu i sa acordat prioritate de un "sofer" baut kare nu avea permis.ambele masini erau destul de avariate autoutilitara care era acum o luna cumparata.
|
Quote:
|
nu mey ...se dadea omu intr`o roata ...si a facut tumba in aer de pe motor ...dar nu a patit nik ...doar motorul este avariat pt ca s`a dus sanie de la idu pana la laguna ...
|
nebuni astia cu motoarele lor .. aseara ma plimbam cu prietena pe prima banda :D ... si era unu cu un motor care se "oprea" adica mergea cu aceiasi viteza cu mine ... tura motoru si pleca ... a facut de vreo 2-3 ori asa ... imi venea sa scot ranga sa ii turez eu una in casca .. dar chiar atunci s-a oprit simpaticu :) ... in seara asta am fost iar ... dar nu mai era pe acolo
|
ehhh lasa ca aseara erau toti aliniati pe mamaia in fata mea la semafor si cand au inceput sa`si tureze motoarele mi`au facut masina neagra din galbena :)))
|
Quote:
sa inteleg ca deja erai cu ranga pe geam :))) |
Quote:
nu .... aveam geamu deschis :) si ranga in mana ... am una micuta care se face mare ... telescopica |
cred ca ai vreo antena daia telescopica de la vreun cielo ...:))))
|
Treceti la accidente ;)
|
Quote:
|
in seara asta ...am vazut "numai" 2 accidente pe tomis 1 la grand ...ca de obicei prioritatea si al 2`lea la intersectia cu poporului o skoda a pupat bine bordura ca a ramas cu dintii acolo :P si i`a dat si sangele ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning